koukam ze je z tebe mega lesticPustil píše:No tak když bude nejhůř tak se stavim osobně, ale mně taky na autě čeká hromada práce takže nevim jak na tom budu s časem.Pesar píše:tak začal sem s leštěním kol, sám nikdo mi s tim asi nepomůže, snad jenom Pustil a jeho rady
Winter projects of da Mělník
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
Re: Winter projects of da Mělník
Žádnej problém.mildatuning píše:koukam ze je z tebe mega lesticPustil píše:No tak když bude nejhůř tak se stavim osobně, ale mně taky na autě čeká hromada práce takže nevim jak na tom budu s časem.Pesar píše:tak začal sem s leštěním kol, sám nikdo mi s tim asi nepomůže, snad jenom Pustil a jeho radyhlavne ukay vsem jak umis pracovat s vrtackou
Hlavně si vzpomeň kolikrát si přebrušoval ty rejhy cos tam na těch kolech udělal vrtačkou
Naposledy upravil(a) Pustil dne 05 lis 2008 20:48, celkem upraveno 1 x.
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
stav se u me a ja ti pomuzuPesar píše:tak začal sem s leštěním kol, sám nikdo mi s tim asi nepomůže, snad jenom Pustil a jeho rady
porsche 944
Ne vždycky je potřeba drbatfiat12PMR píše:stav se u me a ja ti pomuzuPesar píše:tak začal sem s leštěním kol, sám nikdo mi s tim asi nepomůže, snad jenom Pustil a jeho radyalespon pri drbani pokecame...
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
trochu to tu oživim:
Tak jsem se pustil do repase zadních brzd, takže jsem dneska hlavně rozebíral a zbavoval se rezu, takže jednu stranu už mam očištěnou, akce dopadla dobře, akorát jsem si zabod šroubovák do dlaně. Zítra udělám druhou stranu, ještě to dám do odrezovače ať je to fakt čistý, pak nalakovat koupit nový gumičky, pakny, ložiska a pár drobností a složit.

- sice ani nevim odkud jsou všechny ty drobnosti, ale to se nějak podá 
a pomocníci bez kterých bych to nezvlád, vrtačka s dráťákem a pivko
Tak jsem se pustil do repase zadních brzd, takže jsem dneska hlavně rozebíral a zbavoval se rezu, takže jednu stranu už mam očištěnou, akce dopadla dobře, akorát jsem si zabod šroubovák do dlaně. Zítra udělám druhou stranu, ještě to dám do odrezovače ať je to fakt čistý, pak nalakovat koupit nový gumičky, pakny, ložiska a pár drobností a složit.

- sice ani nevim odkud jsou všechny ty drobnosti, ale to se nějak podá
a pomocníci bez kterých bych to nezvlád, vrtačka s dráťákem a pivkono jak na to koukám tak cali přijde přes zimu do garáže a na huntování do práce koupim nějakej prťavej střep, něco práce na ní bude taky tak se aspoň nebudu nudit 
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Tak prostor se snad ještě nějakej sežene, Tý mý plechařiny budeš mít dost, se ti o ní bude i zdátfiat12PMR píše:mno tak ja cekam jestli bude teda nejaky prostor kde delat a jestli ano tak prac mam az nad hlavu (hondzikuv motor, pustilova plecharina, a v neposledni rade moje bmw)
Jinak já to vidim tak že budu spoustu lidí vopruzovat jestli mi nepomůžou, páč jsem na ruční práce úplně blbej
...hliník samozřejmě. Čekaj mně prej nějaký písty, váha vzduchu a všechny díly z Astry. Si to možná budu vozit i na intr
tak prostor uz jePustil píše:Tak prostor se snad ještě nějakej sežene, Tý mý plechařiny budeš mít dost, se ti o ní bude i zdátfiat12PMR píše:mno tak ja cekam jestli bude teda nejaky prostor kde delat a jestli ano tak prac mam az nad hlavu (hondzikuv motor, pustilova plecharina, a v neposledni rade moje bmw)
Jinak já to vidim tak že budu spoustu lidí vopruzovat jestli mi nepomůžou, páč jsem na ruční práce úplně blbeja dál budu leštit...
...hliník samozřejmě. Čekaj mně prej nějaký písty, váha vzduchu a všechny díly z Astry. Si to možná budu vozit i na intr
porsche 944
fiat12PMR píše:
tak prostor uz jebudeme moci zacit...
323.Hans.626 píše:až se budeš Péťo nudit, můžu Ti hodit svoje čerstvě zuté alu 15ctky z bobíka 323... budou potřebovat trocha přeleštit... práce tak na hoďku ani nee![]()
![]()
Pošli mi na Pustil@seznam.cz fotky a já si to rozmyslim
Tak to by jsi sebou mohl vzít i moje ventilový víkoPustil píše:323.Hans.626 píše:až se budeš Péťo nudit, můžu Ti hodit svoje čerstvě zuté alu 15ctky z bobíka 323... budou potřebovat trocha přeleštit... práce tak na hoďku ani nee![]()
![]()
Pošli mi na Pustil@seznam.cz fotky a já si to rozmyslimBeztak se na intru nudim
Sice už se vidim jak ty kola táhnu vlakem a jak je na pokoji brousim, ale zkusit to můžu
a moji rozperu mezi tlumicekenys píše:Tak to by jsi sebou mohl vzít i moje ventilový víkoPustil píše:323.Hans.626 píše:až se budeš Péťo nudit, můžu Ti hodit svoje čerstvě zuté alu 15ctky z bobíka 323... budou potřebovat trocha přeleštit... práce tak na hoďku ani nee![]()
![]()
Pošli mi na Pustil@seznam.cz fotky a já si to rozmyslimBeztak se na intru nudim
Sice už se vidim jak ty kola táhnu vlakem a jak je na pokoji brousim, ale zkusit to můžu
porsche 944
Není problém, můžem se přes SZ dohodnoutkenys píše:Tak to by jsi sebou mohl vzít i moje ventilový víko Mr. Green
Tak s tou už tak nějak počítámFiat12PMR píše:a moji rozperu mezi tlumice Very Happy
-
hondzik323f
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja se taky pridam se svym "projektem"
Bohuzel mame jen par fotek, pac pozdeji uz nebyl, kdo by fotil
Bohuzel mame jen par fotek, pac pozdeji uz nebyl, kdo by fotil
Naposledy upravil(a) wojtech dne 20 lis 2008 10:25, celkem upraveno 2 x.
Skoda Favorit 136B s 67 chciplymi koniky pod kapotou 
-
hondzik323f
- Kontaktovat uživatele:
prave se to nejak posralhausovalo a porad se je tam snazim dodat...vydrz prtka vydrz 
a na*rat, at upravuju, jak upravuju, tak se tam ty fotky proste nepridaj
...tak doufam, ze budou pod timhle prispevkem 
- Přílohy
-
- Nejprve sme z facka udelali rejsink khar s vytjuninkovanou kapotou dost...
- Snímek 003.jpg (71.1 KiB) Zobrazeno 10611 x
-
- ...pak sme ho pretjuninkovali na krypl wagen dost...
- Snímek 019.jpg (71.37 KiB) Zobrazeno 10611 x
-
- ...a nakonec do nej prisel tehle "krasavec" dost...
- Snímek 018.jpg (79.6 KiB) Zobrazeno 10611 x
hura
...ted me tak napada, na ty posledni fotce samozrejme myslim toho krasavce vlevo 
Akorát já na těch prvních dvou fotkách vypadám jako debil. No ono to je vlastně normální 
Rikas "Tohle patri do xichtu..." jo??Pustil píše:Akorát já na těch prvních dvou fotkách vypadám jako debil. No ono to je vlastně normální
Já vim že pššššt, ale stejně už si to hned psal na 323f.cz takže to je asi jedno.hondzik323f píše:pššššt...Pustil píše:fiat12PMR píše:
tak prostor uz jebudeme moci zacit...
![]()
![]()
Hondzik323f
![]()
![]()
No asi tak, ale na tohle jsou i xichty málowojtech píše:Rikas "Tohle patri do xichtu..." jo??
-
hondzik323f
- Kontaktovat uživatele:
Njn, já si řikal že tam bude asi něco špatněhondzik323f píše:čučim na ty fotky asi budu muset pořídit nějakou slušivou teplákovou soupravu, abych byl in. Spíš mě baví ta fotka jak tam péťa čučí nechápavě do toho motoru kde neni motor....
Joa na tepláky se vyser, já taky vytáhnu pro prdel moje škodovácký montérky
-
hondzik323f
- Kontaktovat uživatele:
sem schválně tak přemejšlel jaká je pravděpodobnost že se dvě auta z mělníka potkaj v milionovym městě 50 km daleko na jednom parkovišti 3 parkovací místa od sebe.Pesar píše:2 Pesar: hele co si vyváděl v praze na novodvorský u billy, přijedu do práglu a zaparkuju a čučim....
jezdim tam k bývalé přítelkyni občas co jinýho, tam se neni čemu divit, ale taky bych se asi divil kdybych tě tam potkal
jinak sem si vzpoměl na scénu z Kill Billa: Sem Buck, přišel jsem na šuk...
323f GT 1,8 16V DOHC Rulezz 94Kw/128HP FWD