jde vám qip?
Moderátor: Rudi
Re: jde vám qip?
taky už mám tu 8080.ale nejprve to namne bleketalo jaksik rusky parusky.tak jsem tam dal english.tak to je ted dobrý.ale já jsem zvykly na hačky čarky.a to mi pořád robi problemy a misto třeba (š) to udělá nějaky klikyhák
jak to zrušit.dik moc

Beaver píše:Spis zacnete pouzivat Jabber protokol a tvorit si jabber accounty, jednou se jim mozna podari ten protokol zablokovat a pak budete v haji
Svatá pravda! Taky ho už zadělávám
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
neco na mirandu?? 

qiphabitat3 píše:neco na mirandu??
nevim proc, ale nemam s icq 6 jedinej problem... spis me sere, ze mi treba kamos z qipu nemohl poslat soubory atd...
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Nevěděl by někdo o něčem co by mi fungovalo na Flashce? Mám v práci mirandu, která je teď nefunkčí a instalovat nový programy může jen administrátor a ten mě s timhle vyfakuje, tak bych potřeboval něco co bych spusstil na flashce prooosííím...
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
- Dohy
- Kontaktovat uživatele:
program system slax... ( system kde to je vse nainstalovany kamarad mi to jednou ukazoval ... )
Používám starý ICQ 2003b. Je bez reklam, beze sraček jako nový ICQ a funguje i po včerejšku excelentně.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

Má pravdu ten chlapec
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja mam mirandu ne qip.. sme si asi nerozumneli..Rudi píše:qiphabitat3 píše:neco na mirandu??

- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
To bylo na mě?Dohy píše:program system slax... ( system kde to je vse nainstalovany kamarad mi to jednou ukazoval ... )
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Miranda Portable furt jede vikáre... napíšu ti verzi až přijdu do fachuLuckyR píše:Nevěděl by někdo o něčem co by mi fungovalo na Flashce? Mám v práci mirandu, která je teď nefunkčí a instalovat nový programy může jen administrátor a ten mě s timhle vyfakuje, tak bych potřeboval něco co bych spusstil na flashce prooosííím...
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
nebo webove ICQ2GO
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
http://www.meebo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;LuckyR píše:Nevěděl by někdo o něčem co by mi fungovalo na Flashce? Mám v práci mirandu, která je teď nefunkčí a instalovat nový programy může jen administrátor a ten mě s timhle vyfakuje, tak bych potřeboval něco co bych spusstil na flashce prooosííím...

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
přesně tak, nevím co vam vadí na ICQ .. a taky mě štve, že na quip nemůžu poslat soubor z icq...Shelby píše:nevim proc, ale nemam s icq 6 jedinej problem... spis me sere, ze mi treba kamos z qipu nemohl poslat soubory atd...
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Dík za typ to meebo.com je super

- PachezZ
- Kontaktovat uživatele:
miranda jede normalne, staci nemit nejakou oldschool verzi 

TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ford Probe 2,5 24v rv.95
pak je špatný ICQ bo z qipu na ICQ jdou soubory posílat v pohoděremix píše:přesně tak, nevím co vam vadí na ICQ .. a taky mě štve, že na quip nemůžu poslat soubor z icq...Shelby píše:nevim proc, ale nemam s icq 6 jedinej problem... spis me sere, ze mi treba kamos z qipu nemohl poslat soubory atd...

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
jj 0.7.3 je foukeji, mědePachezZ píše:miranda jede normalne, staci nemit nejakou oldschool verzi
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
nejen z QiP na ICQ ale i z ICQ na QIP jdou posílat souboryRudi píše:pak je špatný ICQ bo z qipu na ICQ jdou soubory posílat v pohoděremix píše:přesně tak, nevím co vam vadí na ICQ .. a taky mě štve, že na quip nemůžu poslat soubor z icq...Shelby píše:nevim proc, ale nemam s icq 6 jedinej problem... spis me sere, ze mi treba kamos z qipu nemohl poslat soubory atd...
a miranda jede
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
čus chlapi.mám problem.ted jsem zapl qip ..a ukaže se mi tabulka service massage error massage.a něco or paswoord a nebo asi učet..a heslo i čislo znám nazpamět..a prostě nechce se mi stejně přihlásit.všichni jsou off..nevite co s tim?diky
a ted jsem si založil schválně novej učet a ten už běžel..ale ten muj starej pořád nejde.prosímvás pomoc!!!..kde mám najit těch 159 kontaktu

si pust kvip ne? mě to i offline ukáže kontakty...
no neuvěříte co se mi stalo.už jsem na to přišel.už mě to nas.alo a tak jsem požádal icq.com at mi pošlou heslo na mejl..a vono tam misto meho hesla bylo uplně nějaky jiny heslo!nějaky obcdeavf nebo jakesik ptakoviny.jsem to tam napsal a jede to..samo že jen na icq
na qipu ani hovno.tak já fakt nevim.nesnáším icq 

a není to spíš tim, že ti ICQ poslalo nový heslo?petr18.vt píše:no neuvěříte co se mi stalo.už jsem na to přišel.už mě to nas.alo a tak jsem požádal icq.com at mi pošlou heslo na mejl..a vono tam misto meho hesla bylo uplně nějaky jiny heslo!nějaky obcdeavf nebo jakesik ptakoviny.jsem to tam napsal a jede to..samo že jen na icqna qipu ani hovno.tak já fakt nevim.nesnáším icq
no jo.ale proč jako?.
když sje mžádal o to aby připomenuli staré heslo

já myslím, že tady lidi moc hulej
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- PachezZ
- Kontaktovat uživatele:
protoze stary heslo nevedi.do db se uklada jen hash , pri prihlaseni se tebou zadany heslo zahashuje a hashe se porovnaj... teda aspon u aplikaci ktery neprogramovalo nejaky prase co ulozi heslo v plaintextupetr18.vt píše:no jo.ale proč jako?.když sje mžádal o to aby připomenuli staré heslo

takze jak ho zapomenes, dostanes novy vygenerovany...
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ford Probe 2,5 24v rv.95