mazda 323 GTX
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: mazda 323 GTX
Tak držim palce, ať to lítá 

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
děkuju pane, dneska sem stáhnul ten manuál a vypadá to parádně, vzhledem k úrovni mý angličtiny mam čtení na spoustu dlouhejch zimních večerůPJ píše:Tak držim palce, ať to lítá

eště jednou dík moc

omlouvám se za absenci jakýhkoli informací, ale chcípnul mi telefon a v něm všechny fotky, měl sem kolem dodělání mazdy tolik práce, že sem si je ani nestih přetahovat do compu a teď si můžu jenom nadávat...
No a teď když je mazda venku tak musim dohánět v práci co sem před tim vozevloval a nemám čas to ani nafotit
Kromě toho eště tato etapa přestavby stále neni hotová: vyjíždí mi poloosa z diferáku-čekám na origo závlačku, stará asi vzala za svý, Novej vejfuk pořád škrtá-musim pod zadní nápravou dát plochej jekl místo trubky a celej ho pověsit vejš, díky komplet otevřenýmu vejfuku sem poznal fuelcut a musim ho nák vyřešit-teď můžu točit max 5000
a eště nemam nový čelní sklo takže jezdim bez bausetu páč sou polámaný starý clipsy
No a teď když je mazda venku tak musim dohánět v práci co sem před tim vozevloval a nemám čas to ani nafotit

Kromě toho eště tato etapa přestavby stále neni hotová: vyjíždí mi poloosa z diferáku-čekám na origo závlačku, stará asi vzala za svý, Novej vejfuk pořád škrtá-musim pod zadní nápravou dát plochej jekl místo trubky a celej ho pověsit vejš, díky komplet otevřenýmu vejfuku sem poznal fuelcut a musim ho nák vyřešit-teď můžu točit max 5000

tady na libusi a uz sme se jednou kdysi videli.. u tebe u baraku.. byl sem s mladou u pabla aty si vylezl ven a na neco si se me ptal.. myslim jestli to mam taky v turbu.... a byl tam myslim tvuj otec nebo kdo to byl.. ani sem nevedel co je to TF natoz abych vedel kdo ses.. ja bydlim u vodnich staveb... tam u toho dlouhyho parkace.. P.s. nechtel by si dorazit mezi nejaky mazdaky?? ted v sobotu mame mensi sraz v place cca 10-12 aut...sice uz ma vetsina auta na zimakach nebo v garazi ale vzdycky se tak 2 hodky pokeca jede se dom....HANYSx píše:kde bydlíš ?mikro323s píše:reknu ti ze moooc pekne bydlim sidliste od neho a casto ho potkavam a je to pecka.... hlavne ty kola...
mazdaaaaaaaaaaaaaa
[/quote]
tady na libusi a uz sme se jednou kdysi videli.. u tebe u baraku.. byl sem s mladou u pabla aty si vylezl ven a na neco si se me ptal.. myslim jestli to mam taky v turbu.... a byl tam myslim tvuj otec nebo kdo to byl.. ani sem nevedel co je to TF natoz abych vedel kdo ses.. ja bydlim u vodnich staveb... tam u toho dlouhyho parkace.. P.s. nechtel by si dorazit mezi nejaky mazdaky?? ted v sobotu mame mensi sraz v place cca 10-12 aut...sice uz ma vetsina auta na zimakach nebo v garazi ale vzdycky se tak 2 hodky pokeca jede se dom....[/quote]
sem si myslel, že to seš ty
já tam nebydlim, je to barák kámošovo prarodičů a kámoš mě tam nechal poslední rok a půl vegetit v jeho garáži
kdeže máte v sobotu ten sraz? měl bych přestavovat vejfuk, ale možná bych se stihnul na chvíli zastavit
tady na libusi a uz sme se jednou kdysi videli.. u tebe u baraku.. byl sem s mladou u pabla aty si vylezl ven a na neco si se me ptal.. myslim jestli to mam taky v turbu.... a byl tam myslim tvuj otec nebo kdo to byl.. ani sem nevedel co je to TF natoz abych vedel kdo ses.. ja bydlim u vodnich staveb... tam u toho dlouhyho parkace.. P.s. nechtel by si dorazit mezi nejaky mazdaky?? ted v sobotu mame mensi sraz v place cca 10-12 aut...sice uz ma vetsina auta na zimakach nebo v garazi ale vzdycky se tak 2 hodky pokeca jede se dom....[/quote]
sem si myslel, že to seš ty

kdeže máte v sobotu ten sraz? měl bych přestavovat vejfuk, ale možná bych se stihnul na chvíli zastavit
My chceme foto
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
v sobotu v 19:00 v Novoplaze...HANYSx píše:
sem si myslel, že to seš tyjá tam nebydlim, je to barák kámošovo prarodičů a kámoš mě tam nechal poslední rok a půl vegetit v jeho garáži
mazdaaaaaaaaaaaaaa
Foto, foto, foto
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
...........no tak pokud si to připouštíš, tak to nemůže bejt tak hrozný323.Hans.626 píše:aha kua... vidíš to, asi máš pravdu. Moje vymaštěnost začíná postupem času nabývat obludných rozměrůRitchma píše:Já mam dojem že se postrádalo téma o hondě, ne? Nebo jsem tvůj příspěvek nepochopil323.Hans.626 píše:a helemese už je to téma zpátky![]()

AIRLESS PRIDE
Past : Xsara VTS 2.0 16v http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=216&t=179162
Now : GIV 1.6i http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=135054
Past : Xsara VTS 2.0 16v http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=216&t=179162
Now : GIV 1.6i http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=135054
mikro323s píše:v sobotu v 19:00 v Novoplaze...HANYSx píše:
sem si myslel, že to seš tyjá tam nebydlim, je to barák kámošovo prarodičů a kámoš mě tam nechal poslední rok a půl vegetit v jeho garáži
jooo tak to ses ty ten darebak co se mi prohani kolem auta

http://www.facebook.com/djdoemixx
tu Plazzu dneska asi nestíhám... vejfuk sice dělat nebudu, ale musim nalejt novej olej do diferáku-včera sem dal novou závlačku na vyjížděcí poloosu tak snad bude už vše ok, a začít odlešťovat ze zimáků co na ně napadalo při lakování páč v tomhle se mi moc na těch novejch kolech jezdit nechce, ale kdyby to šlo rychle tak přijedu
bverem ze stejných skladu, takže pokud sežene on seženutaké a levnejiHANYSx píše:...
a jestli máš problém něco sehnat tak zkus zavolat sem http://www.automatejcek.cz/ pošlu ti do sz číslo přímo na pana Matějčka(je dobrý jednat s nim) a nevěřim, že na civiku existuje díl kterej nesežene

mylsím že lidi na 323F foru potvrdí ( i na dalších forech ) - kdyžtak sz - to je na tebe HANYSx, i na fabose

btW HANYSx, už mi doma stojáí mesíc to samé v BG - 1.8T 4x4

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz