G3-Lower píše:Infinity FX35....jak slysim ten zvuk tak vzdycky cekam nake peklo. Kdo slysel ten vi...

Moderátor: Dave0401
jen obdivujem!F.l.a.n.e.l. píše:přestane vám svitit světlo a zaplatíte za výměnu žárovky jak za GO motoru na G3: nevím co vám jebe![]()
já myslel že už skoro kupujetePetulaGD píše:jen obdivujem!F.l.a.n.e.l. píše:přestane vám svitit světlo a zaplatíte za výměnu žárovky jak za GO motoru na G3: nevím co vám jebe![]()
Ulehčím ti to, zítra vyhrávám jáHanizz píše:Tak Q7 je pěkný hnus, tu si nekoupím ani jak zítra vyhraju 121 mega ve sportce.
Tak to si rychle vybij z hlavy, já se s nikým dělit nebuduMr. Yaris píše:Ulehčím ti to, zítra vyhrávám jáHanizz píše:Tak Q7 je pěkný hnus, tu si nekoupím ani jak zítra vyhraju 121 mega ve sportce.
ja včera ale zapoměl jsem vsadit asiMr. Yaris píše:Ulehčím ti to, zítra vyhrávám jáHanizz píše:Tak Q7 je pěkný hnus, tu si nekoupím ani jak zítra vyhraju 121 mega ve sportce.
Tvoje žena si už na OOP Vítkovice na mě ztěžuje kolegům že prej říkám že se to v holešově kuvíHanizz píše:Tak Q7 je pěkný hnus, tu si nekoupím ani jak zítra vyhraju 121 mega ve sportce.
Delit se ani nebudes muset, protoze ty spravne cisla mam na policce v kuchyni uz jaHanizz píše:Tak to si rychle vybij z hlavy, já se s nikým dělit nebuduMr. Yaris píše:Ulehčím ti to, zítra vyhrávám jáHanizz píše:Tak Q7 je pěkný hnus, tu si nekoupím ani jak zítra vyhraju 121 mega ve sportce.![]()
![]()
www.mapy.czJurisek16 píše:Mno...Infinity Fx35 už tu má kde kdo...sere se do toho tuším jen jeden motor 3,5 V6...na sérii to má moc krásný zvuk a nějakých směšných (206kw?)![]()
ToG3Lower: Hoď mi tady prosimtě mapku kde přesně je to parkoviště ... dneska jsem ti pochvaloval na sraze auto (klíčem)(JOKE)tak mi kdyžtak zítra pohlídáš zadarmo auto
Ja teda nemam vybrany zadny model ale chtel bych neco kde jsou paprsky s presahem neukoncene nejak, aby to kolo opticky zvetsilo. Jen nevim, zda tam 17" dam a zda to jeste pojede a zda mi to nevybije zuby v te posr. rozbite ostrave...F.l.a.n.e.l. píše:RSW Racing BlackLovere... uvažuji o nich taky
Co povezes do sberny? Passata?F.l.a.n.e.l. píše:chce to nějaký pracovní car a něco do garážetak jako já
V listopadu to povezu asi do šrotu tak jestli chceš tak si můžeš přijít počkat před sběrnu
jo jo říkala mi, hned se ji všichni iniciativně nabídli jak ji budou hlídat...F.l.a.n.e.l. píše:Tvoje žena si už na OOP Vítkovice na mě ztěžuje kolegům že prej říkám že se to v holešově kuvíHanizz píše:Tak Q7 je pěkný hnus, tu si nekoupím ani jak zítra vyhraju 121 mega ve sportce.![]()
Prej hlídatHanizz píše:jo jo říkala mi, hned se ji všichni iniciativně nabídli jak ji budou hlídat...F.l.a.n.e.l. píše:Tvoje žena si už na OOP Vítkovice na mě ztěžuje kolegům že prej říkám že se to v holešově kuvíHanizz píše:Tak Q7 je pěkný hnus, tu si nekoupím ani jak zítra vyhraju 121 mega ve sportce.![]()
![]()
prdlajs prassata.G3-Lower píše:Co povezes do sberny? Passata? .F.l.a.n.e.l. píše:chce to nějaký pracovní car a něco do garážetak jako já
V listopadu to povezu asi do šrotu tak jestli chceš tak si můžeš přijít počkat před sběrnu
F.l.a.n.e.l. píše:prdlajs prassata.G3-Lower píše:Co povezes do sberny? Passata? .F.l.a.n.e.l. píše:chce to nějaký pracovní car a něco do garážetak jako já
toto:http://www.youtube.com/watch?v=pF845OYAoEQ
škoda vypadalo to jako velmi dobry projektF.l.a.n.e.l. píše:Bohužel nedělám. Protože bych to musel přihlasit, pojistit a STK a nevím co všechno kvůli new zákonům. Momentálně přemýšlím co s tím. jestli to má cenu dodělat. mělo to mít 115 PS v 75Okg![]()