vYbUzIRudi píše:ukate nam vase cecikiMEDwjet píše:chceme to vidět kua
naše ksichty, už je to tu zase :lol: 2
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: naše ksichty, už je to tu zase :lol: 2
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
nejak tenhle koment nepobiram, ale myslim ze koukatelny cecki vypadaj jinak... a jeslti se tady někomu tohle líbí, tak musím uznat, že už ste fakt real uchylakos dost kopulos maximosLuckyR píše:Stejnak ste koukal jen na ty ceckikrulis píše:pando nejsem buzna, ale na tebe se da aspon divatnic proti
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
krulis píše:nejak tenhle koment nepobiram, ale myslim ze koukatelny cecki vypadaj jinak... a jeslti se tady někomu tohle líbí, tak musím uznat, že už ste fakt real uchylakos dost kopulos maximosLuckyR píše:Stejnak ste koukal jen na ty ceckikrulis píše:pando nejsem buzna, ale na tebe se da aspon divatnic proti
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
uchylo dost, to sme dostPanda píše:krulis píše:nejak tenhle koment nepobiram, ale myslim ze koukatelny cecki vypadaj jinak... a jeslti se tady někomu tohle líbí, tak musím uznat, že už ste fakt real uchylakos dost kopulos maximosLuckyR píše:Stejnak ste koukal jen na ty cecki![]()
![]()
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
já a elvis presli u tajnýho projektu , podle slov majitele to bude jedna z nejlepších kastm tisícovek v ČR
jinak tady odkaz na místní tunynk pyčo klub http://ptj.wz.cz/

NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
dneska sem Vám chtěl vyfotit pana Pandu.. bohužel mě vozil v takovým rychlým autě, takže sem měl co dělat abych se nepo... a na focení sem zapoměl
dík chlape
dík chlape
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
jesPernick píše:Tím oplem?krulis píše:dneska sem Vám chtěl vyfotit pana Pandu.. bohužel mě vozil v takovým rychlým autě, takže sem měl co dělat abych se nepo... a na focení sem zapoměl![]()
dík chlape
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
no jako dyž pán vypl TC, tak to celkem mávalo..NeviM píše:kazdej nekdy keca noMComb píše:Ale ty jsi psal rychlým autemkrulis píše:jes
auto ktery mava se ale nejmenuje rychly auto, ale mavajici autokrulis píše:no jako dyž pán vypl TC, tak to celkem mávalo..NeviM píše:kazdej nekdy keca noMComb píše: Ale ty jsi psal rychlým autem
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
a ty seš rejpací klukNeviM píše:auto ktery mava se ale nejmenuje rychly auto, ale mavajici autokrulis píše:no jako dyž pán vypl TC, tak to celkem mávalo..NeviM píše: kazdej nekdy keca no
spyker disko šampón dost, ještě límeček nahoru 
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Za tyhle fotky bych se stydel, natoz je sem davat 
500 0,9T
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
DarkReaper píše:Za tyhle fotky bych se stydel, natoz je sem davat
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Jestli narážíš na kvalitu fotek tak taky se divím že je taková ... v jinejch klubech v teplicích sou fotky upe na jiný urovni...pokorneo píše:spyker píše:tak sem byl zas na piškotéce![]()
fotek tam mam víc ale dávat je sem nebudu všechny
ten nápis "CLUB TEPLICE" sedí na ty fotky ...![]()
![]()
tak to ne límeček si nahoru nedámPanda píše:spyker disko šampón dost, ještě límeček nahoru :VeryHappy:
Jinač nejsem jedinej z TF kdo tam chodí
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jde spíš o to, že vypadáte jak z teplýho klubu ty bleskuspyker píše:Jestli narážíš na kvalitu fotek tak taky se divím že je taková ... v jinejch klubech v teplicích sou fotky upe na jiný urovni...pokorneo píše:spyker píše:tak sem byl zas na piškotéce![]()
fotek tam mam víc ale dávat je sem nebudu všechny
ten nápis "CLUB TEPLICE" sedí na ty fotky ...![]()
![]()
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja byl v patek jen na parkingu pred Unicem
... ostudu jsem delal na Burianovi pred 14ti dny 
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Vás nemyslím pane .. jinýho VWéčkářeMike Mad píše:ja byl v patek jen na parkingu pred Unicem... ostudu jsem delal na Burianovi pred 14ti dny
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, vime 
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction