matový lak

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Voyager

Příspěvek od Voyager »

petr bures píše:Mas recht matovadlo se dava jen na spodky narazniku a na listy dverni a narazniky ale na auto se dava matny lak mel jsem ho take od SPIES HECKERA jen te voyager kterej je tak trochu lakyrnik jak sam pise coz asi ma daleko k lakyrnikovi to dava na cele auto tot asi vse
jo na cely auto sem tim teda nikdy nedaval protoze cloveka co by touzil po matovce na aute sem jeste nepotkal (...).
A jak si myslíš že to matujou oni ve spies hackeru, kouzelnou hůlkou????
V rozhodování jde hlavně o cenu ale matovací báze tě nic nestojí tak by mě zajímalo kolik chtěj za ty 'už hotový' matovky.

Midas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Midas »

a hoši co to koštuje ta přídavná matovka a nebo přímo už lak matnej???
jen tak přibližně...nebo kdyby někdo věděl přesný ceny tím lépe :lol:
JBproductions

Midas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Midas »

kubi píše:
Midas píše:
kubi píše: Jasně, každopádně mat... Minimálně pevně doufám, že když se to nebude tak lesknout bude to méně přitahovat ocasy s klíčema, jako teď metla :cry:
A hlavně ej mat neokoukaný... :?:
přesně táááák...o to jde ne 8)
být originální...
kadetta v matu sem ještě neviděl...
a scirocco taky ne
tak uvidíme co z toho bude 8)
a tak je fakt že by to mohl méně přitahovat pozornost těch feťáků co tu máme....však sem ti psal kde bydlím že :lol:
Jo no Géto gengstaz pozišn dost :-D
Kurva snad se mi v létě podaří na ten lak našetřit :evil: ani nevim co to + - stojí, tady se pánové asi nedohádaj tak se počítám někde zajdu informovat sám :lol:
jak se budeš někde informovat tak potom dej vědět :wink: =áč taky vůbeeccc nevím nic :lol: a z toho co se tu píše nevyčtu ani tu cenu no
ale tak alespoň něco jsem se dozvěděl...
pak někde na sraze to postavíme ty tmavé potvory naše vedle sebe :lol:
ty to budeš mít zarostlé tím bordelem co chceš a já trochu porezzzzlé mno :lol: :lol:
JBproductions

lefi
Kontaktovat uživatele:

Re: matový lak

Příspěvek od lefi »

kua,taky uvažuju o matny :( ale když to tak vidim tak se na to asi vybodnu a budu vymejšlet dál...
vim minimalně o dalších 2 sciroccach který letos změní podobu do matu :(
a tady do toho chce jít už taky každej druhej...to budou zase tuctovky...

Voyager

Příspěvek od Voyager »

Když si necháš namatovat normální barvu tak to netsojí nic navíc, to znamená že to stojí stejně jak normální barva. U barvy co jí už koupíš matnou nevim, to si musíš obvolat, ale fakt bych chtěl vědět jak to dělaj když matový auta se nevyráběj tak kdo ty barvy kupuje? možná jeden tuner ročně, to se jim to teda vyplatí....

Ale jako ten co psal že barvu koupil už matovou řekl se po umytí leskla a byly tam fleky, ale ten co psal že to matoval přísadou do obyčejné barvy řekl že s tím není žádný problém. Tak myslím že volba je jasná.

Jak je to teď s těma vodníma barvama přesně nevim, ale jsou všechny kryté lakem tak se zmatuje asi ten lak

Johny18

Příspěvek od Johny18 »

DOEMIXXX píše:
Voyager píše:
Midas píše: mno jakože třeba mi někdo říkál že jak to umyju a přejedu hadrou tak se ten lak rozleští nebo co a bude lesk z toho :cry:
tak to je super kravina, matnej lak je matnej do tý doby než ho přelakuješ lakem, do tý doby se nebude lesknout ani kdybys ho leštil koulema

Je to prostě lak co se neleskne, nic víc. Když se to míchá takl se veme normální lesklá barva a naleje se do toho v určitim poměru matovací přísada a je to. žádný problémy s tim pak nejsou
ano presne tak....btw. vetsinou jsou ty matovky lakovane, jelikoz surova matovka (zakladovka) by rychle chytla rat nadech :wink:
známej stříknul auto jen základovkou, nic nelakoval má to 2roky a auto vypadá pořád stejně
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný

Midas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Midas »

lefi píše:kua,taky uvažuju o matny :( ale když to tak vidim tak se na to asi vybodnu a budu vymejšlet dál...
vim minimalně o dalších 2 sciroccach který letos změní podobu do matu :(
a tady do toho chce jít už taky každej druhej...to budou zase tuctovky...
neeee....jen to neee....
ale tak i kdyby to měli furt si myslím že budu originální...
páč stím lakem bude víc úchylaren... :lol: :lol:
JBproductions

Voyager

Příspěvek od Voyager »

o originalitu se neboj! jedinej v republice nebudeš nikdy a že to mám pár aut kdoví odkaď ti taky vadi nemusí protože mezi těma kvantama aut budeš vždy originál....

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

Voyager píše:
petr bures píše:Mas recht matovadlo se dava jen na spodky narazniku a na listy dverni a narazniky ale na auto se dava matny lak mel jsem ho take od SPIES HECKERA jen te voyager kterej je tak trochu lakyrnik jak sam pise coz asi ma daleko k lakyrnikovi to dava na cele auto tot asi vse
jo na cely auto sem tim teda nikdy nedaval protoze cloveka co by touzil po matovce na aute sem jeste nepotkal (...).
A jak si myslíš že to matujou oni ve spies hackeru, kouzelnou hůlkou????
V rozhodování jde hlavně o cenu ale matovací báze tě nic nestojí tak by mě zajímalo kolik chtěj za ty 'už hotový' matovky.
ale prosimtě, že se vubec rozculujes, myslim ze je to jeden z tech, co si vsechno nechavaj delat cizima rukama a akorat si placaj hubu tim co jim nekdo nakecal a co nekde slyseli... :wink:
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Midas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Midas »

Voyager píše:o originalitu se neboj! jedinej v republice nebudeš nikdy a že to mám pár aut kdoví odkaď ti taky vadi nemusí protože mezi těma kvantama aut budeš vždy originál....
jo asi tak...jako to že už to má několik aut mi je jedno...že jo...jako vědu z toho dělat nebudu...
jde konkrétně Ostrava okolí...tu jsem tak nic moc neviděl...nebo abych to uvedl na přesnou míru...nikoho s matem....když neberu sraz jako kopřivnice...

a víš jak to je každý teď plácá na auta flop a cosik takého...mě se zalíbil mat :)
JBproductions

LukasRS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LukasRS »

Já o tom vím taky houby ale viděl jsem v Ov feldu s matem a nevýhodou matu je že na tom jde vidět každý, ale opravdu každý smítko... :( sry ale mě to tak připadlo. Jinak se mi to taky moc líbí 8) , ale je to asi velmi nepraktické :cry:

Midas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Midas »

LukasRS píše:Já o tom vím taky houby ale viděl jsem v Ov feldu s matem a nevýhodou matu je že na tom jde vidět každý, ale opravdu každý smítko... :( sry ale mě to tak připadlo. Jinak se mi to taky moc líbí 8) , ale je to asi velmi nepraktické :cry:
jo tu felicii sem vlastně zapoměl...jojo
mááááš recht čeče...má jí no...
ale tak...je to třeba zkusit ne
potom tu napíšu....z vlastních zkušeností :lol: :lol: :lol:
JBproductions

pesterio

Příspěvek od pesterio »

muze mi nekdo prosim poradit?chci si dat na auto matnou cernou a nevim jakou a ani kde ji sehnat,popripade na co se ptat?ptel jsem se jednoho pana kterej laky prodava a nemel vubec tuseni o cem mluvim kdyz jsem mu rikal ze chci matnej cernej lak na auto... :roll:

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

matnej cernej lak je zakladovka, ale misto ty sedivy je cerna...jinak kontaktuj Voyagera, je to lakyra a ma zkusenosti 8)
http://www.facebook.com/djdoemixx

TOFRi

Příspěvek od TOFRi »

Da sa zohnat v kazdej dobrej predajni autolakov.
Ked som striekal auto kamosovi. Nebol s tym problem.. Hned v prvej predajni mi dali do ruky vzorkovnik kde bolo neskutocne vela odtienov matnej ciernej. Vravel vtedy ze sa len do farby pridava matovadlo. Cena bola tusim 2000sk za kilo.
J D M

petrsk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrsk »

tak aby sme to dali na pravou miru:báze - nebo jak tomu nekdo rika barva je vzdy matna.
a lak se vyrabi v lesku,polomatu a v matu.matny lak v surovem stavu neni ciry jako leskly,ale je mlecny.a ted k matovacim prisadam - je na celolak nevyhovujici,protoze je mikroskopicky nasakava,tedy po case se pory zalepi voskem a tim padem vznikaji"mapy" na aute,protoze zadny lakyra nedokaze stejnomnerne nalit lak.potom se este strika hluboky lak,ale to je uz o necem jinym.s pozdravem petr
Rover 825 SD .V kůži a dřevě. R.I.P
Autocrossovy Swišť 1.3 prodáno
Daewoo Nubira 2.0

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

jsou čtyři stupně lesku, víše chybí pololesk
plus informace, že matnou lze mít jak barvu(není překrytá průhlednym) tak matnej krycí průhlednej lak, druhá varianta mi přijde z důvodu životnosti a praktičnosti lepší a navíc jak už někdo psal může pak bejt třeba matná metla :wink:
zbytek je přesně jak píše petrsk

Jurisek16

Příspěvek od Jurisek16 »

Tady jsme dělali garážovku...černý mat :?: za 300,- celolak ...proč ne ? :D Proti škrábancům to není moc odolné...ale tak je na tom jen barva a žáden bezbarváč takže proto :wink:
Přílohy
IMG_0029.jpg
IMG_0029.jpg (191.49 KiB) Zobrazeno 1944 x
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= :) (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

máca

Příspěvek od máca »

a kdyz bych chtel treba jinou matnou, nez cernou? mam na mysli bilou metalizu, staci dat jen bazi? ta matna je sama o sobe ne? a ciste teoreticky kdyz dam do jakykoli barvu to matovadlo tak proste zmatni? nebo to jde jen do akrylatu?
cabrio bukvice

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

máca píše:a kdyz bych chtel treba jinou matnou, nez cernou? mam na mysli bilou metalizu, staci dat jen bazi? ta matna je sama o sobe ne? a ciste teoreticky kdyz dam do jakykoli barvu to matovadlo tak proste zmatni? nebo to jde jen do akrylatu?
báze sice je matná, ale sama o sobě nic nevydrží... metalízu musíš vždy přelakovat! takže bílá metla a na ní matnej průhlednej :wink:

pesterio

Příspěvek od pesterio »

NA KOLIÁK VYJDE 1KG MATNYHO PRUHLEDNYHO LAKU?VI TO NEKDO?

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“