Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Dovolil bych si nesouhlasit s tím,že vše co sežene on,tak ty taky. POtřeboval jsem od tebe silentbloky na podélná ramena na 626 GD a psal jsi,že se nevyrábí a on je dokázal sehnat.Nechci tě nějak schazovat, jen kdybys něco nedokázal sehnat,tak pak je možnost mu zavolat,ale stejně beru díly od tebe,s tou cenou je to totiž fakt.Idaho píše:bverem ze stejných skladu, takže pokud sežene on seženutaké a levnejiHANYSx píše:...
a jestli máš problém něco sehnat tak zkus zavolat sem http://www.automatejcek.cz/ pošlu ti do sz číslo přímo na pana Matějčka(je dobrý jednat s nim) a nevěřim, že na civiku existuje díl kterej nesežene![]()
mylsím že lidi na 323F foru potvrdí ( i na dalších forech ) - kdyžtak sz - to je na tebe HANYSx, i na fabose
btW HANYSx, už mi doma stojáí mesíc to samé v BG - 1.8T 4x4
no potom je problém nekde jinde - uvedu příklad, oba bereme od jendoho dodavatele, on od nej má kompolet el. katalog s katuálními cenamui na webu atd když ho chci já, je odpoved ze Intercars nidky nice takového nedelal a nikomu nedal - a že neví kde si ho on sehnal ( realita je taková že má trosku "bližší" vztahy s jehomístní pobockou než já.kucik píše:Dovolil bych si nesouhlasit s tím,že vše co sežene on,tak ty taky. POtřeboval jsem od tebe silentbloky na podélná ramena na 626 GD a psal jsi,že se nevyrábí a on je dokázal sehnat.Nechci tě nějak schazovat, jen kdybys něco nedokázal sehnat,tak pak je možnost mu zavolat,ale stejně beru díly od tebe,s tou cenou je to totiž fakt.Idaho píše:bverem ze stejných skladu, takže pokud sežene on seženutaké a levnejiHANYSx píše:...
a jestli máš problém něco sehnat tak zkus zavolat sem http://www.automatejcek.cz/ pošlu ti do sz číslo přímo na pana Matějčka(je dobrý jednat s nim) a nevěřim, že na civiku existuje díl kterej nesežene![]()
mylsím že lidi na 323F foru potvrdí ( i na dalších forech ) - kdyžtak sz - to je na tebe HANYSx, i na fabose
hezky pěkněIdaho píše:
bverem ze stejných skladu, takže pokud sežene on seženutaké a levneji![]()
zatim neplánuju úpravy, ale go, aby bylo na čem stavětfakie vw píše:Tak to nafot znova cele auto aspon jak je hotové. DOcela mě to zajímá už tenhle projekt sleduju delší dobu. To auto je opravdu podle meho gusta. decentní upravy. Jake budoucí upravy motoru plánuješ?
4x4 natvrdo, současný výkon na kolech dle opakovaného meření Gtechem je cca 140-150PS, tlačím ted na hranici 0,9baru ale turbo není nejlepší..HANYSx píše:hezky pěkněIdaho píše:
bverem ze stejných skladu, takže pokud sežene on seženutaké a levneji![]()
btW HANYSx, už mi doma stojáí mesíc to samé v BG - 1.8T 4x4chystáš se to nějak ladit nebo je to pracant ? pokud jo tak sem fakt zvědavej co s tim provedeš
kolik to má koní v serii a jakej kod motoru prosimtě? dycky mě zajímalo jestli ten motor je jinej nebo kde se vzali ty 2deci navíc
máš 4x4 natvrdo nebo odepínací zadek ?
a samozřejmě děkuju za nabídku, až budu něco potřebovat ozvu se nejdřív tobě