jj na to že ten vyfuk vypadal jak kdyby ho našel nekde na ceste dobreF.l.a.n.e.l. píše:No ten zvuk byl masakr. až jsem se jurise ptal jestli to není náhodou vr6, bo jako na 4vál fakt monstrozní

Moderátor: Dave0401
jj na to že ten vyfuk vypadal jak kdyby ho našel nekde na ceste dobreF.l.a.n.e.l. píše:No ten zvuk byl masakr. až jsem se jurise ptal jestli to není náhodou vr6, bo jako na 4vál fakt monstrozní
Je jestli se nepletu upravene sani a to dela ten krasny zvuk. Tusim ze je na prodej za 34 nebo tak nejak. Jak bude na jaro za 20tis tak ju beru a stavim showcargynga píše:jj na to že ten vyfuk vypadal jak kdyby ho našel nekde na ceste dobreF.l.a.n.e.l. píše:No ten zvuk byl masakr. až jsem se jurise ptal jestli to není náhodou vr6, bo jako na 4vál fakt monstrozní
no podle mě to pojede hrubo přes 190G3-Lower píše:Je jestli se nepletu upravene sani a to dela ten krasny zvuk. Tusim ze je na prodej za 34 nebo tak nejak. Jak bude na jaro za 20tis tak ju beru a stavim showcargynga píše:jj na to že ten vyfuk vypadal jak kdyby ho našel nekde na ceste dobreF.l.a.n.e.l. píše:No ten zvuk byl masakr. až jsem se jurise ptal jestli to není náhodou vr6, bo jako na 4vál fakt monstrozní
190 pry jede jak nic. To sem jeste nejel ani v mem
Přesne jen posadka pul tunyJurisek16 píše:no podle mě to pojede hrubo přes 190G3-Lower píše:Je jestli se nepletu upravene sani a to dela ten krasny zvuk. Tusim ze je na prodej za 34 nebo tak nejak. Jak bude na jaro za 20tis tak ju beru a stavim showcargynga píše:jj na to že ten vyfuk vypadal jak kdyby ho našel nekde na ceste dobre190 pry jede jak nic. To sem jeste nejel ani v mem
však jak jsme byli v třinci tak týpek nám ukazoval foto jak jede s KRkem 220 a to on mohl mít tak 140kilo a ta jeho slečna byla taky metráček...viď Gyngo
Ma to byt za dovoz ze zahranici nebo i pri koupi ojetiny v republice?F.l.a.n.e.l. píše:já si pamatuju jak měla těšínská firma buldogtuning 2x VWGII KáeRka a co to dělali na sprintech s ostatníma autama bylo peklo
Příští rok už na to kašlu, nebudu platit debilům ve vládě desitku nebo pětku za to že jsem si koupil starší auto
Pri tom oranzovem moru je to spis na emigraci...G3-Lower píše:Ma to byt za dovoz ze zahranici nebo i pri koupi ojetiny v republice?F.l.a.n.e.l. píše:já si pamatuju jak měla těšínská firma buldogtuning 2x VWGII KáeRka a co to dělali na sprintech s ostatníma autama bylo peklo
Příští rok už na to kašlu, nebudu platit debilům ve vládě desitku nebo pětku za to že jsem si koupil starší auto
Ja myslel, ze to bude jen na dovoz. To je celkem pruser. To pudou auta hodne dolu, min o cenu prepisu. Cas ukaze, treba to rychle zrusiF.l.a.n.e.l. píše:nejsem podnikatel, mor mi nevadí. modří už si nakradli, tak ať tam pustí jiné
Lower: je to při každém přihlášení vozutzn jedno jestli dovoz nebo koupíš subaru od ladise
od příštího roku smůla prostě
barry píše:Viki kdo ti brání oturbit KR? Věřím že bys z toho dostal víc než z toho přiblblého 1,8 T
jak nekd řikal že nechape že za tu cenu to nikdo nechcetaksem řikal že bych o chtel,ale zatim jezdim jen na trenažerechViking píše:Jj, ale nebude to taková motokára kuwa.....přece jen ten kufer![]()
Kdo to viděl na vlastní oči?? Napište poznatky...že to má super zvuk to prdím. Kouknout se asi zajedu..
Nemusela by být tak nedotáčívá..to je fakt.barry píše:ale tak staré auta nemají nějak super rozloženou hmotnost...ř
ekl bych že až na to že ta Jetta bude trošku těžší,
tak s dobrým podvozkem by se mohla chovat lépe než GOLF
(nebereme v potaz váhový handicap ale samotný handling)