to vt je superSPEEDY píše:Je to VT, nudím se, tak přemýšlím, jak přes zimu vylepšitSweden píše:Speedy : mně by se to takhle líbilo (pokud to je vt)...moc pěkný(pokud to není vt)
Akorát teď mam brouka v hlavě, zda-li předělat lišty a kliky zpátky na černou v kombinaci s těma kolama, nebo nechat v laku
edit.. asi to nechám v laku, bo přední nárazník je zahlazenej, čili celej v laku
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
-
patt-
- Kontaktovat uživatele:
Přidávám se.patt- píše:to vt je superSPEEDY píše:Je to VT, nudím se, tak přemýšlím, jak přes zimu vylepšitSweden píše:Speedy : mně by se to takhle líbilo (pokud to je vt)...moc pěkný(pokud to není vt)
Akorát teď mam brouka v hlavě, zda-li předělat lišty a kliky zpátky na černou v kombinaci s těma kolama, nebo nechat v laku
edit.. asi to nechám v laku, bo přední nárazník je zahlazenej, čili celej v laku
Občas mi to jede na 3 válce.
Re: Aktuální fota vašich aut.
brutus:co se opičíš woe 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No já k tomu mám ještě přední spoilerBALI píše:brutus:co se opičíš woe
Jinak tadyk sem se ještě o něco pokusil...

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Brutus píše:No já k tomu mám ještě přední spoilerBALI píše:brutus:co se opičíš woeA plánuju ho senhnat celej
předek mam lepší
a zbytek paketu už mam
![]()
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
jenom prahy,ty nemůžu sehnat
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hm, to je problém kabrií, no
Ale já teď k tomu stejně nemám kola...kdybych nechal tyhle, tak to vypadá jak tramvaj 
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
nechat v laku pico dost a kola a folie schvaluju a jeste dej zadni FL lampySPEEDY píše:Je to VT, nudím se, tak přemýšlím, jak přes zimu vylepšitSweden píše:Speedy : mně by se to takhle líbilo (pokud to je vt)...moc pěkný(pokud to není vt)
http://www.facebook.com/djdoemixx
- freerider46
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem si pohrál, kvalita nic moc, ale pro názornost postačí 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
ještě zadní facelift lampy...
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
heh,podobně dopadl jeden místní člen s CinquencentemDarkReaper píše:Koukam kazdej ma radost ze snehu
![]()
Jo boky na letisti Vsechov, nic se nestalo, snih neskodi
. Video ze zachrany, swift 4x4 se mnou nehnul, tak az Land Cruiser pomoh 
Fotil a tocil kamos John.
http://www.youtube.com/watch?v=kVybfoKNWlA
Fotil a tocil kamos John.
http://www.youtube.com/watch?v=kVybfoKNWlA
500 0,9T
snehovi jaziki dostFCS píše:heh,podobně dopadl jeden místní člen s CinquencentemDarkReaper píše:Koukam kazdej ma radost ze snehu
![]()
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
jaziki a skurvené pneumatiki 
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.