iPhone pocketdyno and other dyno software...
Moderátor: Rudi
-
- Kontaktovat uživatele:
iPhone pocketdyno and other dyno software...
mam nainstalováno, zkalibrováno, jen nám to u passata VR6 ukazuje cca 350 koní a vždy před dosažením 100km/h skončí měření. telefon položen na palubce a přidržován. Nějakej návod?
Naposledy upravil(a) hondzik323f dne 02 lis 2008 23:01, celkem upraveno 1 x.
323f GT 1,8 16V DOHC Rulezz 94Kw/128HP FWD

- qwer
- Kontaktovat uživatele:
Re: iPhone pocketdyno
možná to bude tím že přidržován... ja pocketdyno moc nezkousel..spíš to Dynolicios.. a passata 1.9tdi kdyz jsem to zkousel a nejel jsem co to da tak ukazalo 95ps.. verim že když zejtra na to slapnu tak tam bude tech 130koniku..
jeslti mas IPhone JB tak muzu poslat to Dynolicios
Passat B5.5 TDI 96kw
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, nejlíp na uschovnu nebo tak, budu ti zavázánqwer píše:možná to bude tím že přidržován... ja pocketdyno moc nezkousel..spíš to Dynolicios.. a passata 1.9tdi kdyz jsem to zkousel a nejel jsem co to da tak ukazalo 95ps.. verim že když zejtra na to slapnu tak tam bude tech 130koniku..

- qwer
- Kontaktovat uživatele:
poslal PMhondzik323f píše:jj, nejlíp na uschovnu nebo tak, budu ti zavázánqwer píše:možná to bude tím že přidržován... ja pocketdyno moc nezkousel..spíš to Dynolicios.. a passata 1.9tdi kdyz jsem to zkousel a nejel jsem co to da tak ukazalo 95ps.. verim že když zejtra na to slapnu tak tam bude tech 130koniku..

Passat B5.5 TDI 96kw
i mně pls
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Re: iPhone pocketdyno and other dyno software...
spis myslim, ze bude nejaka chyba v nastaveni, nebo neco takovyho...na webu je obrazek, kde je porovnavani s brzdou a hodnoty jsou naprosto shodne - nevim, proc by to nemohlo fungovat - kdyz bude presne fungovat cidlo pretizeni, tak to musi jit vzhledem k tihovemu zrychleni nejak spocitat...
Skoda Favorit 136B s 67 chciplymi koniky pod kapotou 

tomu snad ani sám nevěříšwojtech píše:spis myslim, ze bude nejaka chyba v nastaveni, nebo neco takovyho...na webu je obrazek, kde je porovnavani s brzdou a hodnoty jsou naprosto shodne - nevim, proc by to nemohlo fungovat - kdyz bude presne fungovat cidlo pretizeni, tak to musi jit vzhledem k tihovemu zrychleni nejak spocitat...

TOLEDO 2,3 V5
Octavia TDI
Octavia TDI
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to má iphone i čidlo přetížení? Já myslel že to má jen GPS 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
má to nějaký akcelerační čidla, telefon pak ví v jaký je poloze neboco, ale kdoví jestli to přesně naměří zrychleníEiffel píše:to má iphone i čidlo přetížení? Já myslel že to má jen GPS

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj ten výkon co to měřilo byl chvílema k smíchu.hondzik323f píše:včera jsme testovali, výkon ještě nějak blbne ale rychlost, přetížení a 0-100 atd to ukazuje dobře, dneska jsem zkalibroval a ještě chci koupit přícucku na sklo s držákem a pak uvidíme...
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
-
- Kontaktovat uživatele:
to bereš tu první nebo tu druhou? zase u tý druhý aplikace je dobrý že si nastavíš i ztrátu v procentech při přenosu síly na kola a můžeš teoreticky měřit jak na motoru tak na kolech...Pustil píše:Jj ten výkon co to měřilo byl chvílema k smíchu.hondzik323f píše:včera jsme testovali, výkon ještě nějak blbne ale rychlost, přetížení a 0-100 atd to ukazuje dobře, dneska jsem zkalibroval a ještě chci koupit přícucku na sklo s držákem a pak uvidíme...

No ta první vůbec jako, a u tý druhý to chce doladit
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontaktovat uživatele:
horní tlačítko + home button naráz
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Na Streetfiru jsem viděl test Dynolicious, srovnávali to s GTechem a měřením na brzdě/dragstripu (měřili 1/4 míle, 0-60mph a výkon) - a iPhone byl přesnější
)

Speed kills. Drive Ford and live forever.
-
- Kontaktovat uživatele:
za 10 éček to je pecička, nebob ash píše:Na Streetfiru jsem viděl test Dynolicious, srovnávali to s GTechem a měřením na brzdě/dragstripu (měřili 1/4 míle, 0-60mph a výkon) - a iPhone byl přesnější)

no já neska stáhl shazam a to snad dělali ufoni
neznáš název písničky, pustíš tenhle program, ten si to cca 10 vteřin poslechne a vyplivne ti název, nepobírám
http://www.shazam.com/music/web/home.html
neznáš název písničky, pustíš tenhle program, ten si to cca 10 vteřin poslechne a vyplivne ti název, nepobírám
-
- Kontaktovat uživatele:
http://videos.streetfire.net/video/iPho ... 175854.htm
mazec, je to kurevsky přesný
iphone se v maximální rychlosti oproti časomíře skenul o 0,25MPH na 1/4 mile
a o 0,035 v měření času
a o 4,5 HP v měření výkonu

a o 0,035 v měření času

- qwer
- Kontaktovat uživatele:
jj to je pecka... taky jsem to nechapal.. že to pozná i pisničku v dost spatny kvalitě a i s dalkyPanda píše:no já neska stáhl shazam a to snad dělali ufoni

ale hlavně že iphone je mrdka

tet to bude mít kazdej tuner

Passat B5.5 TDI 96kw
qwer: tj, já to furt cpal k repráku, pak jsem si sedl k bedně k vh1, písničku sem měl problém slyšet já, pustím mobil jen tak jako test a blik cvak a měl jsem název
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
jj ja mel ruku z okna u auta abych mel signal na wifi a pisničku z radia to krasne poznaloPanda píše:qwer: tj, já to furt cpal k repráku, pak jsem si sedl k bedně k vh1, písničku sem měl problém slyšet já, pustím mobil jen tak jako test a blik cvak a měl jsem název
máš nakej internetovej balíček k iP ?
Passat B5.5 TDI 96kw
ee, wifinu mám doma, ve škole, v šalině se bez toho vobejdu, když je nouze, pustím edge, co ty?qwer píše:jj ja mel ruku z okna u auta abych mel signal na wifi a pisničku z radia to krasne poznaloPanda píše:qwer: tj, já to furt cpal k repráku, pak jsem si sedl k bedně k vh1, písničku sem měl problém slyšet já, pustím mobil jen tak jako test a blik cvak a měl jsem název
máš nakej internetovej balíček k iP ?
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Kámoš mi to ukazoval ve škole na N82 a čuměl sem na to jako puk.. Pustil sem mu tam z toho svýho chrchlátka mp3 a hle, název byl na světě
Jo a vole, někdy musíme to tvoje hi_end_ajfoun dyno vyzkoušet v hájend_powa_hečbeku kua 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
- CRX_Zamek
- Kontaktovat uživatele:
hondzik323f píše:http://videos.streetfire.net/video/iPho ... 175854.htm
a o 0,035 v měření času
Malej hukot!!Že bych si to koupil??

My nick zam3k_crx!
můžu také poprosit o zaslání odkazu na Dynolicious. díky.