ty co jsi mel ty na favu? ... ty nebyli spatny ... ja prave nevim co tam je za roztec pokud 4x100 tak pro me jen dobre pac bych tam dal 14tky z bawa ...Ritchma píše:Nechceš na to krocane krásný 14ky?![]()
Ale počítám že tam máš 4x100,co?
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
sak jsem pak jel taky hned na wapku....SPEEDY píše:Spiral: Zadním kolem jsi vjel do hovna..
1991 VW Golf GTI
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
kroky taky buduje domácí vrakoviště, jako xixaj, lama a pokoleno
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty mluv vole ty mluv.....Fazeey píše:kroky taky buduje domácí vrakoviště, jako xixaj, lama a pokoleno
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
to dost , amenZemi píše:Ty mluv vole ty mluv.....Fazeey píše:kroky taky buduje domácí vrakoviště, jako xixaj, lama a pokoleno
Jj jsou v inzerci. jakej to máš rok to fávo?.:Kroci:. píše:ty co jsi mel ty na favu? ... ty nebyli spatny ... ja prave nevim co tam je za roztec pokud 4x100 tak pro me jen dobre pac bych tam dal 14tky z bawa ...Ritchma píše:Nechceš na to krocane krásný 14ky?![]()
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
to prave taky nevim , pac mam jen malej technicak u sebe a tam to neniRitchma píše:Jj jsou v inzerci. jakej to máš rok to fávo?.:Kroci:. píše:ty co jsi mel ty na favu? ... ty nebyli spatny ... ja prave nevim co tam je za roztec pokud 4x100 tak pro me jen dobre pac bych tam dal 14tky z bawa ...Ritchma píše:Nechceš na to krocane krásný 14ky?![]()
pche to mělo moje taky a bylo to 89Tommy1978 píše:To krocanovo fávo by mělo bejt už 4x100 protože má černej introš, lízátko pod nárazníkem, hladký kryty klik a černý pokličky na kolech a to mělo až od 93 vejš
Ale to jeho vypadá na nový no ......
Function > Form
Function > Form
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tys neměl plechy s černejma pokličkama z novýho tak zmizRitchma píše:pche to mělo moje taky a bylo to 89Tommy1978 píše:To krocanovo fávo by mělo bejt už 4x100 protože má černej introš, lízátko pod nárazníkem, hladký kryty klik a černý pokličky na kolech a to mělo až od 93 vejš
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ukate vikecko krocko.:Kroci:. píše:nevim proste to tam neni ... ale vsechno jsem zjistil ... je to prý rok 93 ...Ritchma píše:Co to máš za TP krocane? Sem vytáh z peněženky všechny tři malý TP a v každym mam rok výroby
a mam sedacku v el. héč
já měl dvě sady alu, nejsme žádnej looserTommy1978 píše:Tys neměl plechy s černejma pokličkama z novýho tak zmizRitchma píše:pche to mělo moje taky a bylo to 89Tommy1978 píše:To krocanovo fávo by mělo bejt už 4x100 protože má černej introš, lízátko pod nárazníkem, hladký kryty klik a černý pokličky na kolech a to mělo až od 93 vejš
Function > Form
Function > Form
to Boči: hezký, ale to auto na mě křičí polož mě k zemi
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
ted ste se oba usvedčili, jste procítění dost.:Kroci:. píše:to dost , amenZemi píše:Ty mluv vole ty mluv.....Fazeey píše:kroky taky buduje domácí vrakoviště, jako xixaj, lama a pokoleno
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
VY ste z tech zimaku uplne hotovi, nojo, to vydrzime chvili ne a kdyz vas to se*e kupte si i na zimu alu 
to je přesně pro tebe,invalido
...ty máš obě ruce levý 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
BALI píše:to je přesně pro tebe,invalido...ty máš obě ruce levý
Spoléhám na ježíškaBIGPAPA píše:to Boči: hezký, ale to auto na mě křičí polož mě k zemi
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten ti dá ale hovnoBoči píše:Spoléhám na ježíškaBIGPAPA píše:to Boči: hezký, ale to auto na mě křičí polož mě k zemi
No nene jakoTommy1978 píše:Ten ti dá ale hovnoBoči píše:Spoléhám na ježíškaBIGPAPA píše:to Boči: hezký, ale to auto na mě křičí polož mě k zemi