Jinak ja nemam golfa na zavodeni, je to mlady auto a hlavne to proste zere malo.. a opravdu nejsem brzda provozu..

drahá a * ? ...... věc názoru, tak je hlavní, že Ti jich už prošlo rukama pár desítek, že je tak jednoduché souditgizmi píše:
Mergl je draha mrdka pro snobaky..loool..
úplně starý mercedesy v naftě ... věčný to motor a vůz ..... co se týče nových tak desingově mně se moc líbí C a S ... krásně elegantní autí ... ale jak říkám, každý na to má svůj názor ... deset kousků nám jich doma proslo .. pravda, ze až na jednoho diesla šlo jen o pětilitr a vejš a mně to nuda nikdy nepřišla .. krásný zvuk a i na to jaký cvalda tak zrychlení co pěkně zamáčkene do sedáku, jednoduché předjíždění, pohodlné na dlouhé cestování, reprezentativní autogizmi píše: Anyana2: zeptej se v Plzni taxikaru proc se toho zbavuji.. starej mergl - dobrej mergl.. Novej mergl - problemy..Jinak jsem mel tu cest s novym CLK a naprosta nuda..
Za ty penize opravdu propadak
si děláš pr*** a řídils vúbec nějakýho?asi ne co?protože bys tohle nikdy neřek..neboj ja sem ho řídil..a nic lepšího snad ani neni ale já vim crxa nebo golf je lepší mně je to jasnýgizmi píše:
Mergl je draha mrdka pro snobaky..loool..
neni pravda...kamarád taxikaří novym merglem a nemůže si ho vynachválit a bude kopovat novýho taxika a opět merglagizmi píše: Anyana2: zeptej se v Plzni taxikaru proc se toho zbavuji.. starej mergl - dobrej mergl.. Novej mergl - problemy..![]()
jak bylo uvedeno již dříve ... a já to ještě konkterizovala, že parkoviště pod Solidní Nejistotou (než někdo zavrčel .. že se nemají kopírovat citaceBALI píše:kde to vubec je ten sraz?