Have a nice day

co to???Pustil píše:Tak auto se samo od sebe znepojízdnilo takže do garáže s nim a let´s work
hondzik323f píše:těsnění pod vodní pumpou pápá takže musim rychle začít tlačit abych byl na garáži dřív než péťa....![]()
P.S: teda těsnění jen kape a jenom někdy ale pro sichr a aspoň mě donutí abych se do toho Pustil...
Odešla baterka, tak jsem se přemluvil, že už je opravdu asi čas se do toho pustit.fiat12PMR píše:co to???Pustil píše:Tak auto se samo od sebe znepojízdnilo takže do garáže s nim a let´s work
Pustil píše:Odešla baterka, tak jsem se přemluvil, že už je opravdu asi čas na to upustit flexu.fiat12PMR píše:co to???Pustil píše:Tak auto se samo od sebe znepojízdnilo takže do garáže s nim a let´s work
To ne já nejsem žádný Hovadohondzik323f píše:Pustil píše:Odešla baterka, tak jsem se přemluvil, že už je opravdu asi čas na to upustit flexu.fiat12PMR píše: co to???
No tak když bude nejhůř tak se stavim osobně, ale mně taky na autě čeká hromada práce takže nevim jak na tom budu s časem.Pesar píše:tak začal sem s leštěním kol, sám nikdo mi s tim asi nepomůže, snad jenom Pustil a jeho rady