Ráno u VZP dva auta v sobě, nefotil sem protože tam kolem toho skákali bubáci, jedno z aut bylo Mondeo, bok zbořený, bouchlé bagy, takže to musela být asi šlupka napiču teď v karviné jak je uzavřená ta cesta na 17.listopadu tak je pořád někde něco..
no...teď jsem tam jel ...fáčko brutálně na sračky ! ....jsem odbočoval směrem od priora nahoru ke kosmosu...postavil jsem se doprostřed kde nikdo nejezdí...a ču*ák z autobusu ukazuje jestli nejsem na hlavu a ukázal na to fáčko fšak tam se může doleva ne ? přece nebudu objíždět kvůli kktům celou karvinou
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
no tam je prave zakaz a nesmi se tam doleva, jen autobusy !! taky kvuli toho objizdim celou karvinou. videl sem tam i mestaky jak tam chytaji tak bacha na to ... zbytecny flastr..
jinak barry, jel sem tam v 6 rano, tma jak v riti, zamlzene okna, jeste sem dospaval, tak sem si to spletl no . ale znacku ford sem videl
...aha aha...dík remixu...fakt jsem to nevěděl...pač tam jezdí každý...a proto ty bouračky... Jinak zákaz odočení jsem viděl jen z druhé strany a ještě ktomu doleva Tak se aspoň projedu
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
směrem od kutilky je tam přikázaný směr v pravo, směrem od prioru je tam zákaz odbočení a směr od univerzity nevím.. já jezdím s roboty o křižovatku blíž kolem mototechny a pak přes OSP, lepší jak objíždět až kolem nemocnice (protože u univerzity na křižovatce se taky nedá zatočit..)
a přesně jak píšeš, některé hovada tam jezdí a pak sou bouračky...
Jj...je to teď zmatek radši to taky budu objíždět přes mototechnu a od tesca přes gagarinku...Aji chodci tam nejdou vidět přes ty vysoké kužely...a oni se neserou...skočí ti tam a je průser
Ted jsem jel od tama a facko tam asi zustane dele Jinak vcera jsem te tam videl jet doleva jurisu a chtel jsem ti napsat jestli o tom vis ze se to nesmi ale rikal jsem si ze na nake znacky ve svem veku jeste seres tak jsem to neresil
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani