<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
Re: Off topic II
jj synci, za chvili me zesadite z trunu sakra 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Pred chvili tady byl pekar s rohlikama z Penamu a za tu pulminutu co byl vevnitr mu ukradli cigani tasku s veskeryma dokladama a cca. 5000,-
Jeden chlap je videl ze zdrhli za garaze a odjeli zelenou fabkou na ostravskych znackach,......kurvy zasrane.......volal cajty a ti ze nemaji cas ze nejdriv za 2 hodiny ze ted resi nejaky kamion
Jeden chlap je videl ze zdrhli za garaze a odjeli zelenou fabkou na ostravskych znackach,......kurvy zasrane.......volal cajty a ti ze nemaji cas ze nejdriv za 2 hodiny ze ted resi nejaky kamion

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
hmm.. maras 
kua tobe se dari jak cyp

kua tobe se dari jak cyp

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Kluci nemate nekdo prehled o cenach ND? Nechal jsem mamine auto v servisu kvuli cerpadla klimy a ted jsem volal tak , ze uz je to opravene a chcou za to 7500,- (cerpadlo sehnali starsi) a bylo treba jeste ventilator, ktery je urco taky starsi. Jestli museli vypustit a napustit klimu, to je tak 1000,- a 6500,- za starsi cerpadlo s ventilatorem?? Neni to nejak hodne??
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak cerpadlo ale co vim tak ventilator kolem 2000,- tak zas tak moc to nejspis nebude.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
barry ? 

Rosťa?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
plesníva noha
řečnický obrat nic víc 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
noreking píše:prace - k nezaplacenifelda píše:kompresor 2k ventilator 1,5kJosh píše:jj u rysky stoji jete 3500,- ventilator nevim, prace, vypusteni a napusteni klimy......no asi to tak bude kuva.....
Ale reknu mu at mi da ty dily co tam byly.....ja uz dneska neverim nikomu![]()

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- F.l.a.n.e.l.
nám stejně v OKAYi říkali, že než opravovat starý vysavač, je lepší koupit novýfelda píše:jarys ty kundo počkej až zase budeš něco potřebovat,už to nebude gratis

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

no dá se to..já teď psal do hospy že děcka nesmí kuřit a chlastat a psal jsem to ve wordu
vyentruj si to na 4 stránky a potom dej zobrazit všechny 4 na stránku
vyentruj si to na 4 stránky a potom dej zobrazit všechny 4 na stránku
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
jj to jde
napíšu ti jak vydrž musím to dát dokupy
napíšu ti jak vydrž musím to dát dokupy
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
mě to jde Joshi....ve Wordu se odentruj až ti naskočí 4-tá stránka a potom to dej na lupě na 60 procent...
a máš 2 a 2 A4 pod sebou...možná existuje nějaký jiný a jednodušší způsob, ale já se ve wordu moc neorientuji a takhle mi to funguje
a máš 2 a 2 A4 pod sebou...možná existuje nějaký jiný a jednodušší způsob, ale já se ve wordu moc neorientuji a takhle mi to funguje
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
No to je sice pekne, ale ja chci psa na ten "Plakat" akci....pres celou tu A2, chapes?? Ted jak jsi mi poradil, tak pisu prvne na jednu stranku, pak na druhou atd.... to jsou 2 a 2 stranky ale co se tyce jen nahledu. Potrebuju napsat neco velkym...Priklad... AKCE...bude uplne nahore takze v prvnim radku by melo byt na 1.A4 AK a na 1.radku 2. A4 CE.
Uz vis co myslim??
Uz vis co myslim??
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
jak sem ti psal uz na icq, rekl bych ze to nepujde takhle rozdelit... jedine ze si to sam porozdelujes ze proste na prvni stranku nahore napises AK velkym a na druhou stranku velkym CE ...
jakoze takhle:

nekomplikuj, vytiskni to na A4 a babky at si koupi bryle
jakoze takhle:

nekomplikuj, vytiskni to na A4 a babky at si koupi bryle

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem to delal tak ze si to napises v PSku a potom ten obrazek rozdelis treba timhle http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_ ... osterazor/ a vytisknes na kazdou stranku jednu cast a slepis 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani