masakr zeCamel píše:Konecne sem videl toho golfa s megahustokridlem o kterem se tu nekdo zminoval....![]()
![]()

Moderátor: Dave0401
U násJanesis píše:Ahojte,potřebovala bych poradit kde v okolí Karviné najdu fakt dobrého lakýrnika??Chci to i se zárukou a né že po zimě tam budu mít květináč..no a super by bylo kdyby to bylo i zároveň s autoservisem..taky tam máme hodně práce
Dík za rady a kontakty
Co zkusit lubrikační gelG3-Lower píše:Cim kluci natrit gumy na dverich na aute? Uz 2x jsem nemohl otevrit dvereNastrikal jsem to klasickym WD40 ale nejak to nepomaha...
Dej si to kam chceš, já myslel na těsněníJurisek16 píše:...přímo na prdel
DanFilipGTti píše:kluci kdo tady pred nedavnem nabizel pojistky na auto ???
Covece ja myslel, ze si delas srandu a ted koukam na stary durex s hrejivym efektem, ktery mlade moc nesedel a on tam glycerin fakt jeMr. Yaris píše:Co zkusit lubrikační gelG3-Lower píše:Cim kluci natrit gumy na dverich na aute? Uz 2x jsem nemohl otevrit dvereNastrikal jsem to klasickym WD40 ale nejak to nepomaha...
JJ, já jen viděl některé jak to rvou celé, a pak ulomili ten zobáček. Jinak ten náhon stojí cca 80 kč.Hanuš píše:zkusim poklepat... a uvidim no![]()
yaris - nejdrive jsem nahon odsrouboval z prevodovky a pak az zacal delat s palubkou
Jak jedu ráno s Formanem tak to taky neukazuje...ale jakmile se zahřeje motor tak to roztaje a je to OK ale sem tam mi to ukáže třeba na kruháči i 120km/hHanuš píše:jeden technicky dotaz.. je mozne, aby se nahon tachometru odpojil sam vzadu od palubky? Vcera jsem si hral s palubkou a vse nasadil zpet spravne Jelo vsechno bezproblemu. Dneska po 200km vyletu, pri zpatecni ceste od znamych mi tachometr prestal ukazovat.... zitra to rozeberu, ale trochu pro me prekvapeni.