já hledal furt obal...
 já hledal furt obal... 
btw. co ten tvůj motor, už šlape?

já hledal furt obal...
 já hledal furt obal... 
 až dneska mi to elektrikář sdělil.
 až dneska mi to elektrikář sdělil.  musím tam jezdit častějc
 musím tam jezdit častějc 
JJ to je to Chorvatsko, bzla to parada ...Berry píše:A tak z dovoleny to je to chorvatsko jak jsi rikal ze jedete?
 tak pak nahodim foto ay to odfotim
  tak pak nahodim foto ay to odfotim ) lyžařské hůlky tak z 30. let a jeden oldschool kufr? Čiliže koupím zahrádku na Kadetta
 ) lyžařské hůlky tak z 30. let a jeden oldschool kufr? Čiliže koupím zahrádku na Kadetta  
  mám tam několik volnejch hodin
 mám tam několik volnejch hodin 

Ty kurvy!!
 Ty kurvy!!  

Člověk maká, šetří a k hovnu
  Člověk maká, šetří a k hovnu   tímto jsem totálně ztratil iluze o tom, že tady ještě žijou slušný lidi... A to ještě je docela náhoda neboť za 1. jsem minulej týden auto zapomněl zamknout na cca 10 hodin a nic se neztratilo, za 2. jsem ten den měl přednášku - etika a morálka (kde se asi ta morálka ztratila??) a ten den na té přednášce se mě ptala kámoška "ty a nebojíš se nechávat to auto takhle před barákem?" a já: "Nééé 20 let starý auto, co by se s tím kdo zahazoval..."
 tímto jsem totálně ztratil iluze o tom, že tady ještě žijou slušný lidi... A to ještě je docela náhoda neboť za 1. jsem minulej týden auto zapomněl zamknout na cca 10 hodin a nic se neztratilo, za 2. jsem ten den měl přednášku - etika a morálka (kde se asi ta morálka ztratila??) a ten den na té přednášce se mě ptala kámoška "ty a nebojíš se nechávat to auto takhle před barákem?" a já: "Nééé 20 let starý auto, co by se s tím kdo zahazoval..."

cca tahle
 cca tahle
 nevíte někdo kde by mi byli schopni na zakázku vyrobit SPZ ale ne ten klasickej formát ale buď US Formát a nebo to co se dávalo na staré náklaďáky - dělali to tady http://www.lexani.cz/vyroba/spz.htm
 nevíte někdo kde by mi byli schopni na zakázku vyrobit SPZ ale ne ten klasickej formát ale buď US Formát a nebo to co se dávalo na staré náklaďáky - dělali to tady http://www.lexani.cz/vyroba/spz.htm 
 Jinak to asi vyřeším tak, že si vyberu něco tady
 Jinak to asi vyřeším tak, že si vyberu něco tady ne vona šla na kšeft takže vim že je znova na prodejLukin_GSi píše:YANEK> asi novému majiteli Tvoje 4 letá známost moc nevyhovovala
http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C6898805

Aspoň ten avatar si koukej nechatPustil píše:Tak Astra je pryč. Po necelých dvou letech jsem se rozhodl pro změnu. Změnim počet dveří, značku, zemi, světadíl a kupuju Mazdu 323 BG GT. Naštěstí Astru koupil kámoš pro máti a tak ji budu mít vlastně tak nějak pod dohledem a můžu spát s klidnym svědomím, že ji nemá 18ti letej magor co neví, kde je brzda. Nikdy na ni nezapomenu, navždy změnila můj názor na značku Opel, ale prostě mně táhnou japonci a nedá se s tim nic dělat.
 Jinak já furt taky uvažuju že přejdu na něco silnějšího, ale tak nějak mám tu svoji plechovku rád a asi bych to neuměl prodat (ale kdo by to taky chtěl coo?
 Jinak já furt taky uvažuju že přejdu na něco silnějšího, ale tak nějak mám tu svoji plechovku rád a asi bych to neuměl prodat (ale kdo by to taky chtěl coo?  ) nicméně viel glück a ať mazda šlape, a ne že sem přestaneš chodit
 ) nicméně viel glück a ať mazda šlape, a ne že sem přestaneš chodit 

) a pak sem sjel pro opraveny koleso
  ) a pak sem sjel pro opraveny koleso  myslim ze to dopadlo dobre
 myslim ze to dopadlo dobre 
 [/img]
[/img]  

delala to ta oranzova zarovka
 delala to ta oranzova zarovka  ted je celaaa cerna
 ted je celaaa cerna  

Je trvalá dnes sem jezdil,vše ok,jen nezhasla..Tak v pondělí tam sjedu,jinak díky moc....Arnie_one píše:Pokud to byla nahodila chyba, po trech startech by ti mela zhasnout. Pokud je to trvala chyba, tak na TECH II . Tam ti reknou hned co tam visi.
 nj Opel a elektrika
 nj Opel a elektrika