Výměna vnitřního koberce
Výměna vnitřního koberce
ahoj zajímalo by mě jestli je nějakej způsob či finta na výměnu vnitřního koberce za nový tzn.koupený v kobercích.
Re: Výměna vnitřního koberce
nelze koberce v aute jsou lisovany do pozadovaneho tvaru- z klasickeho koberce je prakticky nemozne udelat adekvatni nahradu stejne kvality-
kdysi sem (tusim od BOBa) slysel o nejake latce, co se dala do auta, navlhcila se a ona se prizpusobila tvaru auta... po vyschnuti ztvrdla...
Celkem by me zajimalo neco vic...
Celkem by me zajimalo neco vic...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
jo, tak tohle tema resi vic lidi...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
ted mi kluk říkal,že v americe to dělal přes napařovačku,chce to zkusit
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
nekde mám foto forda jak sem delal a přesnej nazev nevím musím dohledat ale sloto sním celkem dobře jen se položil do auta spřesahama min 10cm a komplet se namočil vařičí vodou a zatižil vmystech kdez ho potřeboval natahnout a druhej den jen ořežeš do požodovaneho tvaru a namontuješ, nejduležitější je ale že ho nesmíš vysušit musí uschnout sám!!!
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
www.revilohifi.cz
To zni dobre. Zkus zjistit nazev a treba kde se to da koupit. To foto mas?Bob píše:nekde mám foto forda jak sem delal a přesnej nazev nevím musím dohledat ale sloto sním celkem dobře jen se položil do auta spřesahama min 10cm a komplet se namočil vařičí vodou a zatižil vmystech kdez ho potřeboval natahnout a druhej den jen ořežeš do požodovaneho tvaru a namontuješ, nejduležitější je ale že ho nesmíš vysušit musí uschnout sám!!!
Ford Mondeo MKI 1.8 Under construction
Vw Golf MKIII GT Variant 1.9 TDI R.I.P.
fota nemohu najít musím počkat na mladou ona to někam uložila na cd ale ja to nemohu najít
www.revilohifi.cz
www.revilohifi.cz
taky sem zvědav 

Ford Mondeo TDCI (96kw)
dnes snat dodám foto bylsem vpraze
www.revilohifi.cz
www.revilohifi.cz
Bobe, tak co bude s těma fotkama?????
du na to dejtemě hotku
www.revilohifi.cz
www.revilohifi.cz
radila jsem se o tom s calounikem protoze jsem chtela menit koberec (treba za kozenku) ... ale rikal, ze nikd nebude jiny koberec/latka mit takove tvary jako original.
jediny co me napada tak nalepit koberec jiny na ten puvodni a obtahnout v podstate ty tvary.
nebo pak existuje sprej na koberce (v par zakladnich barvach á pet set) a prestrikat to. chlupy koberce nestvrdnou a ani to nesmrdi a vypada to jak origo.
anebo to holt risknout a udelat novy koberec v nejakych aspon podobnych tvarech a dobre prilepit k podlaze.
jediny co me napada tak nalepit koberec jiny na ten puvodni a obtahnout v podstate ty tvary.
nebo pak existuje sprej na koberce (v par zakladnich barvach á pet set) a prestrikat to. chlupy koberce nestvrdnou a ani to nesmrdi a vypada to jak origo.
anebo to holt risknout a udelat novy koberec v nejakych aspon podobnych tvarech a dobre prilepit k podlaze.
moje šPunto, muj život
jenže ten sprej nezakryje neobnoví ten původní koberec co je rozdrbanej apod.aspon mě nejde o barvu ale oto aby to vypadalo,no uvidíme poznatky atd pak sem dám 

Ford Mondeo TDCI (96kw)
koberec
Tak já třeba měnil koberec v 406 coupé protože byl origo modrý a já chtěl černý.Tak jsem ho koupil z jiného coupé. Koberec má vespod nalepený jako by molitan asi 3-10cm hrubý jak v kterém místě a celý váží 17,5Kg !!! je to hnus no. Tak jestli na to nalepit další tak to bude pecka. Ten origo koberec by je nalepený na vrstvě 3mm gumy a pod ní je ten molitan.Jde koupit alespoň na ebay.com koberce tedy jen tu tkaninu na povrch v různých barvách 

Re: koberec
. Ještě pro zajímavost ten koberec origo co je v mém coupé stojí 12600kč to jen pro zajímavosttom406 píše:Tak já třeba měnil koberec v 406 coupé protože byl origo modrý a já chtěl černý.Tak jsem ho koupil z jiného coupé. Koberec má vespod nalepený jako by molitan asi 3-10cm hrubý jak v kterém místě a celý váží 17,5Kg !!! je to hnus no. Tak jestli na to nalepit další tak to bude pecka. Ten origo koberec by je nalepený na vrstvě 3mm gumy a pod ní je ten molitan.Jde koupit alespoň na ebay.com koberce tedy jen tu tkaninu na povrch v různých barvách

vždycky sem měl z češtiny za 3 doufal sem,že to moje bývalá učitelka nečteBrutus píše:Tak hlavňe zě to máme dobrě cězki

Tak co lidi, todle tema nejak umira? Nevite nekdo kde se ten koberec o kterym je tu rec koupit?
Ford Mondeo MKI 1.8 Under construction
umě to neumřelo,jen se hledá vhodný termín na realizaci,použitý koberec bude zátěžka ,zkusím napařování tak jemné nařezávání,uvidíme,naštěstí felda namá nějak extrémně tvarovanej koberec
jak to udělám,podělím se o zkušenosti a fota

Ford Mondeo TDCI (96kw)
My jsme to u filety taky řešili. Potřebovali jsme černý, takže se koupil klasika potahový a tím se polepil ten původní...výsledek v pohodě, naštěstí ten potahový koberec spoustu nerovností odpustí a schová...

Tak sem zvedavej na vysledky... me uz doma lezi rok kremove bilej koberec, tlustej, s filcem, taky ho potrebuju dat do auta ale bojim se toho... bylo me receno ze AB koberce se daj krasen ohejbat horkovzduchem, ael filcaky nee.
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK