no ty woe tu na krk jsem dostal fakt naostro,a dnes sedím v autě a furt jsem uvažoval proč mě tak bolí kminek pak jsem si vzpoměl jak jsem z poza desky vysstrčil zadek a někdo mi ho ustřelilLuke_TDI píše:Priste si ber salu

Moderátor: Dave0401
no ty woe tu na krk jsem dostal fakt naostro,a dnes sedím v autě a furt jsem uvažoval proč mě tak bolí kminek pak jsem si vzpoměl jak jsem z poza desky vysstrčil zadek a někdo mi ho ustřelilLuke_TDI píše:Priste si ber salu
ten s tím copem ten blondak jsem na něj mířil a jak jsem klečel tak jseem kousek vystrčil prdelLuke_TDI píše:Kdo te supnul do prdele ?
no tak se oblečeš dvoje trenky ať maš kuličky v teplemax3rx píše:jj, dal bych, posledně jsem byl zraněn, tak jsem nemohno, řek bych, že ani tak nejde o sníh, jak o teplotu. Ty kuličky tuším nějak špatně snášej nižší teploty ..
jsi blbá? to není dobré na spermie přeciTommek2604 píše:no tak se oblečeš dvoje trenky ať maš kuličky v teplemax3rx píše:jj, dal bych, posledně jsem byl zraněn, tak jsem nemohno, řek bych, že ani tak nejde o sníh, jak o teplotu. Ty kuličky tuším nějak špatně snášej nižší teploty ..
na spermie se vyser hlevně že maš teplo na kuličky když tedy ty nižší teploty nemaj moc rádymax3rx píše:jsi blbá? to není dobré na spermie přeciTommek2604 píše:no tak se oblečeš dvoje trenky ať maš kuličky v teplemax3rx píše:jj, dal bych, posledně jsem byl zraněn, tak jsem nemohno, řek bych, že ani tak nejde o sníh, jak o teplotu. Ty kuličky tuším nějak špatně snášej nižší teploty ..
KDY ?Camel píše:Tak co nebo co?