<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
Re: Off topic II
jo viš ajk to kdysik bylo se staryma 100kama a 120kama....... Ja osobně bych taky auto bez TP neprodal
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
http://www.zahrady-wojcik.cz/
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
http://www.zahrady-wojcik.cz/
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
neví nikdo tu geometrii?
jinak co říkáte na remus výfuk na moje TDY? nevím jak by to vypadalo na tom kulatém zadku a jaký by to mělo zvuk
jinak co říkáte na remus výfuk na moje TDY? nevím jak by to vypadalo na tom kulatém zadku a jaký by to mělo zvuk

- Přílohy
-
- VF69%20(3).jpg (42.12 KiB) Zobrazeno 797 x
-
- ZenderGolf5_clip_image023.jpg (38.35 KiB) Zobrazeno 797 x
Golf V TDI 103Kw

No, ale to není ten samý, co je na fotce, ne? Ten na autě vypadá líííp 

za me 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Passat B3
Kuva ale ta cena je
... ovsem opravdu nadhera, druhe takove sem jeste nevidel 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Stasio
- Kontaktovat uživatele:
krasavecbigi píše:![]()
![]()
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=53&t=87058" onclick="window.open(this.href);return false;

jezdím defenderem
http://www.beskyd.eu/
- F.l.a.n.e.l.
HTN jsou best of všechny
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

dneska o tom mluviíli v radiu,že budeš platit tu pokutu denne když nemaš auto v depozitu ale..jakože přihlašene a neplatiš pojistkuremix píše:nevim ted presne kolik ta pokuta, ale slysel sem uz od vice lidi ze se bude platit pojistka ikdyz sou spz v depozitu ... a dokonce sem to nekde cetl, zkusim najit.

..::užrané quattro::..
takový system tady tak brzo fungovat nebude.....gynga píše:dneska o tom mluviíli v radiu,že budeš platit tu pokutu denne když nemaš auto v depozitu ale..jakože přihlašene a neplatiš pojistkuremix píše:nevim ted presne kolik ta pokuta, ale slysel sem uz od vice lidi ze se bude platit pojistka ikdyz sou spz v depozitu ... a dokonce sem to nekde cetl, zkusim najit.

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

našel jsem lepší fotky koncovek
- Přílohy
-
- gti1.jpg (30.62 KiB) Zobrazeno 873 x
-
- DSC00822.jpg (57.03 KiB) Zobrazeno 873 x
Golf V TDI 103Kw

Takhle to měli udělat i na R32, sice ty centrální výfuky teď nějak letí, ale osobně se mi to moc nelíbí 

to máš recht chlape, taky se mi víc líbí dvě a dvě. A anvíc tam nejde dát tažný ! 

tam se nedáva na střed ale hned vedlerostaVR6 píše:to máš recht chlape, taky se mi víc líbí dvě a dvě. A anvíc tam nejde dát tažný !

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

zrovna včera s tím přišel tatík že by nebylo špatné dát na RS tažné 

Golf V TDI 103Kw

Taky budu dávat příští týden značky do deposita
20.12. mi končí pojistka a přišla mi složenka na další kvartál...tu ale nezaplatím...Hodím SPZ do depozita a s papírem o tom že mám značky v depozitu zajdu na pojišťovnu a ona mi zruší pojistku...ale ještě se musím zeptat jak si jí budu za 3 měsíce zase zakládat jestli budu mít bonusy
...No a ty to gynga uděláš tak že pojistíš auto zaplatíš pojistku na měsíc...zajedeš na magistrát s SZPkama a dáš je do depozita ...a na pojišťovně ti zruší pojistku a vráti všechny prachy jestli to stihneš v jeden den
Dneska jsem se na magistrátě ptal a je to pořád při starém ...i po novém roce to tak zůstane
p.s. Rostík...co tys tam dělal ? a kdes vůbec byl...jsem to zaparkoval vedle tebe a na magistrátě jsem tě neviděl

p.s. Rostík...co tys tam dělal ? a kdes vůbec byl...jsem to zaparkoval vedle tebe a na magistrátě jsem tě neviděl

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=

Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
- F.l.a.n.e.l.
bude a už od 1.1.2009felda píše:takový system tady tak brzo fungovat nebude.....gynga píše:dneska o tom mluviíli v radiu,že budeš platit tu pokutu denne když nemaš auto v depozitu ale..jakože přihlašene a neplatiš pojistkuremix píše:nevim ted presne kolik ta pokuta, ale slysel sem uz od vice lidi ze se bude platit pojistka ikdyz sou spz v depozitu ... a dokonce sem to nekde cetl, zkusim najit.

a mužeme být rádi, že ještě nezavedli vyšší daně pro dieselové motory jako jinde v EU (viz D apod)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

takovy system uz davno fungoval ale nedavali si nato pozor jako tedka
HONDA CIVIC 8G
takhle to nebude fungovat,ödbor dopravy nemá tak dokonalý registr....když je auto v převodu(odhlášce) tak to ani nevíF.l.a.n.e.l. píše:
bude a už od 1.1.2009
a mužeme být rádi, že ještě nezavedli vyšší daně pro dieselové motory jako jinde v EU (viz D apod)

další věc je že by musely být asi propojené všechny pojištovny,což vidím taky blbě.....
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

výfuk bude ve středu doma
ale počítám že na autu půjde nejdřív za měsíc 

Golf V TDI 103Kw

- Stasio
- Kontaktovat uživatele:
Barry: ty si byl vcera na CZKP zaverecne akci ?
jezdím defenderem
Romane, bacha, centralni registr uz funguje a nestacil by ses divit co vsechno uz je propojene...felda píše:takhle to nebude fungovat,ödbor dopravy nemá tak dokonalý registr....když je auto v převodu(odhlášce) tak to ani nevíF.l.a.n.e.l. píše:
bude a už od 1.1.2009
a mužeme být rádi, že ještě nezavedli vyšší daně pro dieselové motory jako jinde v EU (viz D apod)![]()
další věc je že by musely být asi propojené všechny pojištovny,což vidím taky blbě.....
... bohuzel

takze mame se na co tesit...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
ja se zrovna vcera bavil s sefem odboru dopravy v bohumine a zrovna na jezdeni s autem v odhlasce jsem se ho ptal.
rikal ze oni (odbor dopravy) nemaji cas ani lidi na to, aby dohledavali vozidla v odhlasce a davali nejake sankce. pripustil ovsem ze tohle se muze zmenit, ale rikal ze v brzke dobe to neocekava......
rikal ze oni (odbor dopravy) nemaji cas ani lidi na to, aby dohledavali vozidla v odhlasce a davali nejake sankce. pripustil ovsem ze tohle se muze zmenit, ale rikal ze v brzke dobe to neocekava......
No ja mam prave od sefa dopravky v Orlove jine info, ze se to preve jiz brzy zmeni... nebudu uvadet detaily, protoze to neni ofiko, ale informace je cerstva ze vcerejska 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI