Moderátor: Dave0401
vim o jednom peknem, cenove by byl urcite do 10K. 1.6GTD, v brne, zitra by mel byt po stk.. vypadal slusne, chtel jsem tam jet,ale nevyslo to casove,tak jsem koupil tady v nj benzinaka...wesly.TDI píše:jj je z plzně, chce za to 4 a nemá to STK, karosařina je dělaná ale už hooodně dávnotakže uz to kvete znova místy, mě láka ten motor pry je ok a hlavně žere řepku
. uvidím je to štreka jak cyp
, ja ted neco shanim kolem komina, passat musí pod kudlu a bude fuč přes měsíc
mel sem skodu, pak skodu, pak skodu, pak fiata, pak audi, pak audi a vsechny na picunoreking píše:tak mel sem Forda ten byl na picu .. pak Fiata a to byla taky mrdka potom VW stim sem byl spokojen .. pak sem zkusil Hondu ta byla taky slusna hlavne po motorove strance ale potechnicke nic moc a nakonec sem zase u VW ....
chci něco do 5-10tis, jak bude pašík ready tak zaskok už bude jen hnit na zogroděMotor píše:wesly http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=5 ... w=previous" onclick="window.open(this.href);return false;
kaj stojí?ja jen vím kde ma typek dva trabanty na zahradě už nějakou řadu letHanizz píše:U nás v lutyni u jednoho baraku v zahradě stojí asi tři jedničky golfy a pár dvojek a vypadají, že s nima tak deset let nikdo nejel...
Na jaře - v létě budu potřebovat na měsíc taky nějaké auto, pokud koupíš nějaký vehicle kolem komína, tak bychom se pak dohodli na nějakém zapůjčení a na nějaké taxewesly.TDI píše:jj je z plzně, chce za to 4 a nemá to STK, karosařina je dělaná ale už hooodně dávnotakže uz to kvete znova místy, mě láka ten motor pry je ok a hlavně žere řepku
. uvidím je to štreka jak cyp
, ja ted neco shanim kolem komina, passat musí pod kudlu a bude fuč přes měsíc