rada od prodejců

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
tom96
Kontaktovat uživatele:

rada od prodejců

Příspěvek od tom96 »

zdravím chci se jenom zeptat jestli víte plus mínus jak se budou pohybovat ceny případně jestli jsou ohlášené nějaké nové modely které by s cenou taky zahejbaly. Jedná se mi o to že jsem dostal na níže uvedené zboží slevu 1000kč na každé, ale peníze na dokoupení celé muziku co potřebuju nemám tak jestli se vyplatí cca 4-5 měsíců počkat a budu na podobných cenách nebo si myslíte že ty ceny se udržej. je to hodně odhadování já vím, ale přece jenom se v tom pohybujete a víte jak se ceny můžou změnit.

takže jedná se o rádio PIONEER DEH-P7000UB a zesilovače CARPOWER POWER-4/400 nebo CARPOWER POWER-4/600 u každého z tohoto zboží bych mohl mít 1000kč slevu z těch nejlevnějších cen co jsem na netu našel.

díky za jakoukoliv reakci :)

All
Kontaktovat uživatele:

Re: rada od prodejců

Příspěvek od All »

Ekonomická krize třese světem a za několik měsíců se bude všechno rozdávat zadarmo jen aby se výrobci zbavili nadnormativních zásob. Zaměstnanost neporoste ale zaměstnavatelé budou dávat výplaty náhodným kolemjdoucím či kolemležícím bezdomovcům. Pak nastane opravdický komunismus kdy bude všechno (včetně manželek) společné a zadarmo. Říkal mi to Santa Klaus a má to prý od Rudolfa s červeným nosem. Jen se tak trochu bojí, že mu zkonfiskují i sobí stádo, které půjde na jatky. Já asi (bez záruky) vyhlásím komunismus už na Prvního máje, tedy pokud mi ta krize zatím nezlomí vaz, a vypotím slevy nějak kolem 114,748 %..
To jsem zvědavý kdo si to troufne odhadnout. Před několika týdny se nás podle oficiálních zdrojů hospodářská krize netýkala a benzín stál o desetikačku víc.

tom96
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom96 »

ted jsem se pobavil :) ale pravda na ten dotaz se snad ani jinak odpověd nedalo. jen mě zajímalo jestli náhodou od těch značek nemají příjít nové modely. stejně už vyřešeno tak klidně to smažte :)

prohifi.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od prohifi.cz »

Nove modely chodi kazdy rok a temer na vse, ale obcas je to spojeno se slevami, obcas ne... Tohle neodhadne nikdo - kdyby tohle nekdo vedel, nakoupi akcie, bude s tim obchodovat a bude v baliku :-)

Jinak takhle premyslet nejde. Jestli to chces koupit za 5 mesicu, uz stejne budou ty modely zase uplne jine. Pripomina mi to basniky: prvni dovolena v Jugoslavii, nakup osobniho automobilu, prvni dite a pak uz jenom sama pozitiva a socialni jistoty...

A v te dobe uz to bude jenom pul roku do novych modelu a budes na tom porad stejne, takze ve finale nikdy nekoupis nic :-)

tom96
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom96 »

jo jasně mě jde o to, že za těch cca 5 měsíců budu kupovat uplně všechno ostatní co mi ukradli. tudíž tohle bych koupil tedka se slevou, ale měl to na skříni a čekal až dokoupím zbytek. To že víceméně platí každý rok nové modely tak to je odpověd co jsem chtěl. sice různě čtu o nových modelech, ale nikdy jsem nekoukal po jaké to je době od představení minulého modelu. Takže jsi mi vlastně odpověděl :-) Každopádně když tedy vezmu že každý rok platí teda i na zesilovače, že se to zboží točí tak na to kašlu a koupím to potom najednou.

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“