Ahoj, měl bych dotaz na všechny co používají ICQ, případně na ty co tomu rozumí víc než jen základ. V poslední době mi u některých lidí v contact listu po jejich odpojení zůstane šedá kytka. Stejně tak když se připojím mi kromě klasicky zelených kytek u online kontaktů, ICQ zobrazuje lidi s šedýma kytkama, kteří jsou offline nebo online. Všechny z nich mám ale autorizované. Nepomohlo ani naistalování nejnovější verze ICQ. Netuší někdo čím by to mohlo být?
Předem děkuji za odpovědi.
Gauner
Dotaz o ICQ
Moderátor: Rudi
Dotaz o ICQ
Po silnicích se pohybuje pár řidičů ale spousta držitelů řidičského oprávnění
Re: Dotaz o ICQ
Nejsem si jistej zdali jsi schopnej akceptovat přechod na jinej klient jako dobrou radu.
Používej Mirandu IM, QIP, Trillian, Kopete nebo SIM... a na mobilu z vlastní zkušenosti doporučuju JIMM (funguje parádně
)
odpadaj problémy s nějakejma barvičkama u kontaktů

Používej Mirandu IM, QIP, Trillian, Kopete nebo SIM... a na mobilu z vlastní zkušenosti doporučuju JIMM (funguje parádně

odpadaj problémy s nějakejma barvičkama u kontaktů

štyrykrátštyry tédéí
To bych viděl až jako nejkrajnější řešení. Ono je problém spíš to že nemůžu s jistotou říct kdo je připojený a kdo ne.
Proč by to mělo bejt nejkrajnější řešení? Už jsi měl dávno dojít k tomu že ICQ jako takový stojí za hovno 

štyrykrátštyry tédéí
Ono to není až tak težké dojít k tomuhle závěru, jen se mi pokaždé povedlo problémy s ním spojené vyřešit. Každopádně děkuji za radu, podívám se po alternativách a vyberu si tu, která mi bude nejvíc vyhovovat 

dneska mi nejede qip, mate stejny problem? novejsi verze nez 8070 neni
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ano,ukazuje mi to ze sem online ale vsecky v contact listu mam cerveny (off) psalo to nejakou zpravu o nejake verzi icq 5.1 nebo covagi píše:dneska mi nejede qip, mate stejny problem? novejsi verze nez 8070 neni

Audi Coupe Quattro