to me taky zajima a jeste v jakem meste?modry.neon píše:Je to nas smlouvu a jak casto? diky
Nabidka/poptavka pracovnich mist
Moderátor: Dave0401
Re: Nabidka/poptavka pracovnich mist
mama mi kapesne nedava a mimo si vydelam dost + praxe a jineremix píše:toho se nebojim, ja mam za den vic jak gynga dostane za mesic vod maamy kapesneF.l.a.n.e.l. píše:remix nezkousne asi že by měl někdo mladší větší plat jak ongynga píše:ale ale remixu klid![]()
teda pokud ma gynga hodne zakazek, tak verim tomu ze ma dost na jeho vek
gynga píše:mama mi kapesne nedava a mimo si vydelam dost + praxe a jine corkyremix píše:toho se nebojim, ja mam za den vic jak gynga dostane za mesic vod maamy kapesneF.l.a.n.e.l. píše: remix nezkousne asi že by měl někdo mladší větší plat jak on![]()
teda pokud ma gynga hodne zakazek, tak verim tomu ze ma dost na jeho vek
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
budete dva, takze se budete stridat obden nebo co dva dny...modry.neon píše:Je to nas smlouvu a jak casto? diky
bude to na zeleznicnim koridoru v Bohumíně-Vrbici
Mr. Yaris píše:gynga píše:mama mi kapesne nedava a mimo si vydelam dost + praxe a jine corkyremix píše: toho se nebojim, ja mam za den vic jak gynga dostane za mesic vod maamy kapesneteda pokud ma gynga hodne zakazek, tak verim tomu ze ma dost na jeho vek

Bylo by tady volné pracovní místo pro mechanika do pneuservisu, provozní doba bude od 6 -22 hod, na dvě směny (ranní a odpolední
). V případě většího množství zákazek nebo v sezoně se bude dělat i o víkendu,jinak klasika PO-PA. Pneuservis je v Petrovicích u Karviné pod Hotelem Dakol (bývalá hasičárna). Případní zájemci ať se mi ozvou do SZ a nebo mi brkněte na tel : 776 174 214 nebo 733 184 413

Sháním práci pro mojí ženu. Ma stavební průmyslovku,ale zatím bez praxe v oboru. Kdyby někdo věděl o práci pro holku,tak dejte vědět Karviná a okolí popř. Ostrava
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Ať shání sama a ne přes pracák
to nemyslím nijak zle.
Jinak kdyby chtěla telefonovat...
některé děcka zarobí o dost víc než já.
to nemyslím nijak zle.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
LIVE CHAT? 

ne telemarketing (operátor Call centra)
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
chce to koule, nabizet lidem produkt, ktery z naji z reklamy, maji ho plne zuby a jeste tou dobou sedi v praci.
Live4Ride Syndicate
zřejmě si to Igore pleteš s Teleshopingem což je nákup věci na základě shlednutí TV shotu a následné zavolání na číslo které vidíš.
Telemarketing je je způsob obchodování. Operátor domluví pro obchodního zástupce reklamní akci na které probíhá prezentace a prodej zboží.
Telemarketing je je způsob obchodování. Operátor domluví pro obchodního zástupce reklamní akci na které probíhá prezentace a prodej zboží.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
On je telemarketing pasivni a aktivni. U toho pasivniho jde de facto o infolinku, na kterou se zakaznik obrati v pripade zajmu o zbozi. Potom aktivni, a ten, ktery jsem mel na mysli, kdy prodejce obvolava (nahodna?) telefonni cisla a snazi se prodat dany produkt, samozrejme bez ohledu, zda o nej volany projevil zajem.
Oba byvali spolubydlici tohle delali (v Brne jsou dve vetsi telemarketingove firmy) a z vypraveni je to opravdu na palici.
teleshopping je samo nekde uplne jinde.
Oba byvali spolubydlici tohle delali (v Brne jsou dve vetsi telemarketingove firmy) a z vypraveni je to opravdu na palici.
teleshopping je samo nekde uplne jinde.
Live4Ride Syndicate
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
takže "dobrý den, motě doma už naše deky?" 

No dříve pro nás dělala Brněnská firma (Media servis)
ale kvalita služeb za více než trojnásobnou cenu byla nízká.
a ty firmy jsou velké call centra, znamená že firmy zadají zakázku a operátoři volají...
Pokud si někdo zadá nabízet nějaké hovno po telefonu call centrum splní
jen jsem chtěl říct že u nás se po telefonu nenabízí žádné produkty. Jen anketa
ale kvalita služeb za více než trojnásobnou cenu byla nízká.
a ty firmy jsou velké call centra, znamená že firmy zadají zakázku a operátoři volají...
Pokud si někdo zadá nabízet nějaké hovno po telefonu call centrum splní
jen jsem chtěl říct že u nás se po telefonu nenabízí žádné produkty. Jen anketa

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Prodavat se da samozrejme uplne vsechno, nicmene tyhle brnenske firmy se specializuji spis na pojisteni, bankovni balicky, sluzby mobilnich operatoru atd. Je to de facto outsourcing, kdy si dane firmy najmou firmu telemarketingovou za ucelem vetsiho odbytu zbozi a pokryti dlasich cilovych skupin.
V realu jsem byl nekolikrat svedkem, kdy kolegovi v kanclu zazvonil telefon, on potreboval delast sve veci a z druhe strany se mu ozval zamestnanec telemarketingu, snazici se mu doslova vnutit cestovni pojisteni. On ten panacek sedici na druhe strane samozrejme za nic nemuze, dela praci, jako kazdy jiny, ale je to imho nevdecna prace, pac lidem volaji vetsinou v nevhodnou dobu (v praci) a tak jsou casto sprosti. Ale je to zrejme o tom, jak je telemarketingista pohotovy, ukecany a pruzny. Urcite to funguje a prodat jde, jen na to musi mit clovek koule, jak jsem na zacatku napsal.
V realu jsem byl nekolikrat svedkem, kdy kolegovi v kanclu zazvonil telefon, on potreboval delast sve veci a z druhe strany se mu ozval zamestnanec telemarketingu, snazici se mu doslova vnutit cestovni pojisteni. On ten panacek sedici na druhe strane samozrejme za nic nemuze, dela praci, jako kazdy jiny, ale je to imho nevdecna prace, pac lidem volaji vetsinou v nevhodnou dobu (v praci) a tak jsou casto sprosti. Ale je to zrejme o tom, jak je telemarketingista pohotovy, ukecany a pruzny. Urcite to funguje a prodat jde, jen na to musi mit clovek koule, jak jsem na zacatku napsal.
Live4Ride Syndicate
jj zřejmě si to napsal obecně a já Rudkovi nabízel práci pro Petru přímo u nás 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Jj, jak jsem zminil, jde o outsourcing. Jedna z tech dvou je, barry, mozna prave ten Media servis. Ja znam Proveon.
Live4Ride Syndicate
Media je na moravském náměstí...pod velkou spořitelnou na Kounicově tam jak jsou ty patrové garáže a taky můj oblíbený steak house 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
No petra na pracaku není. A je hodně aktivní v hledání, posílání žádostí a životopisů,ale zatím nic nevyšlo...barry píše:Ať shání sama a ne přes pracák
to nemyslím nijak zle.
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
No ale osobně si myslím, že ta telefonistka není nic pro ní. Teda já bych takovou praci dělat nemohl... 

www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
jj, to je ono. Jinak steak house se jmenuje Modra Ruze - u nadzemek na Kounicove.barry píše:Media je na moravském náměstí...pod velkou spořitelnou na Kounicově tam jak jsou ty patrové garáže a taky můj oblíbený steak house
Live4Ride Syndicate
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Moje pritelkyne hledala praci zhruba rok! Poslala milion zivotopisu a kdyz nekdo napsal ze dekuje ale uz nekoho maji nebo neni vyhovujici tak to byl zazrak! Stejne tak jako nake vyhodnoceni po pohovoru! Nakonec stejne nasla praci po znamosti.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
kolik ji je? mela nakou praxi?Luke_TDI píše:Moje pritelkyne hledala praci zhruba rok! Poslala milion zivotopisu a kdyz nekdo napsal ze dekuje ale uz nekoho maji nebo neni vyhovujici tak to byl zazrak! Stejne tak jako nake vyhodnoceni po pohovoru! Nakonec stejne nasla praci po znamosti.
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
zadna praxe. po stredni.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nabízím brigádu
Sháním člověka, který má alespoň základní znalosti v oblasti PC (rozezná CPU od RAM, necpe PCI kartu do ISA slotu, apod.), pro montáž průmyslových PC. Pracovní doba je buď 7:00 - 15:30 nebo 8:00-16:30.
Plat je 70kč/hod
Místo brigády - Ostrava - Hrabůvka -> http://www.elcomgroup.eu/ipc/
Je to práce pohodová a trošku zručný člověk ji zvládne hravě. Od případných zájemců očekávám pracovitost a zájem o problématiku.
Upřednostňuji zájemce, který by byl schopen docházet od pondělí do pátku.
Info SZ nebo tomas.luzar@elvac.eu
Zhruba o co se jedná...

Sháním člověka, který má alespoň základní znalosti v oblasti PC (rozezná CPU od RAM, necpe PCI kartu do ISA slotu, apod.), pro montáž průmyslových PC. Pracovní doba je buď 7:00 - 15:30 nebo 8:00-16:30.
Plat je 70kč/hod
Místo brigády - Ostrava - Hrabůvka -> http://www.elcomgroup.eu/ipc/
Je to práce pohodová a trošku zručný člověk ji zvládne hravě. Od případných zájemců očekávám pracovitost a zájem o problématiku.
Upřednostňuji zájemce, který by byl schopen docházet od pondělí do pátku.
Info SZ nebo tomas.luzar@elvac.eu
Zhruba o co se jedná...

Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
nevíte o nějaké brigádě? Nejlépe Havířov...
ideální by to bylo po škole...
Tesco už měsíc a půl nic
ideální by to bylo po škole...
Tesco už měsíc a půl nic

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
A co Kaufland, mě furt chodí nabídky, jen mám vždycky šichtu. Chybí ti na fuel co.
Live4Ride Syndicate
chybí mi na cokoliv... v Kaufu jsem se ptal - brigádníky nechtějí
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre