Škoda, myslel jsem, že k Vám do auta ještě narvu lidiBALI píše:my taky...složení klasickýakorát jedeme už v pátek ráno,přespíme u Hudyho a v sobotu na výstavu

Moderátor: T-O-M
Škoda, myslel jsem, že k Vám do auta ještě narvu lidiBALI píše:my taky...složení klasickýakorát jedeme už v pátek ráno,přespíme u Hudyho a v sobotu na výstavu
jedem krocanem 806 a tam je jenom 5 míst a jsme na 99,9% fullTweety píše:Škoda, myslel jsem, že k Vám do auta ještě narvu lidiBALI píše:my taky...složení klasickýakorát jedeme už v pátek ráno,přespíme u Hudyho a v sobotu na výstavu
dík za infomáca píše:koupis v pohode na miste, a stoji tusim 15e na osobu, za vypravu je sleva a parkovani za par e hned okolo vystaviste, stejne nepocitej ze nechaas auto nekde ve meste a dojdes pesky, nehrozi to, zaparkujes proste az u vystaviste, oteviraji tusim okolo 8 rano a je tam vse potrebne, hajzly, smenarna, ale CZK tam nebralinejaky ty automaty na kafe i bufety a restaurace, ceny vysi, ale zas je to jednou za rok
a my si povezem zasoby z domova, neni problem nechat si veci v aute a pak si jen odskocit a zase se vratit
No trochu tě opravim. Cena jedné vstupenky je 25EUR, parkoviště 8EUR a skupinový slevy jsou od 15 lidí vejš. Za lepší prachy potom jdou lidi mezi 8 - 16 lety a zadarmo do 8 let. Myslím, že to s Balim neukecátemáca píše:koupis v pohode na miste, a stoji tusim 15e na osobu, za vypravu je sleva a parkovani za par e hned okolo vystaviste, stejne nepocitej ze nechaas auto nekde ve meste a dojdes pesky, nehrozi to, zaparkujes proste az u vystaviste, oteviraji tusim okolo 8 rano a je tam vse potrebne, hajzly, smenarna, ale CZK tam nebralinejaky ty automaty na kafe i bufety a restaurace, ceny vysi, ale zas je to jednou za rok
a my si povezem zasoby z domova, neni problem nechat si veci v aute a pak si jen odskocit a zase se vratit
Počkej počkej, ilegal se ptal, kolik se platí, nikoliv kolik se dá platit když budu vychcanej čecháček co se s každou kravinou snaží vyjebatmáca píše:ale ja mam pocit, ze sme s balim sli na jeho studentskej pas, tak sme platili snad tech 15 eparkoviste vim ze stalo solidne
vono uz je to precije nejakej ten tejden
a uz nejsem nejmladsi
![]()
P 1 and P 6 8,- EURBALI píše:no letos je i akce,že pokud jsou 4 lidi v autě tak je parkovný zdarma... ještě jsem po tom do detailu nepátral,musim zaúkolovat hudyho
Essen trade fair groundIlegaltuner píše:a nějaká adresa? do navi