jezismarja co to je za nabidku, to radsi posli SZ ne takhle verejneTiger.s píše:pojed bude prdel

nemam, vzdyt na Krajkovy me porazil Kaja s cliemTiger.s píše:zvooky píše:Uvidim jak mi bude....vim ze tam nemam šanci na pohárNe vůbec
pavelini píše:ARV6 píše:jezismarja co to je za nabidku, to radsi posli SZ ne takhle verejneTiger.s píše:pojed bude prdel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POjed to nějak vošefujem nalejem mu tamnaftuzvooky píše:nemam, vzdyt na Krajkovy me porazil Kaja s cliemTiger.s píše:zvooky píše:Uvidim jak mi bude....vim ze tam nemam šanci na pohárNe vůbec
Klidne bez snehu, hlavne klidnej pokec a pohoda treba.zvooky píše:Nejaka show na snehu?
boby, snowboard atd.zvooky píše:Nejaka show na snehu?
V12 píše:boby, snowboard atd.zvooky píše:Nejaka show na snehu?
Ty evidentně neznáš historii našich zimních akcí co se tu pořádaly co?pavelini píše:To je nahodou dobrej napad, na bobech, igelitu, lyzich , prkynku od zachodu ci vratech od stodoli za autem a hodnotilo by se to nejlepsi , co by vsechny zahralo proste no, at efekt, tak drzkopad.....![]()
![]()
![]()
Tyvole,do toho nejdu!zvooky píše:Místo člunu na tatrovice nafukovaci madračky
Jako fakt?Co taková sranda koštuje?Mikael píše:Neni problem, maji ve Varech a i cenove dostupne.
Nevadi, ti ho pujcim kdyby neco hihihattori_hanzo píše:Tyvole,do toho nejdu!zvooky píše:Místo člunu na tatrovice nafukovaci madračkyA myslím že nejsem jedivnej,viď Radku...
Jedině že by jste mi sehnali HANS!
A sakra,nevím jestli tohle je věta kterou jsem chtěl slyšet...pavelini píše:Nevadi, ti ho pujcim kdyby neco hihi
Límec měl Radek,já dostal šest injekcí Mezokainu pod lopatku a večer už jsem vesele chlastal!ARV6 píše:Ono totiz panove HH a V12 skoncili po Tatrovicich na pohotovosti a pak s limcema![]()
Ja jenom s odrenym ksichtem