Takže co vy na to ????

Moderátor: Eiffel
malo aut , malo aut ... ale moje tam asi 2 mesice nenikubi píše:Taky souhlasímJen by to fakt chtělo větší zájem, soutěž je dobrá, aut co tam nebylo tu je plno, jen do toho... Jakmile s tím mojim taky něco zpáchám tak se klidně přihlásím taky. Umím prohrávat
![]()
už to nebudu komentovat, to téma není o tom, kdo kde komu a jak. To téma je od lidí z TF pro lidi z TF.kopriw píše:musim to sem napsat,hrozne se mi libi jak pan eiffel nejdriv napise,ze je na hovno jak se vsichni hadaj v topicu auto roku 2008,pak tam vybleje celou stranku prispevku ve stejnym duchu jako ostatni a nasledne tema zamkne,aby zamezil moznosti ostatnich se nejak ohradit nebo branit.jen tak dal................
s nekterejma vecma sice souhlasim.i kdyz omezit nekoho na prispevky je kravina.sem tu reglej dost dlouho a 100 prispevku urcite nemam.protoze nemusim prispivat za azdou cenu ke kazdy kravine.....ale neodpovedel si na muj prispevek.Eiffel píše:už to nebudu komentovat, to téma není o tom, kdo kde komu a jak. To téma je od lidí z TF pro lidi z TF.kopriw píše:musim to sem napsat,hrozne se mi libi jak pan eiffel nejdriv napise,ze je na hovno jak se vsichni hadaj v topicu auto roku 2008,pak tam vybleje celou stranku prispevku ve stejnym duchu jako ostatni a nasledne tema zamkne,aby zamezil moznosti ostatnich se nejak ohradit nebo branit.jen tak dal................
Bylo vám tam několikrát řečeno proč se hlasování stalo neobjektivním, což jste nebyli schopni pochopit, i když vám to bylo vysvěleno. Slova na vašem foru "koncernu to nedarujem" nemá nic společnýho s výběrem auta roku zde na TF. Řešíte si tam svoje problémy s malostí svého ega, protože vaše auto někdo někdy někde na TF pomluvil. Marnost nad marnost. Tohle hlasování není o tom, kdo má kde kolik kamarádů. Pokud by šlo, aby hlasovali lidé, kteří mají přes 100 příspěvků, udělal bych to. Protože pak by byla zaručena určitá objektivita. Jelikož to nejde, zase se sem registrovala banda trotlů, kteří námi vlastně pohrdají, ale museli si kliknout...
Už chápeš o co tu jde? Tvoje a nebo jiný auto vyhrát může, ale POCTIVĚ A OBJEKTIVNĚ a ne to, co jste tu se svejma kamarádama předvedli vy...
¨Rudi píše:O hlasování víme každý svý, vždyť tu stejně každej prosí o hlasy, takže bych to naprosto neřešil, když ho to daný vítězství - podvodem potěší, tak je to jeho věc. Stejně se nehraje o žádný věcný ceny
to jsme rádi, že se bavíte vlastní demencí... projevili jste v pěkném světle...killman píše:![]()
![]()
naše fórum se baví
DOEMIXXX píše:ted jsem to precetl a nechapu chovani nekterych jedincu, kazdopadne jsem pak kliknul i na forum 200SX nebo ceho a nestacim se divit, Kopriw tam je, v avataru fasouna s hakacem a je stastnej, ze mu kumpani z jeho klubu posilaji hlasy na TF. Jinak je to opravdovy internet. boxer jako dalsi stovky jemu podobnych![]()
![]()
smeju se tobe i SX foru
vim z ceho je to obrazek a jestli si ten film videl, tak i vis o part. 2. Kazdopadne te neznam, navazim se pouze a jenom do tebe v tom, ze mi prijde foromyslne psat si o zviseni pozornosti na TF pres svuj klub....to je to samy jako by Maca psal na BMWklub vi e30klub nebo Ajfel na Probe klub atd.... Proc tedy vy musite byt vyjimky?kopriw píše:to doemixxx
znas me,ze vis z ceho sem a nejsem stastnej?
rekl sem snad nekdy neco proti tobe,bavil sem se nejak s tebou?ze se do navazis....?
vyhrozuju snad nekomu po internetu,ze sem podle tebe boxer?
a v neposledni rade co ma s timhle vsim spolecnej obrazek v mem awataru?jen tak mimochodem je to hlavni postava z filmu,ktery je miren proti fasismu........