Reklamace tiskarny
Moderátor: Rudi
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Reklamace tiskarny
Hi, mam na reklamaci tiskarnu. Chtel sem se zeptat kdyz mi ji neopravi do 30 dnu mam na rok na penize ze? Kdzy by tiskarna byla hotova, maji povinost me o tom informovat abych se pro ni zastavil? Diky 

Re: Reklamace tiskarny
První dotaz nevím přesně, ale u druhého to není jejich povinost tě informovat, že je to spraveno.
ano, ne
Rychle stručně účelněRudi píše:ano, ne

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sakra..
Doufam ze se reklamace vrati pozde..

u mobilu jsem taky doufalhabitat3 píše:Sakra..Doufam ze se reklamace vrati pozde..
![]()

štyrykrátštyry tédéí
kámošovi 30.den v alze vycházel na sobotu a v pondělí byl svátek...v neděli jsme se tam hádali a nakonec se přišlo na to, že pokud 30.den vyjde na nepracovní den, automaticky se bere jako 30.den první pracovní den...habitat3 píše:Sakra..Doufam ze se reklamace vrati pozde..
![]()
habitat3 píše:Hi, mam na reklamaci tiskarnu. Chtel sem se zeptat kdyz mi ji neopravi do 30 dnu mam na rok na penize ze? Kdzy by tiskarna byla hotova, maji povinost me o tom informovat abych se pro ni zastavil? Diky
Pozor na to a dávej bacha co podepisujes kdyz davas tiskarnu do opravy .
Příklad právě který je zavedený u alzasoftu , pokud je zbozi ktere ma autorizovane stredisko je lepsi si to poslat primo do autorizovaneho strediska sam s nakupnim dokladem od dodavatele . Pripade , ze to das do alzace ti daji papir o prevzeti do reklamace kde je uveden takovej hezkej titulek , ze souhlasis v ramci reklamacniho rizeni s prodlouzenim doby potrebne pro opravu tiskarny .

co se tykalo druhe otazky , tak jak jiz padlo , dodavatel nemusí kontaktovat spotřebitele o ukončení reklamačního řízení .
takze good luck

Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .