Moderátor: Rudi
No a?Nechápu souvislost...Eiffel píše:znal jsem jednoho člověka a měl tam francouštinu. Akorát to bylo z bazaru
No chci aby ten vindous co tam je,šel česky,pokud to jde zařídit.Ještě jsem to nespustil,ale je to koupený v NL,tak tam asi bude NL verze.Nechtěl jsem zkrátka přijít o férovou verzi která v tom je tím,že mi tam někdo dá levej českej.Jestli to je i takhle nepochopitelný,tak to vzdávámFazeey píše:coto tadi blekte.. vi chcete ceski vindous nebo pismenka na tom psacim stroji?
pokud ten notas nikdy nebezel, tak si tam sam zvolis jazykovou mutaci, pokud to je nejaky smecko, tak ten notas beel a nekdo ho uz konfiguroval podle sebemilonovo píše:No chci aby ten vindous co tam je,šel česky,pokud to jde zařídit.Ještě jsem to nespustil,ale je to koupený v NL,tak tam asi bude NL verze.Nechtěl jsem zkrátka přijít o férovou verzi která v tom je tím,že mi tam někdo dá levej českej.Jestli to je i takhle nepochopitelný,tak to vzdávámFazeey píše:coto tadi blekte.. vi chcete ceski vindous nebo pismenka na tom psacim stroji?
si to prodal a koupil ntb tadykmilonovo píše:Po několikátý říkám že tomu nerozumímAle už je to vyřešený,díky.