Jojo to jsem se akorat po dvou hodinach v praci probouzel hihiJOE_Cik píše:neska ráno cca 7,45 u Globusu ve varech Pavlíniniho v seatu....ja sjizdel z prutahu a on najizdel
![]()
Kdo kde potkal člena karlovarského TF
pavelinka a majky in da OMV 

http://www.TUNING-SOKOLOV.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pavelini píše:A ja vcera malem prejel Eskladu v Chodove na prechodu hihi....

S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
Re: Kdo kde potkal člena karlovarského TF
taky mam ten pocit
a ještě jsem viděl Majky nebo jak si řiká ta slečna se zlatou Astrou coupe 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Vážně a kdepak? Měl si mávat, blikat a troubit, já jsem totiž hrozně slepáBALI píše:taky mam ten pocita ještě jsem viděl Majky nebo jak si řiká ta slečna se zlatou Astrou coupe

BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio
BMW M3 e46 kabrio
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Ty tady hlavne nezevluj a val si umejt vlasky.....Majky.n píše:Vážně a kdepak? Měl si mávat, blikat a troubit, já jsem totiž hrozně slepáBALI píše:taky mam ten pocita ještě jsem viděl Majky nebo jak si řiká ta slečna se zlatou Astrou coupe
u omvMajky.n píše:Vážně a kdepak? Měl si mávat, blikat a troubit, já jsem totiž hrozně slepáBALI píše:taky mam ten pocita ještě jsem viděl Majky nebo jak si řiká ta slečna se zlatou Astrou coupe

jo a netroubí mi to,tak máš smůlu...ale jestli si nevšimneš cabria bez střechy v týhle zimě,tak jsi na tom už hodně špatně

btw. jak koukam,tak je tu normální furt potkávat paveliniho,tak já jen že jsem ho nepotkal

a ještě jsem viděl Radžího,ale vubec jsem si neuvědomil že to je on

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak pro info,Zlatuska,se od patku nehla z garaze....... Jezdi po Varech jeste jedna, uplne seriova......BALI píše:u omvMajky.n píše:Vážně a kdepak? Měl si mávat, blikat a troubit, já jsem totiž hrozně slepáBALI píše:taky mam ten pocita ještě jsem viděl Majky nebo jak si řiká ta slečna se zlatou Astrou coupe
jsem stál na omv a akorát jsi projížděla kolem
jo a netroubí mi to,tak máš smůlu...ale jestli si nevšimneš cabria bez střechy v týhle zimě,tak jsi na tom už hodně špatně![]()
btw. jak koukam,tak je tu normální furt potkávat paveliniho,tak já jen že jsem ho nepotkal![]()
a ještě jsem viděl Radžího,ale vubec jsem si neuvědomil že to je on

aha
ale řídila to holčina podobná Majky 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
No vidis to, Majky ma folie a ta druha Astra je pan 40 let a uplne stejne dlouhe vlasky, to se clovek splete hned.......BALI píše:ahaale řídila to holčina podobná Majky

já měl jiný starosti
jsem jenom viděl zlatý coupe a v tom něco s dlouhejma tmavejma vlasama...
ale třeba má pán dceru 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
BALI píše:já měl jiný starostijsem jenom viděl zlatý coupe a v tom něco s dlouhejma tmavejma vlasama...
ale třeba má pán dceru

Jake?BALI píše:já měl jiný starostijsem jenom viděl zlatý coupe a v tom něco s dlouhejma tmavejma vlasama...
ale třeba má pán dceru

nebuď zvědavá 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BALI píše:nebuď zvědavá

Jak jsem už psal Bali všiml jsem si jen tak letmo když jsem odcházel,byl jsem něják zamyšlenej
, a pak jsem venku viděl báwo

VW Jetta II 2.0 16VT GLI USA - Under construction
Včera večer Eskládu na OMV s focusem 

Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já dneska odpoledne Habiho u Globusu a koukal na mě jako vrah malejch dětí!Ještě že už jsem velkej kluk a tak jsem se ho nebál... 

✠Luftwaffle✠
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ty vole sem si nebyl jistej.. si tam tahal nejaky krabice.. je to on neni to on...hattori_hanzo píše:Já dneska odpoledne Habiho u Globusu a koukal na mě jako vrah malejch dětí!Ještě že už jsem velkej kluk a tak jsem se ho nebál...

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V sobotu vecer jsme jeli pro Martini do Globusu, a zahlidli sme pana HH v elektru, a golfaka pred barakem... Asi byl pro darky ci co 

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
myslim ze jsem potkal v pondeli majkysku s zlatuskou ve varech. Jel jsem zrovna s smoulinkou a baby-smoulikem na matriku do ostrova...kolem pul druhy myslim...
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Byl to von!habitat3 píše:No ty vole sem si nebyl jistej.. si tam tahal nejaky krabice.. je to on neni to on...![]()
![]()
![]()

To proto že v tom elektru Hattori pracuje a v práci byl služebákem,proto byl Golf před barákem.ARV6 píše:V sobotu vecer jsme jeli pro Martini do Globusu, a zahlidli sme pana HH v elektru, a golfaka pred barakem... Asi byl pro darky ci co

Jinak jsem ve středu potkal Eskládu a dneska odpoledne Paveliniho v Seatu.

✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha to vse vysvetluje...
Tak to te tam zajdem nekdy prudit 

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
No jo, to jsem byla určitě já, venčila jsem zlatuši, ale jsem holt slepoň a neviděla jsem vásSmoula píše:myslim ze jsem potkal v pondeli majkysku s zlatuskou ve varech. Jel jsem zrovna s smoulinkou a baby-smoulikem na matriku do ostrova...kolem pul druhy myslim...

BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio
BMW M3 e46 kabrio
slepa urcite nejsi, mam ted tatkovo auto vtom nas urcite nepoznas. jen na znacce GG-.....Majky.n píše:No jo, to jsem byla určitě já, venčila jsem zlatuši, ale jsem holt slepoň a neviděla jsem vásSmoula píše:myslim ze jsem potkal v pondeli majkysku s zlatuskou ve varech. Jel jsem zrovna s smoulinkou a baby-smoulikem na matriku do ostrova...kolem pul druhy myslim...
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co vůbec ta stará Oktávka(myslím teda že to byla Oktávka) jak jste dělali?To taky vypadalo na zajímavej projekt.Smoula píše:...
✠Luftwaffle✠