mini BMW meeting UL 16.11. 13:00
Moderátor: T-O-M
mini BMW meeting UL 16.11. 13:00
Vyhlašujieme tedy malý sraz na Úžínském letišti u Ústí nad Labem. Nebude to takovej ten větší sraz, co jsme tu vždycky pořádali, jelikož už není kdoví jaký počasí a s ústeckym BMW klubem to jde nějak z kopce (on ten klub už je skorot jenom Tweety ), nicméně to bude takovej malej pokec před koncem sezóny.
Tweety osobně tam vezme gril. Nevim teda jak velkej gril sežene, ale pokud by byla možnost, vemte někdo taky nějakej malej, můžem se tu na tom domluvit. Vím že třeba máca ho vozí v kufru snad neustále Kousek od letiště je tesco, takže jídlo můžem koupit tam.
Pokud bude hnusný počasí a nebude to mít smysl, tak to tady v neděli dopoledne ohlásím, ať nejedete někdo zbytečně.
Každopádně jsem pro teplý oblečení, nějakou tu rozkládací stoličku, někdo teda ten gril, uhlí a žrádlo. Dejte vědět kdo by přije
l.
SRAZ JE V NEDĚLI
16.11.2008 ve 13:00 hod.
Tweety osobně tam vezme gril. Nevim teda jak velkej gril sežene, ale pokud by byla možnost, vemte někdo taky nějakej malej, můžem se tu na tom domluvit. Vím že třeba máca ho vozí v kufru snad neustále Kousek od letiště je tesco, takže jídlo můžem koupit tam.
Pokud bude hnusný počasí a nebude to mít smysl, tak to tady v neděli dopoledne ohlásím, ať nejedete někdo zbytečně.
Každopádně jsem pro teplý oblečení, nějakou tu rozkládací stoličku, někdo teda ten gril, uhlí a žrádlo. Dejte vědět kdo by přije
l.
SRAZ JE V NEDĚLI
16.11.2008 ve 13:00 hod.
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Kameny tam nejsou, ale v polovině letiště je navozené seno, takže se ta plocha prostě nedá využívat na blbnutí. Nicméně před ní je dost velký plac na to, aby se tam sešlo pár troubů na pokecSvoby píše:Kdy ste tam byli na posled, kámoš mi říkal že jsou před vězdem kameny...

Jinak nějaký info tady :
http://forum.e30.cz/maly-pokec-pred-kon ... 63037.html
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
chtělo by to video oktávky 1,6mpi jak tahá ten šutr pryčTweety píše:Ty sviněSvoby píše:jsou tam kameny, včera jsem se tam byl podívat (tři - tak půl metru x půl metru) Ale jeden už je odvalenej tak se dá projed...To abych se tam jel podívat, popř. sebou vzít pár lidí

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
to tvrdil vaca taky a nakonec vytahl bawo na silvestrovskou oslavu co mame kazdej rok na v TP na vodarne, krasnej pohled, ta jeho lestenka co nezna dest a snih a sracky a pak s ni radil na letnakach na snehuTweety píše:Tenhle datum už nikdo mého baworáčka na silnici neuvidímáca píše:ale sezona konci preci 31.12.

cabrio bukvice
Já minulou zimu už nechtěl jezdit. Ale to bylo o tom, vykašli se na to, s baworákem je přece prdel, to si tu zimu neužiješ a zase taková leštěnka to neni....tak jsem se na to vykašlal. Nicméně přes léto jsem si navrtal šestkou vrtákem do auta celkově něco kolem 30ti děr kvůli M-Techu a teď už mě nikdo nedonutí to auto vytáhnout ven, i kdyby dávali benzín zadarmomáca píše:to tvrdil vaca taky a nakonec vytahl bawo na silvestrovskou oslavu co mame kazdej rok na v TP na vodarne, krasnej pohled, ta jeho lestenka co nezna dest a snih a sracky a pak s ni radil na letnakach na snehuTweety píše:Tenhle datum už nikdo mého baworáčka na silnici neuvidímáca píše:ale sezona konci preci 31.12.

exE30 320i R6
nerikej, zes ty diry pak neosetril proti korozi
mas mit repliku m techu jako ja prilepenou na silikon a nemusis mit strach z koroze
a zitra nam tu svoji lestenku aspon ukazes, nebo prijedes okridlenym sipem?
ja sem letos zase neodolal a zase sem sehnal zimaky na kabro a v utery prezouvam
a to sem taky rikal, ze pres zimu budu jezdit maluchem, ale ten mi ted dva mesice stoji pred barakem a ceka az se na nej dostane rada na dilne , aby dostal novy dynamo 

cabrio bukvice
Ošetřil, to je jasný. Ale nevydrží to bez dir, natož s ošetřenýma dírama. Je to prostě dědek a jako s dědkem se s ním musí opatrně zacházet. Do leštěnky to má ještě daleko....máca píše:nerikej, zes ty diry pak neosetril proti korozimas mit repliku m techu jako ja prilepenou na silikon a nemusis mit strach z koroze
a zitra nam tu svoji lestenku aspon ukazes, nebo prijedes okridlenym sipem?
ja sem letos zase neodolal a zase sem sehnal zimaky na kabro a v utery prezouvam
a to sem taky rikal, ze pres zimu budu jezdit maluchem, ale ten mi ted dva mesice stoji pred barakem a ceka az se na nej dostane rada na dilne , aby dostal novy dynamo
Ale přijedu baworáčkem, šípy z MB nechám doma....

exE30 320i R6
Tak tady jsou fotky z dnešního srazíku :
Začalo to úklidem na garáži

Chvíli trvalo, než se pár lidí slezlo :

Počasí se nakonec tak nějak umoudřilo, i když se tam mraky honily. Díky bohu že nepršelo :

Po nějaký tý minutě už nás tam bylo více
:

Probíhalo i pouštění draka
:

Mácovi rozdělávali gril
:

Tímhle
:

Pak dorazili Teplický (okoloTeplický
):

Bylo hezké pozadí na fotky :

Souboj modelů
:

Některým to nestartovalo
:

Schůze u Balicaru :

Mácova rodinka
:

Hladovej Zahy :

A najedenej a vyčůranej Zahy to na letišti ukončil
:

Jádro se ještě přesunulo do hospůdky:

Jinak všechny fotky ZDE :
http://tweety11.rajce.idnes.cz/Konec_sezony/#album
Začalo to úklidem na garáži
Chvíli trvalo, než se pár lidí slezlo :
Počasí se nakonec tak nějak umoudřilo, i když se tam mraky honily. Díky bohu že nepršelo :
Po nějaký tý minutě už nás tam bylo více

Probíhalo i pouštění draka

Mácovi rozdělávali gril

Tímhle

Pak dorazili Teplický (okoloTeplický

Bylo hezké pozadí na fotky :
Souboj modelů

Některým to nestartovalo

Schůze u Balicaru :
Mácova rodinka

Hladovej Zahy :
A najedenej a vyčůranej Zahy to na letišti ukončil