........tak přezuto na zimní, po par propršenejch dnech se vysušuje tak jsem konečně zalepil na tvrdo střešní okno, přitom se moděj přední sedačky ze 106 Rally a v rohu se pomalu skládá ,,vostrej" motor
no to víš, wintercar i na přiští zimu............protože kdo kopií škodovku za 10tis ........tak pak pujde rovnou na ekologickou likvidaci, nebo jak tomu ty zelenáči řikaj .....................teda doufam že neschnije dřiv než skončí STK voni jsou nato tyhle stroje potvory
Laconi píše:Škoda že ses zbavil těch kol co máš na videu, ta škůdka vypadala slušně
jj vypadalo to pěkně ale zato zaco jsem prodal kola tak jsem měl tento super vuz a ještě mě zbylo , jako po pravdě byl to jen takovej trochu pokus, chodil jsem kolem nich v garaži a pořad jsem si řikal jak by to asi vypadalo, tak se tam dali.................... teda vubec to na nich nechtělo jed a žeby to stim nak extra brzdilo to se řict taky nedalo
Tak jsem přesedlal z toho černýho prcka do toho červenýho čehosi, ale toho stříbrnýho hnusu co je mi furt za prdelí se nemůžu zbavit (fotka vlevo je starší tak o cca 3roky)
Ty fleky před audi jsou pozůstatek po černym prckovi
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Tommy1978 píše:A hele pan gáj Ričí má paraolympiádu
No asi tak tři tejdny no ......
Spíš koukám že na tý první fotce nemá saxo přední SPZ, to sem asi zrovna jezdil jako prase
A ta žlutá mrcha kousek za audi je otce. Když v tom jedu tak si připadám jako buzerant
Jsme ještě trochu doladili motor, protože to nejelo tak jak mělo (elektronicky řízenej rozdělovač jaksi moc nešteluje předstih, když už v motoru není žádná elektronika - takže po nahození podtlakovýho to jede asi o půlku líp...). Ale divně se mi sjížděj zadní gumy...
Spíš koukám že na tý první fotce nemá saxo přední SPZ, to sem asi zrovna jezdil jako prase
A ta žlutá mrcha kousek za audi je otce. Když v tom jedu tak si připadám jako buzerant
a je f tom aspon 2,8? a ma to nahon na fsechno? se vam ten saxoklub pekne rozpada Ale tvyho saxa je skoda no, asi jako toho martinovyho
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
a je f tom aspon 2,8? a ma to nahon na fsechno? se vam ten saxoklub pekne rozpada Ale tvyho saxa je skoda no, asi jako toho martinovyho
Ne, je to socka FWD a neni v tom 2,8
Sax jsem za poslední dobu viděl hodně. Kamarád schání 16v a takový šroty jsem viděl že nechápu že to vůbec někdo ještě chce prodat
heh to to spíš možná zrovna jezdilo
To bylo zrovna zázračný období kdy fakt jezdilo no
Mam dojem že až do zimy, to odešlo spojkový ložisko........