Tady máš nějaký povídání o nábách - http://new.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=7976
Jinak tlustší věnce mají victory, raid tak středně, momo mívají poměrně tenké. Jestli se chceš někdy stavit na Praze 6, pár ti jich můžu ukázat. Nevím, jestli tě je nechají v obchodě osahávat:)
V jeremenkový v CAT tuningu většinou maj víc volantů přímo vystavený na prodejně. Máš to kousek, za podívání nic nedáš
Jestli se dělá nába poli racing, ta má pěti i šestidírovou rozteč a je levná a šmejd to rozhodně nebude. Prodává třeba www.riegger.cz stojí kolem tisícovky.
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Já mám Victora z Cat Tuningu, je to matnej stříbrnej střed a věnec černej... Je to PUR jelikož když jsem ho sháněl tak tam měli kůži od 3500,- nahoru sice krásný ale pro mě to bylo moc.Jinak věnec je v některejch místech silnější aby se to líp drželo a proti PURu nemám nic... Měl jsem strach jaký to bude do ruky ale už je tam přes půl roku a v pohodě... A řídí se s tím perfektně...
taky sem měl pur victora a nebyl s tim problém. Ale broušená kůže je o něčem jinym.......
Nicméně 30cm je na hovno akorát si do toho budeš motat ruce.
35cm ideál
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Polyuretan není špatnej, ty volanty se oproti kůži takřka nedají ohmatat, ale osobně mám kožený mnohem radši. Je to prostě jinej pocit:) Průměr doporučuju 32 nebo 33, 30 a 28 už jsou šíleně malý a v krizovce to s nimi na našich silnicích neuřídíš.
Mam Victora Pulsara 320mm a v pohode. Puvodne sem chtel mensi ale uz fakt nechci. Je pravda co pise Minor, pri krizovce toho moc neukroutis... to vidis uz ted nekdy jak s nim musim kvedlat
Na volantu bych tolik nešetřil,bral bych ohled na to jak se volant bude chovat v případě rány, aby ti pak etě nerozřezal zápěstí, nebo nezlomil, nebo já nevím co, z toho důvodu bych určitě koupil něco s atestem, co je odzkoušený prostě, no.. Měl sem Victor Top Driver 320mm z PUR a super, padnul do ruky, neochmatal se, fakt good, oproti blátu, který koupíš pod tágo, co se ohejbá jen na něj koukneš...
řikal jsem si "ježiš dalši co de dat sportovni volant" protoze podle me to vypada hrozne, vypada to jak kus naprosto jinyho auta a zbytek normalni.... ale kdyz jsem videl ten obrazek seriovyho tak jsem pochopil
bóďa píše:řikal jsem si "ježiš dalši co de dat sportovni volant" protoze podle me to vypada hrozne, vypada to jak kus naprosto jinyho auta a zbytek normalni.... ale kdyz jsem videl ten obrazek seriovyho tak jsem pochopil
tak mně se ten co tam je celkem líbí jenže on furt heká že chce menší protože se tam nemůže vejít. Jinak mně se ty volanty vůbec nelíběj a když už sem našla něco co by šlo tak to je pálka a to m zase příjde zbytečný. Podle mně se pan ajfelo zase zbláznil a nutně potřebuje něco co vůbec mít nemusí...ale já se k tomu vyjadřovat nemůžu jelikož tomu vůbec nerozumím a budu muset tiše trpět v autě nějakou komedii co se tam vůbec nehodí. Tak a teď už mlčím protože mě po přečtení zbije jako včera večer