Ritchma píše:Mě takhle vlítla felina do saxa, naštěstí mě ta rána tak zarazila že jsem se šel podívat z okna a už z okna jsem na něj řval, takže tam radši počkal.
Rambo dost....
Eiffel píše:
Mirek999 píše:Pekne video,pekny zvuk.Jak je udelane to vyjizdeni svetel postupne.Vypada to huste.
To je závada
Krasna zavada... vypada to huste...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Ritchma píše:Mě takhle vlítla felina do saxa, naštěstí mě ta rána tak zarazila že jsem se šel podívat z okna a už z okna jsem na něj řval, takže tam radši počkal.
Rambo dost....
Jj 90kg rambo kterej si prošoupal tlustejma stehnama rozkrok u kalhot
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Rambo dost....
Jj 90kg rambo kterej si prošoupal tlustejma stehnama rozkrok u kalhot
mona vy a 90Kg to by si musel mít na krku mů čejn ne Btw. v létě si vypadal jako pírko dost
BALI píše:a hlavně by jsi mohl psát česky,když jsi na českym foru zkus napsat třeba slovensky a na německý forum
Sorry ale toto ma vzdy dostane,to akoze ked ti niekto napise nieco slovensky tak ty tomu nerozumies???
šoupej nohama... až budeš na foru dýl než pár dní tak můžeš prudit... jakej má význam vytrhnout jednu větu? žádnej... je to odpověď na jeho dementní příspěvky a víc tě zajímat nemusí... nasedano
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BALI píše:a hlavně by jsi mohl psát česky,když jsi na českym foru zkus napsat třeba slovensky a na německý forum
Sorry ale toto ma vzdy dostane,to akoze ked ti niekto napise nieco slovensky tak ty tomu nerozumies???
šoupej nohama... až budeš na foru dýl než pár dní tak můžeš prudit... jakej má význam vytrhnout jednu větu? žádnej... je to odpověď na jeho dementní příspěvky a víc tě zajímat nemusí... nasedano
BALI píše:on vytrhne jednu větu z kontextu,která byla jako rejpnutí na patta,když měl blbý kecy a já jsem debil
Uznavam že patt tym príspevkom(aspon že maš volant)sa zachoval debilne,predsa len ak ti niekto poničí auto tak nemáš chut čitat taketo "srandy".Ale to nemení nič na tom že nemám rad ked niekto do sporu hned zatahuje narodnost.Neber to zle ja tu nechcem nikoho napadat a ani poučovat,len som napísal svoj názor tod vše.
Zaprvé, když sem napíše rodilej američan skoro líp jak rodilej čech, tak je to na pováženou.
Zadruhé, že sem píšou kucí slovenský bez snahy psát česky, to taky (taky se neseru na slovenský forum). Argumentovat podobností jazyků by mohl i polák s ukňouraným paskvilem, kterému říká polština (sorry, ale fakt to tahá za uši, asi tak stejně jako uchrochtaná a usoplená arabština).
Zatřetí bych celou debatu o nabouraným autě, které komentoval jeden člen, který věděl hovno a byl rádoby vtipnej, uzavřel. Bohužel nemůžeme usměrňovat všechny diskutující. Takže potom tady vznikaj nepřiměřený reakce na debilní reakce...
Tady je zvykem hodně rejpat a nikdo s tím nic neudělá.
To že ti prořezali pneumatiky 3x za sebou, to už asi něco značí, nesereš třeba někoho?
asi sem fakt dobrej, jak vidim, když rozumim zde psaný slovenčtině i bez diakritiky. Zajímavý ale je, že zatim vám tady slovenčtina jinde nevadila, až když nastalo rejpnutí, tak jste to neustáli a uboze se tady vymlouváte na slovenčtinu...RESKEPT před váma!
Rudi píše:asi sem fakt dobrej, jak vidim, když rozumim zde psaný slovenčtině i bez diakritiky. Zajímavý ale je, že zatim vám tady slovenčtina jinde nevadila, až když nastalo rejpnutí, tak jste to neustáli a uboze se tady vymlouváte na slovenčtinu...RESKEPT před váma!
Rudi píše:asi sem fakt dobrej, jak vidim, když rozumim zde psaný slovenčtině i bez diakritiky. Zajímavý ale je, že zatim vám tady slovenčtina jinde nevadila, až když nastalo rejpnutí, tak jste to neustáli a uboze se tady vymlouváte na slovenčtinu...RESKEPT před váma!
ono tech uboze prehnanych reakci bylo vic:
- slovenstina
- rodina
- auto
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
Eiffel píše:Zaprvé, když sem napíše rodilej američan skoro líp jak rodilej čech, tak je to na pováženou.
Zadruhé, že sem píšou kucí slovenský bez snahy psát česky, to taky (taky se neseru na slovenský forum). Argumentovat podobností jazyků by mohl i polák s ukňouraným paskvilem, kterému říká polština (sorry, ale fakt to tahá za uši, asi tak stejně jako uchrochtaná a usoplená arabština).
Zatřetí bych celou debatu o nabouraným autě, které komentoval jeden člen, který věděl hovno a byl rádoby vtipnej, uzavřel. Bohužel nemůžeme usměrňovat všechny diskutující. Takže potom tady vznikaj nepřiměřený reakce na debilní reakce...
Tady je zvykem hodně rejpat a nikdo s tím nic neudělá.
To že ti prořezali pneumatiky 3x za sebou, to už asi něco značí, nesereš třeba někoho?
tak okrem ludi tu na fore neserem asi nikoho
a okrem toho ja osobne si to nepametam lebo som este v podstate dospele decko ale myslim ze podaktory si este pametaju ze sme boli jeden štát!!! ja mam cechov velmi rad dokial mi nezacnu nadavat na rodinu co je podla mna dost ubohe jedina pravda co ta pipka napisala ze som cur*k
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz