Aby nebyly dohady...dám tady fotku Pajikové Hondy,teda když byla ještě celá a krásná..dnes jdeme ujednat datum pohřbu,tak kdyby z vás měl někdo zájem tak napište...
To už je trochu staršího data...slevnili jsme na 75 000..tohle měla být jeho poslední jízda,tak jsem ho nechala aby se jel vyřádit sám..ale moc toho jituju..ona to byla poslední jízda ale úplně...moto by šlo v pondělí pryč
Janesis píše:Aby nebyly dohady...dám tady fotku Pajikové Hondy,teda když byla ještě celá a krásná..dnes jdeme ujednat datum pohřbu,tak kdyby z vás měl někdo zájem tak napište...
Muzu se zeptat kdo jsi???
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
Janesis píše:Aby nebyly dohady...dám tady fotku Pajikové Hondy,teda když byla ještě celá a krásná..dnes jdeme ujednat datum pohřbu,tak kdyby z vás měl někdo zájem tak napište...
tak o to je to smutnější že se chtěl naposledy projet ... taky dorazím..
Muzu se zeptat kdo jsi???
Jmenuji se Jana...s Pájou jsem už nějaký ten rok chodila..a moc se omlouvám,ale foto mi sem nejde vložit...
barry píše:taktéž připojuji svou kondolenci!
Upřímnou soustrast!
jinak kdo půjde na pohřeb mohli bychom se domluvit nějak hromadněji moc nevím jak to tam chodí jestli koupit nějaký věnec, nebo každý třeba 2 růže.
Mno zaleži jestli ho spopelni nebo ne ,protože při spopelnění jsme byly nuceni si kytice věnce atd. vzit zpět nevim jestli se tam něco od ledna nezměnilo a taky by bylo hloupe přijít z prázdnou
ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
barry píše:jinak kdo půjde na pohřeb mohli bychom se domluvit nějak hromadněji moc nevím jak to tam chodí jestli koupit nějaký věnec, nebo každý třeba 2 růže.
včera mi psal Mr.Favo jestli ho můžu nabrat, že by jel se mnou, budu brát do auta i madmana, tak případně můžu ještě jednoho až dva lidi nabrat.
sorry za reakci ale joooooooooooooooooooooo
tak mu třeba zmrdovi
kooukám že spolujezdec vyčelil pěkně sklo...určitě jeho vina
jezdil jako piča a předjížděl v místech kde by si to nedovolil člověk co má v autě 500 koní
Na každou svini se vaří voda !!!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
barry píše:sorry za reakci ale joooooooooooooooooooooo
tak mu třeba zmrdovi
kooukám že spolujezdec vyčelil pěkně sklo...určitě jeho vina
jezdil jako piča a předjížděl v místech kde by si to nedovolil člověk co má v autě 500 koní
Na každou svini se vaří voda !!!
moje řeč
ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure