j díky,máme šikovného fotografakubi píše:Steeve to je prostě krása, jinak to nejde... fakt luxusní foto... skoro jako bych slyšel - jejich revírem je dálnice, jejich tempo je vražedné...

j díky,máme šikovného fotografakubi píše:Steeve to je prostě krása, jinak to nejde... fakt luxusní foto... skoro jako bych slyšel - jejich revírem je dálnice, jejich tempo je vražedné...
Nic si z toho nedělej, já měl snížit o 50 a zdá se mi to bez rozdílu až na ty vymlácený zuby na našich cestáchPustil píše:Mně se ale furt nezdá že by si to auto sedlo o těch 55 / 35 mm dolů. Podle mejch měření to je o 30 / 5 mm nižší, ale zase to může být tím že staý tlumiče a pružiny už měli něco za sebou a už předtím to sedělo víc u silnice.
kONEčnĚ roZUMnÁ řEČBerry píše:Kluci mate to pekny, snad casem zase poridim nejakeho oplika a myslim ze bude zase corsa neco do mesta
No,to tempo moc vražedné nebylokubi píše:Steeve to je prostě krása, jinak to nejde... fakt luxusní foto... skoro jako bych slyšel - jejich revírem je dálnice, jejich tempo je vražedné...
ja ti rikal o te tridverove s tema cernyma kolama jak jsme se bavili za good money X14XEkubi píše:Pěkný géčko, sakriš, sakiš pokaždé co vidím nějaký pěkné géčko hned mě napadne, že si musím v práci nabrat víc šichet