koukam, ze jsem o nic nepriselDolph píše:Nezajdem dneska sednout na naměstí a pokecat?
Coffee, Drink & Free Time Activities
Moderátor: Dave0401
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Re: Coffee & Drink Time
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Zítra faram 
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Dnes pátek nějaké akce bude?
Jaryn by šel rudek taky kdo další? 
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Daněk mozna prijede kouknout...
kua jaryn má akci v praci a Rudek nebere tel
asi se felda přijede kouknout na ocase Danka do te vesnice 
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

tak co nebo co....od 21:30 jsem volny...
20:30 v lecafé. Už jsem to psal i Romanovi, zatím ale bez reakce
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Tez jsem sel v 7 na dva a ve dve jsem byl doma.......a na 6 do roboty
Kdysi mi to nevadilo, ale asi uz starnu
Kdysi mi to nevadilo, ale asi uz starnu
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
ten smajlík co jsi za to hodil je doslovný že stárneš
jak se dívá sám sobě na plešatou hlavu

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Dobré ráno
Kurec asi taky stárnu. Jsem total KO. Ani nevím kdy jsem dojel nebo co. Začínal jsem v Havířově a končil asi v Těrlicku. 
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Mr. Yaris píše:Dobré ránoKurec asi taky stárnu. Jsem total KO. Ani nevím kdy jsem dojel nebo co. Začínal jsem v Havířově a končil asi v Těrlicku.
kura svobodnemu je fajn !
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Brácha včera taky chlastal v těrlicku, to tam je nějaké lepší pivo nebo co?
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
asi jsou tam dajne babyHanizz píše:Brácha včera taky chlastal v těrlicku, to tam je nějaké lepší pivo nebo co?
aha tak to by sedělo, on je bez baby 
www.elecig.cz
jarys babu prý nechce 
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Re: Coffee, Drink & Free Time Activities
Dnes 21:30 Cinestar .... Rallye Smrti
Kdo přežije, vyhraje.
Internetové stránky projektu Rallye smrti patří mezi ty nejnavštěvovanější. Běží na nich online přenos nejbrutálnějších automobilových závodů v historii. Jejich aktéry jsou „obyvatelé" jedné z nejtěžších amerických věznic. Pravidla jsou jednoduchá - rychle, zběsile a co nejbezohledněji dojet do cíle jako první. Stačí pětkrát vyhrát a místo medaile vám dají svobodu. Prohrát ovšem většinou znamená zemřít - v hořícím vraku auta, pod koly silnějšího soupeře nebo s kulkou v hlavě. Střílení čímkoliv je totiž během závodu povoleno. Paul W. S. Anderson, režisér a producent drsných sérií Vetřelec vs. Predátor a Resident Evil, oprášil populární thriller Death Race 2000, vtiskl mu tempo 21. století a navrch přidal skoro už profesionálního filmového řidiče Jasona Stathama (oba díly Kurýra). Posilovnou vyrýsovaný britský drsňák tu hraje Jensena Amese, bývalého slavného automobilového závodníka. Do basy se dostal za vraždu, kterou nespáchal. Bezskrupulózní ředitelce věznice (Joan Allen) je jasné, že jeho schopnosti nesmí v zájmu sledovanosti zůstat nevyužity, a tak mu nabídne lákavý úkol. Ukrytý v děsivé masce by měl dublovat legendárního závodníka Frankensteina, který byl hlavním důvodem toho, proč byla Rallye smrti tolik populární. Poslední závod mu byl bohužel osudný, naštěstí veřejnost to neví, a tak může do kolbiště nastoupit Frank, jehož schopnosti by se mohly alespoň blížit těm Frankensteinovým. Stačí vyhrát jeden závod, a Frank se vrátí na svobodu. Bude ale muset dokázat víc, než jen točit volantem a šlapat na plyn. Bude muset zabíjet. Anderson zasadil film do blízké budoucnosti, do šedivé atmosféry, v níž nebývale bují kriminalita, z vězení se staly výdělečné podniky a televizní nebo internetové reality shows musí být čím dál vynalézavější, aby si našly svého diváka. „Jedna věznice přišla s nápadem na online vysílaný závod, v němž devět novodobých gladiátorů závodí na život a na smrt v aréně, kterou představuje závodní trať na vězeňském dvoře," říká Anderson. Závodníci používají reálné modely aut „vylepšené" o zbraně s devastujícím účinkem pro soupeře. Figurují mezi nimi děla, kulomety rozličných ráží a také zásobníky plné kovových ježků, které lze stisknutím jediného tlačítka nasypat na cestu. Smrtonosná past pro filmové závodníky, ale také pro jejich představitele, kteří shodně prohlašovali, že tahle „autoškola" byla bezkonkurenčně jejich nejdrsnějším zážitkem za volantem.
Jde :
Angel
Tomoking
Dominika a Dominik (moje deti)
Asi: Ladis a Michal z FM (Impreza GTi)
Kdo přežije, vyhraje.
Internetové stránky projektu Rallye smrti patří mezi ty nejnavštěvovanější. Běží na nich online přenos nejbrutálnějších automobilových závodů v historii. Jejich aktéry jsou „obyvatelé" jedné z nejtěžších amerických věznic. Pravidla jsou jednoduchá - rychle, zběsile a co nejbezohledněji dojet do cíle jako první. Stačí pětkrát vyhrát a místo medaile vám dají svobodu. Prohrát ovšem většinou znamená zemřít - v hořícím vraku auta, pod koly silnějšího soupeře nebo s kulkou v hlavě. Střílení čímkoliv je totiž během závodu povoleno. Paul W. S. Anderson, režisér a producent drsných sérií Vetřelec vs. Predátor a Resident Evil, oprášil populární thriller Death Race 2000, vtiskl mu tempo 21. století a navrch přidal skoro už profesionálního filmového řidiče Jasona Stathama (oba díly Kurýra). Posilovnou vyrýsovaný britský drsňák tu hraje Jensena Amese, bývalého slavného automobilového závodníka. Do basy se dostal za vraždu, kterou nespáchal. Bezskrupulózní ředitelce věznice (Joan Allen) je jasné, že jeho schopnosti nesmí v zájmu sledovanosti zůstat nevyužity, a tak mu nabídne lákavý úkol. Ukrytý v děsivé masce by měl dublovat legendárního závodníka Frankensteina, který byl hlavním důvodem toho, proč byla Rallye smrti tolik populární. Poslední závod mu byl bohužel osudný, naštěstí veřejnost to neví, a tak může do kolbiště nastoupit Frank, jehož schopnosti by se mohly alespoň blížit těm Frankensteinovým. Stačí vyhrát jeden závod, a Frank se vrátí na svobodu. Bude ale muset dokázat víc, než jen točit volantem a šlapat na plyn. Bude muset zabíjet. Anderson zasadil film do blízké budoucnosti, do šedivé atmosféry, v níž nebývale bují kriminalita, z vězení se staly výdělečné podniky a televizní nebo internetové reality shows musí být čím dál vynalézavější, aby si našly svého diváka. „Jedna věznice přišla s nápadem na online vysílaný závod, v němž devět novodobých gladiátorů závodí na život a na smrt v aréně, kterou představuje závodní trať na vězeňském dvoře," říká Anderson. Závodníci používají reálné modely aut „vylepšené" o zbraně s devastujícím účinkem pro soupeře. Figurují mezi nimi děla, kulomety rozličných ráží a také zásobníky plné kovových ježků, které lze stisknutím jediného tlačítka nasypat na cestu. Smrtonosná past pro filmové závodníky, ale také pro jejich představitele, kteří shodně prohlašovali, že tahle „autoškola" byla bezkonkurenčně jejich nejdrsnějším zážitkem za volantem.
Jde :
Angel
Tomoking
Dominika a Dominik (moje deti)
Asi: Ladis a Michal z FM (Impreza GTi)
při sobotě bych to viděl na beer radši 
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

do kina sice dnes jdeme, ale jeste nevim na co ani v kolik....
doporučuju MADAGASKAR 2 
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
To rallye je dobrá pytlovina 
Rally smrti byla takova blbustka stejne jako Transporter 3 stim samym hvezdnym obsazenim
Bond taky nic moc ...
Bangkok Dangerous aneb nebezpecny cil
taky nic moc
Vall-i bylo dobre
ale doporucil bych Body of Lies aneb Labyrint lzi
nebo MIrrors ale to jeste asi nedavaji nebo uz davaly
Bond taky nic moc ...
Bangkok Dangerous aneb nebezpecny cil
Vall-i bylo dobre
ale doporucil bych Body of Lies aneb Labyrint lzi
HONDA CIVIC 8G
Pivo nevim, ale slivovičkuHanizz píše:Brácha včera taky chlastal v těrlicku, to tam je nějaké lepší pivo nebo co?
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
noreking píše:Rally smrti byla takova blbustka stejne jako Transporter 3 stim samym hvezdnym obsazenim![]()
Bond taky nic moc ...![]()
Bangkok Dangerous aneb nebezpecny ciltaky nic moc
Vall-i bylo dobre![]()
ale doporucil bych Body of Lies aneb Labyrint lzi![]()
nebo MIrrors ale to jeste asi nedavaji nebo uz davaly
Body of Lies uz davali ............................................. na Rapidshare
Ja byl v patek na SAW 5 a byl to asi nejkrvavejsi z dilu!Ale jinak super! 
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Tak na SAW se taky chystám
www.elecig.cz
- Stasio
- Kontaktovat uživatele:
SAW 5 nic moc - zase budeme muset cekat na sestku 
jezdím defenderem
http://www.beskyd.eu/
http://www.beskyd.eu/
mě už moc nechytla ani čtyřka
www.elecig.cz
Ten SAW je jako seriál nebo co? Film co má 6 dílů
velice originální, ať žije komercionalizace