Moderátor: Dave0401
barry píše:to Flanel: Barry je šikovný synek
když čistil dnes septik a odpady vapkou do hoven mu spadl telefon a je v piči
nemám na nikoho číslo ale už jsem funkční
A co ta poznámka v nadpisu HOME made
A ty znáš toho kdo to dělá? Neřeknu home made od někoho koho znáš a věříš mu...když to přeženu tak co když to je takový jouda jako Poklop?? Od něho by sis nechal něco udělat?? Soudě podle příspěvku asi jo co? Já teda ne.Dave0401 píše:podle tebe kdyz si nekdo udela vlastni svody, vlastni downpipe, udela potrubi k IC, nastroji jednotku tak je na tom neco spatneho? nebo jak tomu mam rozumet?
jo neni nad to zaplatit silene love "tuningove" firme, ktera tam nohodi nejaky extra profi tuning set z ebaye
... a vysledek bude stejny nebo horsi nez u home made setu
tolik k tve poznamce k slovnimu spojeni Home made
Jo to mi teda dalLuke_TDI píše:Ted jsi mu to dal
Ano souhlasim, ze je rozdil kdo to dela, ale neodsuzoval bych nic, co bych nevidel na vlastni oci.Robik píše:A ty znáš toho kdo to dělá? ...Dave0401 píše:podle tebe kdyz si nekdo...
V Polsku možná ale to si asi ještě neviděl Maďary. Ty jsou už úplně jinde.Dave0401 píše:Ano souhlasim, ze je rozdil kdo to dela, ale neodsuzoval bych nic, co bych nevidel na vlastni oci.Robik píše:A ty znáš toho kdo to dělá? ...Dave0401 píše:podle tebe kdyz si nekdo...
Ja bych si od zadneho joudy nenechal nic delat...
Nechal jsem si udelat u "typku" v polsku potrubi k IC, naladit mapy atd.. a bylo to vice mene "Home made" (zadna firma to nebyla, takze home made), a nestalo to ani zdaleka tolik, kolik by me to vyslo nechat si to udelat u profiku ... a vysledek myslim, ze se neni o cem bavit
takze zase rikam, ze home made neznamena shit
i "odbornici" dokazou pekne zprasit robotu
btw. dle foto to nevypada, ze to delal nejaky jouda
a musim opet a znova konstatovat, ze v polsku jsou podstatne dal nez u nas v CR co se ladeni motoru a vubec performance uprav tyce...