Nehody,vraždy a ostatní tragedie..
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Nehody,vraždy a ostatní tragedie..
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
typiš
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
bleach píše:typiš

Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 ... vrazda.htm
nic horšího jsem nikdy neviděl... a to jsem z toho viděl 20sec...
Looking for some car....
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Na RM chodim tak 2 roky, viděl sem tam neskutečný sračky, který si většina lidí ani nedovede předstait, ale tohle, až to nebylo uplně to nejnechutnější bylo to z hlediska morálního a vůbec toho co tam ty ... dělali to nejhorší c osem v životě viděl. Tyhle tvory nejde pojmenovat kdybych je nazval zvířaty urážel bych celou faunu. Doživotí ani trest smrti není dost. Středověký mučení na ně a dlouhý bolestivý umírání aby poznali jaký je to co způsobovali...BooM píše:http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 ... vrazda.htm
taky jsem to viděl, dokoukal jsem do konce a už bych to vidět nemusel. Opravdu asi nejbrutálnější video na internetu..LuckyR píše:Na RM chodim tak 2 roky, viděl sem tam neskutečný sračky, který si většina lidí ani nedovede předstait, ale tohle, až to nebylo uplně to nejnechutnější bylo to z hlediska morálního a vůbec toho co tam ty ... dělali to nejhorší c osem v životě viděl. Tyhle tvory nejde pojmenovat kdybych je nazval zvířaty urážel bych celou faunu. Doživotí ani trest smrti není dost. Středověký mučení na ně a dlouhý bolestivý umírání aby poznali jaký je to co způsobovali...BooM píše:http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 ... vrazda.htm

TOLEDO 2,3 V5
Octavia TDI
Octavia TDI
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jsem na pomalým netu, co tam je? Jestli má cenu čekat půl hodiny než se to stáhne
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
jestli si chceš zhnusit den tak se ti ta půlhodina čekání vyplatíEiffel píše:jsem na pomalým netu, co tam je? Jestli má cenu čekat půl hodiny než se to stáhne
Citace jednoho z přispívajících
Od včerejška co jsem viděl asi třičtvrtě na to nemůžu přestat myslet. Kdyby existovalo peklo, tak pohled na něj vypadá přesně takhle. Absolutní koncentrovaný zlo. Mladý kluci se zvířecí nevinností pro zábavu extrémním způsobem utýraj k smrti bezbrannýho starýho člověka(mezi oběťmi byly i děti). Na netu rozhodně neni nic co by se tomuhle vyrovnalo
TOLEDO 2,3 V5
Octavia TDI
Octavia TDI
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nalákalo mě to, jdu do toho
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jen mě překvapilo, že byl tak dlouho naživu. Myslel jsem že by dostal po takových zraněních orgánů šroubovákem alespoň infarkt. Já bych ho teda dostat chtěl, nebo aspoň omdlít...
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
!!!!!!!!!! ještě že sem na to koukal s prázdným žaludkem...to s tím šroubovákem bylo i na mě moc, nerozumí někdo co u toho říkají? pro tohle snad ani neexistuje trest 

TDI
nemyslím si, že byl nějak plně při vědomí po celou dobu, něco udělají i reflexy... nejhorší asi muselo být čekání na první ranu... je to strašný, nevím co by jím bylo dostatečným trestem a ani nemůžu najít jediný slovo, který by ty lidi (???) vystihlo...Eiffel píše:jen mě překvapilo, že byl tak dlouho naživu. Myslel jsem že by dostal po takových zraněních orgánů šroubovákem alespoň infarkt. Já bych ho teda dostat chtěl, nebo aspoň omdlít...
Looking for some car....
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co s takovejma co to udelali..? Fakt sem koukl na kousek a stačilo. Žaludek mam silnej,tak to semnou moc nehlo,ale koukat na to cely nebudu. Na tohle bych delal special vezeni kde by se takovy lidi umučili k smrti...

ze začátku se to dá ale ten detailní záběr jak mu bodá několikrát šroubovák do břicha a do toho zohavenýho obličeje někam kde by mělo být oko se mnou teda hnul.... taky jak u toho mají klidný hlasy, nechápu...
TDI
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Da se pochopit kdyz nekdo nekoho v afektu zabije-zastreli,podrizne atd.. Ale tohle..? Fakt eklhaft.. 

podříznutí v afektu či tranzu??habitat3 píše:Da se pochopit kdyz nekdo nekoho v afektu zabije-zastreli,podrizne atd.. Ale tohle..? Fakt eklhaft..
Upozorňuji že tohle video je velmi drastické, nejlépe nekoukat vůbec. Jedná se o skupinu vojáků, která měla za úkol udržet pozici a bránit se. Ti co neměli štěstí aby zemřeli v boji jsou demonstrativně popraveni..
!!!!!!!!!
http://www.liveleak.com/view?i=e58_1187043164" onclick="window.open(this.href);return false;
TOLEDO 2,3 V5
Octavia TDI
Octavia TDI
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tim podriznutim sem nemyslel uriznout hlavu (jestli se jedna o to video kde vojakovy urezavaji hlavu). Treba se banis a nekoho porezes-podriznes, pro to je proste pochopeni ze se treba nekdo branil,ale takhle fakt ne..

tyve to je fakt masakr, myslim, že litovali, že nepadli v boji nebo se nezastřelili sami bo umírat pomalu, jak ti řežou hlavu nebo něco tak podobnýho, to je fakt neuvěřitelný.fuzzyi píše:podříznutí v afektu či tranzu??habitat3 píše:Da se pochopit kdyz nekdo nekoho v afektu zabije-zastreli,podrizne atd.. Ale tohle..? Fakt eklhaft..
Upozorňuji že tohle video je velmi drastické, nejlépe nekoukat vůbec. Jedná se o skupinu vojáků, která měla za úkol udržet pozici a bránit se. Ti co neměli štěstí aby zemřeli v boji jsou demonstrativně popraveni..
!!!!!!!!!
http://www.liveleak.com/view?i=e58_1187043164" onclick="window.open(this.href);return false;
Takhle brutálně morbidně bych vraždil jedině masový vrahy...
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
To je strašný myslim, že ten pocit kdy ti někdo drží hlavu v druhý ruce má nůž a ty v jeho očích vidíš to odhodlání ti každou sekundou podřá¨íznout krk, je horší než strach ze smrti...Jinak abych ještě nějak okomentoval ty vojáky, u těch to brutální zabijení asi bude trochu ovlivněný jejich výcvike, vírou atd..mysli, že americkej voják tohle asi neudělá, kdežto muslimskej s radostí..
Posledni dve videa uz jsou trochu moc..ted zacnete rozpytvavat jestli to je real nebo fake?
Tohle neotevrit, tak si mozna i uziju patecni vecer, ale ted? ...
A tohle se deje ve svete? OMG .. zamknout a nevylejzat!
Hruzostrasny svinstvo todlencto!!!
Tohle neotevrit, tak si mozna i uziju patecni vecer, ale ted? ...

A tohle se deje ve svete? OMG .. zamknout a nevylejzat!
Hruzostrasny svinstvo todlencto!!!
Act:BMW e39 528iT
PreludeR: fake to není. Tohle se tam děje dnes a denně. Jsou videa jak to učí i malé děti, jen jim pomůžou přidržet hlavu.
Hold jiná mentalita
Hold jiná mentalita

TOLEDO 2,3 V5
Octavia TDI
Octavia TDI
kouknul jsem na pár vteřin a přiznam se,že jsem šel vrátit oběd 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
fuzzyi: DEmentalita spis.. Chapu jinou viru, jinej styl zivota, jiny vnimani okolniho sveta i dalsi veci bych zkousnul, ale ucta k zivotu a jak bych to v tomhle pripade rek.. eticky vnimani zivota by meli bejt na celym svete stejny..
Nechci do toho vrtat, ale kdo tohle udela nebo tomu prihlizi tak toho
A to kohokoliv a kdekoliv na světě!
Nechci do toho vrtat, ale kdo tohle udela nebo tomu prihlizi tak toho

A to kohokoliv a kdekoliv na světě!
Act:BMW e39 528iT
tyvole ,nevidel sem ani jedno z videi ale jenom kdyz ctu co o tom pisete tak se mi dela soufl

johnyperez#KEHOrennsport
taky masakr video
http://www.efukt.com/2339_1_Guy_1_Cup.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.efukt.com/2339_1_Guy_1_Cup.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi .... www.sportovnivozy.cz