Ano byl jsem informován tesne po obede panem (u)pustilem, v momente kdy to bylo nejmene vhodne ...hondzik323f píše:jinak hlásím další projekt, o cca 3 hodiny později než co jsme se s péťou bavili že to koblih někde rozstřelí na sněhu tak přišlo info o ohlé zadní nápravě, jelikož boka drifta obrubník. Takže projekt new zadní náprava je tady...
mezi prvním a druhým šukem?fiat12PMR píše:Ano byl jsem informován tesne po obede panem (u)pustilem, v momente kdy to bylo nejmene vhodne ...hondzik323f píše:jinak hlásím další projekt, o cca 3 hodiny později než co jsme se s péťou bavili že to koblih někde rozstřelí na sněhu tak přišlo info o ohlé zadní nápravě, jelikož boka drifta obrubník. Takže projekt new zadní náprava je tady...
to bych tady nerozebiralhondzik323f píše:mezi prvním a druhým šukem?fiat12PMR píše:Ano byl jsem informován tesne po obede panem (u)pustilem, v momente kdy to bylo nejmene vhodne ...hondzik323f píše:jinak hlásím další projekt, o cca 3 hodiny později než co jsme se s péťou bavili že to koblih někde rozstřelí na sněhu tak přišlo info o ohlé zadní nápravě, jelikož boka drifta obrubník. Takže projekt new zadní náprava je tady...
hondzik323f píše: já si myslim že se s karlosem nemáte za co stydět![]()
![]()
![]()
hondzik323f píše:
a ono to nevyšlo tak si vzteky ohnul nápravu, už to chápu...
Souhlas, akorat ze on na to ma podminky a cas...ja mam sice treba 4 hodiny volno, jenze musim trcet kvuli blby skole v Praglu, takze je mi to k hovnuPustil píše:Aspoň někdo na Mělníku to bere vážně a víc maká na autě než že čumí do monitoru a píše sem kraviny.
Kenys jen tak dál, už se těšim až to někdy uvidim naživo.
KarlosE30 píše:Ten zvedák jde asi ještě o 10-15 max 20cm dolu...
PS. Jsem po noční neberte moje odhady příliš vážně![]()
![]()