dips.. píše:jo a jeste jak jako letty jak jako butch ..jsi nejlepsi..ja myslel ze jednicka jsem pro tebe ja ...tak proc jsme spolu teda 18.10 v 16.35 spali?
to nejlepší bylo na hokejík
..jinak jako seš pořád moje jediná láska
dips.. píše:jo a jeste jak jako letty jak jako butch ..jsi nejlepsi..ja myslel ze jednicka jsem pro tebe ja ...tak proc jsme spolu teda 18.10 v 16.35 spali?
to nejlepší bylo na hokejík
..jinak jako seš pořád moje jediná láska
kasa.d nevim nic proti sportu nemam ale fanatizmus už je moc .....chudak letty nemá co do ust ale na hokej ty prachy vzdycky sezene ale zase si udrzi tu skvelou postavu kdyz neji bidrin ... neke tak ty taky ale dobra je ze jo nemuzu si ji vynachvalit a byl jsi az po me ten den a nebo to bylo jinej den harwester ... butch....jak jina generace nehraj si na staryho ty cucaku jezdis v bilzm kočarku jmenem Rs a bude machrovat letty.....
zdenal.... mas pravdu
dips.. píše:kasa.d nevim nic proti sportu nemam ale fanatizmus už je moc .....chudak letty nemá co do ust ale na hokej ty prachy vzdycky sezene ale zase si udrzi tu skvelou postavu kdyz neji bidrin ... neke tak ty taky ale dobra je ze jo nemuzu si ji vynachvalit a byl jsi az po me ten den a nebo to bylo jinej den harwester ... butch....jak jina generace nehraj si na staryho ty cucaku jezdis v bilzm kočarku jmenem Rs a bude machrovat letty.....
zdenal.... mas pravdu
to dips: přečti si pár zpráv v historii a pochopíš - holt kdo nečte tak neví a pak dělá zmatky a nedorozumění
butch viš že jsi měl napsat ne vubec si tu nehraju na šefa všichni jsme si rovni pifko ...to neni vychovne to chces byt vzor pro sve budouci deti vyrostou z nich takový arogantni lidi jako ty mozná i vrazi kladivo
uvědom si že jen debatou a naslouchanim k tem malým tvorečkum máš šanci z nich neco vychovat ..dpufam ze se nad svojim jednáním zamyslíš a rozsvítí se ti
dips.. píše:butch viš že jsi měl napsat ne vubec si tu nehraju na šefa všichni jsme si rovni pifko ...to neni vychovne to chces byt vzor pro sve budouci deti vyrostou z nich takový arogantni lidi jako ty mozná i vrazi kladivo
uvědom si že jen debatou a naslouchanim k tem malým tvorečkum máš šanci z nich neco vychovat ..dpufam ze se nad svojim jednáním zamyslíš a rozsvítí se ti
na to se nedá říct nic jiného než že "promluvil Bůch"
amen