Mirek999 píše:V plynu to mam abych usetril,to mate pravdu pane.
Ono ty rusky sane asi nepapaj malo co ?
Na benzin to zere i travu okolo silnic.Opravdu si to neco veme,ale na benzin jenom strtuju a ohrivam motor,potom jde na radu plyn.A jezdim tak za necelych 10l plynu a to na spotrebu nejezdim.A s dnesni cenou 13,60kc to je krasa.
každej jinej by řekl a to předpisově nejezdim, ale žigul asi moc nejede
Ja predpisove jezdim,ale treba ho drzim do kopce o kvalt nize,nez bych musel.Mam rad tah ehm,teda jako aby to aspon trochu tahlo,nez dychat.Jako neni to zadny zazrak,ale jsem s tim oproti facku spokojenej.U me plati,ze kdyz to zere hodne a nejde,tak aspon at to jede za levno.Sice to neni lakadlo na holky,ale vozejk to odtahne.Hlavne,jak koukaj lidi,kdyz treba vezu zelezo do srotu na vozejku.Nojo zigul,vozejk a zelezo
Mirek999 píše:Ja predpisove jezdim,ale treba ho drzim do kopce o kvalt nize,nez bych musel.Mam rad tah ehm,teda jako aby to aspon trochu tahlo,nez dychat.Jako neni to zadny zazrak,ale jsem s tim oproti facku spokojenej.U me plati,ze kdyz to zere hodne a nejde,tak aspon at to jede za levno.Sice to neni lakadlo na holky,ale vozejk to odtahne.Hlavne,jak koukaj lidi,kdyz treba vezu zelezo do srotu na vozejku.Nojo zigul,vozejk a zelezo
Jeste nasad nejaky pozlaceny retezy a nakremuj si hubu pastou na boty
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Mirek999 píše:Ja predpisove jezdim,ale treba ho drzim do kopce o kvalt nize,nez bych musel.Mam rad tah ehm,teda jako aby to aspon trochu tahlo,nez dychat.Jako neni to zadny zazrak,ale jsem s tim oproti facku spokojenej.U me plati,ze kdyz to zere hodne a nejde,tak aspon at to jede za levno.Sice to neni lakadlo na holky,ale vozejk to odtahne.Hlavne,jak koukaj lidi,kdyz treba vezu zelezo do srotu na vozejku.Nojo zigul,vozejk a zelezo
Počkej to si ho pleteš s Doemixxxem
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Počkej to si ho pleteš s Doemixxxem
Ten taky vozi zigulem zelezo na vykup? to sem nevedel, ale se nedivim, me tahle cast populace moc nezna Jeste skousel tvrdit ze nejsem ledzendery
a pak si dávej bacha, ať nepotkáš PJe
Rudi: ale notak, ty o mě mluvíš jako bych měl problém s menšinama. To neni pravda, dycky když sem jim řek kde maj kopat, tak bez odmlouvani makali, žádný problémy
Mirek999 píše:To jako normalni jizdou?To mi ani nerikej.
Predpisove a plynule, proste na pohodu kdyz jedu... kdyz tomu davam tak 6-6,5 /100
To mas asi nejak specialne upraveny motor, protoze ja se dostat na takovou spotrebu tak to abych jezdil jen z kopecka na volnobeh. Normalne prumer kolem 9l mesto mi vychazi na 11l. Kolik najedes na nadrz? uz si zkousel?
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
Mirek999 píše:To jako normalni jizdou?To mi ani nerikej.
Predpisove a plynule, proste na pohodu kdyz jedu... kdyz tomu davam tak 6-6,5 /100
To mas asi nejak specialne upraveny motor, protoze ja se dostat na takovou spotrebu tak to abych jezdil jen z kopecka na volnobeh. Normalne prumer kolem 9l mesto mi vychazi na 11l. Kolik najedes na nadrz? uz si zkousel?
Jenomze ov v tom ma postevenou strikacku felicii.Predpokladam,ze to je jeste GLXi,podle toho filtrboxu.Ja,kdyz mel favo,tak jsem jezdil taky okolo 8l.A to jsem na spotrebu jezdil.Ta strikacka udela dost.Ale stejnak mas velkou spotrebu,nech siu to sestelovat.Jako predstih,karbec,atd.Dela to mnoho.
PemaR píše:
Zaklad je to ze mam RJ a nee karbeca vsechno novy... na nadrz nevim, delal sem to tak ze sem nalil nadrz az po hrdlo, najel 100 km a dotankoval znovu
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
To auto po serizeni uplne jinak jede a zere.Ja nez jsem to dal na serizeni,tak to taky zralo a bylo to liny.Ono je to liny normalne,ale tohle byl extrem.Kdyz jsem si to odvazel,tak jsem neveril,jak jde ten motor krasne do otacek,opravdu super prace a spotreba sla nize.
PemaR píše:Ajo ja myslel ze mas taky normalne karbec tak to je pak jina no.. jinak seridit to uz se chystam delsi dobu, ale porad mi to nejak nevychazi.
No, ja to taky chtel puvodne seridit, ale zmena, koupil sem ohorelou feldu, ale po mech. strance ok, tak sem to vsechno prehazel, vc. elektriky a jezdim
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
tak dneska se mě do garáže dostali jedny kola na prodej tak jsem prostě musel zkusit jak by kodakoj slušeli 17" ............jinak dneska lehký odstrojení a zejtra moturek ven
.......no nevypadá ale už to bylo moc sice když jsem zkoušel zatačet tak nikde neškrtali ale stejně když jsem chvili jedil na 15" ronalech tak to vypadalo lip, jinak dneska si pro 17" přijel novej majitel tak konec pokusum