prodavaj to vsude v papirnictvi a tak ale ja to mam z ikei ... stojej tusim kilo a sou tam dva ty klipartyPaty47 píše:Auta parádní!!!! Mám jeden dotaz, kde bych sehnal tek klipart, nebo jak bych nazval ten rámeček, a popřípadně kolik stojí?????? Nebo jestli si to nějak sám vyrábíš?? Za odpověd předem dík
.:Kroci:. píše:prodavaj to vsude v papirnictvi a tak ale ja to mam z ikei ... stojej tusim kilo a sou tam dva ty klipartyPaty47 píše:Auta parádní!!!! Mám jeden dotaz, kde bych sehnal tek klipart, nebo jak bych nazval ten rámeček, a popřípadně kolik stojí?????? Nebo jestli si to nějak sám vyrábíš?? Za odpověd předem dík
pardon , vtomhle jsi odbornik tyDOEMIXXX píše:.:Kroci:. píše:prodavaj to vsude v papirnictvi a tak ale ja to mam z ikei ... stojej tusim kilo a sou tam dva ty klipartyPaty47 píše:Auta parádní!!!! Mám jeden dotaz, kde bych sehnal tek klipart, nebo jak bych nazval ten rámeček, a popřípadně kolik stojí?????? Nebo jestli si to nějak sám vyrábíš?? Za odpověd předem dík
ze te huba nepali! V papirnictvi to nema co delatTohle koupis v Obi, Ikea ci vytvarne potreby! Jinak hezke jako vzdy tu udku