ok, pisu ti gulas, at tam pak neslintasfelda píše:mě je jedno co budu jíst hlavně chci pivo a zelenoudanča pujde určitě taky pokud dostane volno

Moderátor: Dave0401
Spíš ať má co zvracetSly píše:ok, pisu ti gulas, at tam pak neslintasfelda píše:mě je jedno co budu jíst hlavně chci pivo a zelenoudanča pujde určitě taky pokud dostane volno
už jsem hodně dlouho nezvracelMr. Yaris píše:Spíš ať má co zvracetSly píše:ok, pisu ti gulas, at tam pak neslintasfelda píše:mě je jedno co budu jíst hlavně chci pivo a zelenoudanča pujde určitě taky pokud dostane volno
F.l.a.n.e.l. píše:díky ale už mámMr. Yaris píše:Jsi příjemný policista,ale pokud mě nechá, jsem jen tvůj
![]()
![]()
![]()
wesly.TDI píše:áááááááá jarys už vábí flanela na kaďák
jestli přemluvim zdenka na trojkuwesly.TDI píše:áááááááá jarys už vábí flanela na kaďák
jj rezervuji si pul litra jak bude dobra tak dva pul litrySly píše:fajn, gulas seznam se zaplnuje
Mozna by Wesly moh udelat i nejakou mensi akci treba na zelenou
moc dobrý nápad klucifelda píše:jj rezervuji si pul litra jak bude dobra tak dva pul litrySly píše:fajn, gulas seznam se zaplnuje
Mozna by Wesly moh udelat i nejakou mensi akci treba na zelenouweslo to má levné tesco 90kč weslo 85 kč
Ty jeden žárlivčefelda píše:ty woe dejte ban těm buzmenum