http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9224
Stačilo vyladit masku a zadní světla co z toho sundal a ženský by si ukroutily krky...
jj pane, jen je naprd, že tady v Opavě je dost problém přijít si na nějaký slušný příjem, tak budu muset ještě posečkat ale ona bude bude, však ta cena nestoupne, jinak já bych chtěl tu 1,8 16vBerry píše:ja ti rikal o te tridverove s tema cernyma kolama jak jsme se bavili za good money X14XEkubi píše:Pěkný géčko, sakriš, sakiš pokaždé co vidím nějaký pěkné géčko hned mě napadne, že si musím v práci nabrat víc šichet
golfa ti ukradnou cobydupkubi píše:jj kura asi nejdřiv přinutím máti aby se vysrala na blbýho Golfa IV a zkusila tu Astru G a pokud mi sedne tak budu šetřithodnej syneček. Nicméně na staré Opely nedám dopustit, dneska jsem viděl 4x potkanou a 4x spravenou Vectru A f ropě a prej ještě jela
Jak jezdi a jaka je spotreba u 1.8 16V se zeptej Yankakubi píše:jj pane, jen je naprd, že tady v Opavě je dost problém přijít si na nějaký slušný příjem, tak budu muset ještě posečkat ale ona bude bude, však ta cena nestoupne, jinak já bych chtěl tu 1,8 16vBerry píše:ja ti rikal o te tridverove s tema cernyma kolama jak jsme se bavili za good money X14XEkubi píše:Pěkný géčko, sakriš, sakiš pokaždé co vidím nějaký pěkné géčko hned mě napadne, že si musím v práci nabrat víc šichetto bude powa boki sprinti pyčo
Důvod, úroč si propříště malo-objem nepořídím. Neříkám že 60 koní není dostatek na lehoučké auto jako to moje, ale fakt je lepší mít pod prdelí "určitou rezervu"... A 1,8 se ještě vleze pokud vím i do té rozumné sazby pojistky, tak i to je důvodBerry_MLK píše:Já mám to samý. 1,8 16V 85kW. A můžu říct , že sem maximálně spokojený. Z celé škály motorů co se dávají do Astry G sem nezažil spolehlivější motor. Jediné na co trpí je škrtící klapka. Jinak nic.
Já jezdim obec 60 mimo obec okolo 110. Předjíždim stylem meziplyn, tři a dávám. Protože sou lidi kurvy a klidně ti přidají když předjíždíš, raději sem výrazně rychlejší. Takže to nějak nešetřim. Řekl bych že jezdím celkem svižně. Dlouhodobou mám 7,5 l na 100km.
Jinak víceméně když na to šlápnu průměrná auta co jezdí u nás pojedu.
Co se týče rychlosti na dálnici tacho 200 není problém. ale na dálnici moc nejsem.