Viking píše:Jj, ale nebude to taková motokára kuwa.....přece jen ten kufer
Kdo to viděl na vlastní oči?? Napište poznatky...že to má super zvuk to prdím. Kouknout se asi zajedu..
Já viděl tuhle starou Jettu na vlastní oči ale ve stříbrné barvě..taky po celolaku a sníženou na černých 16kách...fakt pěkné..navíc praktické a na motokáru ser, závody s tím jezdit nebudeš nebo jo?
Jettu jsme s Flanelem a Gyngou a Camelem atd..obhlíželi...Nelíbí se mi na tom že už to je prostě auto po celolaku...a není to origo stav...kliky z audi...nemá to lišty...Prostě na Jettě se mi líbí plasty a basta osobně bych šel radši do GII než do Jetty jen můj názor
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Mám v jednání totok?? Co vy na to? Je to ta bílá dvoječka níže v odkaze. Nechce jí prodat, ale když něco nabídnu...tak by i prodal......kolik si myslíte?? Vypadá, že je O.K
kámoš dovezl z polska golfa IV TDI 81 a top stav a pšonek ho měl jen na kšeft protože ho dva týdny zpět dotahl z D Takže bych se toho až tak nebál... A tady ty cesty o nic lepší si myslím a slušní lidi jsou i nejsou. Každopádně ten poslední je fakt pěkný... (no i ty dva nad ním že )
já počítal kurz cca 7,50kč ne?
G3-Lower píše:Tak jsem byl dnes svezen tou jettou 1,8 16V KR a musim rict, ze to jede krutě! Jeste, ze jsem bez penez
v kolik jses vozil ... ja se dnes vozil taky
Par minut pred tebou Jel totiz odeme, kdyz si mu volal. Chtel jsem se svezt nez ji proda, netusil jsem, ze to jde nekoupit hned, me svezl a byl jsem namekko. Jeste, ze nejsem v cashi a nemam na to misto a cas. I na ty BBS RS bych pak nasetril
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)