Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
to si děláš prdel speedy, jetli děláš u krokodajlu, tak bys mohl jen tak omylem někde ztratit paletu golfů he?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ty voe a 30k ti přijde jako nepěkná cena???Pustil píše:Tak myslim že zas tolik ne, Tykeev měl a má vždycky moc pěkný ceny, ale je fakt že takovejch 25 000 asi nebude daleko od pravdy. Třeba já od něj kupoval moje kola za 7 500 a měli téměř nový gumy, jediný co bylo špatný byli fleky podlakem límců a sem tam nějaká oděrka ale to se vyleštilo a paráda.Vasekk píše:30 + dohodaPustil píše:Aby ale nestály tolik co celý auto. Ta jejich cena mně docela zajímá ale ještě jsem tykeeva neviděl abych se zeptal co za ně.
Prodává je za tolik co píše Vasekk
Ne nepřijde mi to za ty kola moc, to vůbec.lefi píše:ty voe a 30k ti přijde jako nepěkná cena???Pustil píše:Tak myslim že zas tolik ne, Tykeev měl a má vždycky moc pěkný ceny, ale je fakt že takovejch 25 000 asi nebude daleko od pravdy. Třeba já od něj kupoval moje kola za 7 500 a měli téměř nový gumy, jediný co bylo špatný byli fleky podlakem límců a sem tam nějaká oděrka ale to se vyleštilo a paráda.Vasekk píše: 30 + dohoda
Prodává je za tolik co píše Vasekk
Naposledy upravil(a) Pustil dne 23 říj 2008 19:02, celkem upraveno 1 x.
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
- PachezZ
- Kontaktovat uživatele:
Golf rox... a co teprve to druhy kureci co si kupuju a ted nevim jak se to jmenuje...Panda píše:to si děláš prdel speedy, jetli děláš u krokodajlu, tak bys mohl jen tak omylem někde ztratit paletu golfů he?
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ford Probe 2,5 24v rv.95
trocha nostalgie...když už tu frčí ta fáčka
- Přílohy
-
- 2.jpg (89.06 KiB) Zobrazeno 1441 x
-
- 1.jpg (73.81 KiB) Zobrazeno 1441 x
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
Ze mně bude asi hovno tuner...já na fáčku nezačínal 

in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A máš o něm nějaký zprávy Jak je na tom teď. Já jen jestli nedopadlo podobně jako to modrý na airridu.Tommy1978 píše:JJ to byl muj milááášek sral sem se s nim defakto sám od A do Z ale miloval sem hoLaconi píše:Ty vole tommy to byl tvůj jo, parádní
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano dopadlo zhruba podobnym způsobemPustil píše:A máš o něm nějaký zprávy Jak je na tom teď. Já jen jestli nedopadlo podobně jako to modrý na airridu.Tommy1978 píše:JJ to byl muj milááášek sral sem se s nim defakto sám od A do Z ale miloval sem hoLaconi píše:Ty vole tommy to byl tvůj jo, parádní

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

Já ho myslim viděl na poslední mimoni a nepřišlo mi že by se nějak moc změnilo k horšímuTommy1978 píše:Ano dopadlo zhruba podobnym způsobemPustil píše:A máš o něm nějaký zprávy Jak je na tom teď. Já jen jestli nedopadlo podobně jako to modrý na airridu.Tommy1978 píše: JJ to byl muj milááášek sral sem se s nim defakto sám od A do Z ale miloval sem ho
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
To nepochopim jak se může k tomu člověk takhle zachovat. Je vidět že na to auto prostě nesáhli a že k němu nemaj žádnej vztah.Tommy1978 píše:Ano dopadlo zhruba podobnym způsobemPustil píše:A máš o něm nějaký zprávy Jak je na tom teď. Já jen jestli nedopadlo podobně jako to modrý na airridu.Tommy1978 píše: JJ to byl muj milááášek sral sem se s nim defakto sám od A do Z ale miloval sem ho