Jurisek16 píše:tys je chuj...proč jako zimuješ když není sníh Já taky zazimoval jak napadl sníh...a teď jsem odzimoval a lítam s Verčou než se na ní začne makat A navíc s tím tvojím malým prdítkem by byla na sněhu dobrá prča
jelikož tuto zimu už sníh nenapadne, tak až na přes rok
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Jurisek16 píše:tys je chuj...proč jako zimuješ když není sníh Já taky zazimoval jak napadl sníh...a teď jsem odzimoval a lítam s Verčou než se na ní začne makat A navíc s tím tvojím malým prdítkem by byla na sněhu dobrá prča
jelikož tuto zimu už sníh nenapadne, tak až na přes rok
Kéž bys měl aspoň pro jednou pravdu
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
flanel: jj tu to je fajné a ještě jak se to pořád snaží čistit tak narobí ještě větší sračku na cestě
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
zimáky kupovat nebudu a na letních jezdit nechci... ručka funguje dobře... jestli napadne, tak to jednou pojedu někam poblbnout... ale to stačí... teď se šetří na svody, příjmy nejsou, tak nemůžu kupovat benál:)
já už dávám auto do hnědého matu pomalu. Cesta mezi Peugeot -Suchá a Depos Horní Suchá moc fajn moc fajn co jurisu?
To mi mluv...kdyby jen v suché...je to všude ! i jak jedeš od deposu po té rovince k ČSA tam to je největší prasárna...pak přímo za ČSA ...prostě nemůžu jet do školy bez toho aniž bych si nezasral auto Přes stonavu to je asi nejhorší No a jak to ti čuráco za sucha namydlí těma sračkama z těch kropících vozů no to mě dokáže nasrat jak cyp! ještě ktomu to klouže pač oni z toho udělají úplný lubrikant ! PROSTĚ KKTI !
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
JJ to je fajne jak cyp vzdycky nadavam. Vsude sucho projedes kolem deposu a hnuj jak svina. Jinak auto jsem vcera umyl RZ necitelne svetla videt taky moc nebyla tak jsem to oplach a dneska uz to je zas zajebane
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Jurisek16 píše:No a jak to ti čuráco za sucha namydlí těma sračkama z těch kropících vozů no to mě dokáže nasrat jak cyp! ještě ktomu to klouže pač oni z toho udělají úplný lubrikant ! PROSTĚ KKTI !
já to mam jen zasrané. mě to neklouže... ale jestli tvé zimní vypadají jak letní tak potěš koště
swištík lítá pěkně kuwa důchodci v šenově jen hrozili
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
jou jou... dneska jsme s Michalem provětrali Swištíka po dlouhé době... tož fajné, na jednatři
jinak ten důchodce na nábřeží neměl chybu... je fajn když si někdo nevšimne že je na vedlejší a vjede doprostřed křižovatky kde zastaví, chvilku zmatkuje a pak hodí zpátečku...