foto o par stranek zpet, ale az prijdu z prace neco hodim...Pernick píše:Tak joale nesmějte se chybí mu jenom lak
už snad jen Markus by mohl nahodit to svoje
![]()
http://i235.photobucket.com/albums/ee25 ... 3per08.jpg
http://i235.photobucket.com/albums/ee25 ... /PO001.jpg
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Tak,když se tu rozmohli ty fáčka tak nahodim naše,v tomhle jsem se učil řídit a dělat klukovský kraviny na vesnici
Každá poklice jiná,co se kde našlo,zřejmě dle samolepky KN vložka v airboxu a mračítka tuning krutě

Naposledy upravil(a) patryck dne 23 říj 2008 22:29, celkem upraveno 1 x.
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
Ja acinal na necem malicko jinem. od 17ti:

Obrovske charisma a proste splnenej sen pro kluka co jeste nema ani papiry ani vek,ale stoji mu to v garazi (a sem tam v noci si to ukradl)
po tom co jsem ve 180ti na dalnici oddelal 1.4 boxera tak, ze vylitali vnitrnosti vsude kam mohli jsme to s tatkou swapli na 1.7 16V a to bylo jine peklo
Behem vsedniho dne si uz nevzpomenu,ale kdyz ji vidim projizdet,tak se mi vrati vsechny vzpominky a ze jich s tim autickem bylo moc i kdyz se hajzl porad sral. Brumlani boxeru bylo dokonale, stejne tak jako anatomy f kuzi a proste syrovost toho auta,coz mam rad. A skoda, ze se mi nedochovala zadna fotka primo me alfy.
Cuore Sportivo...

Obrovske charisma a proste splnenej sen pro kluka co jeste nema ani papiry ani vek,ale stoji mu to v garazi (a sem tam v noci si to ukradl)

po tom co jsem ve 180ti na dalnici oddelal 1.4 boxera tak, ze vylitali vnitrnosti vsude kam mohli jsme to s tatkou swapli na 1.7 16V a to bylo jine peklo

Behem vsedniho dne si uz nevzpomenu,ale kdyz ji vidim projizdet,tak se mi vrati vsechny vzpominky a ze jich s tim autickem bylo moc i kdyz se hajzl porad sral. Brumlani boxeru bylo dokonale, stejne tak jako anatomy f kuzi a proste syrovost toho auta,coz mam rad. A skoda, ze se mi nedochovala zadna fotka primo me alfy.
Cuore Sportivo...
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

já začínal 120ce, RESKEPT!
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
česká drift khára
VW - Very Wonderful
- PachezZ
- Kontaktovat uživatele:
Taky tak. a mel sem tjuningove ocalouneny sloupky dzinovinouRudi píše:já začínal 120ce, RESKEPT!

- Přílohy
-
- Foteczka(313).jpg (47.11 KiB) Zobrazeno 1645 x
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ford Probe 2,5 24v rv.95
- PachezZ
- Kontaktovat uživatele:
Ja ji sem hodim a nekdo to tu smaze jak dred s kundama... to vis ze jo 
asi nejakej kaj dost...

asi nejakej kaj dost...
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ford Probe 2,5 24v rv.95
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
toja zacynal v 6ti s zigulom, k zapysu na zakladku driftem
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Golf je pro děcka, pořádnej chlap žere sandbitches & wrapsPanda píše:to si děláš prdel speedy, jetli děláš u krokodajlu, tak bys mohl jen tak omylem někde ztratit paletu golfů he?

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
prosim paletu obojihoSPEEDY píše:Golf je pro děcka, pořádnej chlap žere sandbitches & wrapsPanda píše:to si děláš prdel speedy, jetli děláš u krokodajlu, tak bys mohl jen tak omylem někde ztratit paletu golfů he?

http://www.facebook.com/djdoemixx
- PachezZ
- Kontaktovat uživatele:
Kuřecí Stripsy se to jmenuje
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ford Probe 2,5 24v rv.95
PachezZ píše:Kuřecí Stripsy se to jmenuje

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206