elviiis píše:Mno s tím lakem to problém nebude jen si nech napsat někam to složení když to škrábneš protože když ten lak bude podle ničeho tak ti ho pak těžko někdo namýchá...
Co se toho motru týče tak jsi s prominutím prase. Když to máš celé rozebrané tak proč nevyhodíš kliku a písty a pořádně to celé nevyčístíš a nekoupíš nové lágry kruhy apd apd což je pár korunv tom všem... a raději než cpát peníze do zbytečnosti jako lak tak bych udělal výbrus a koupil nové písty... Pak až se ti tten motor za rok odporoučíš si řekneš já su trouba teď motor znovu a přitom jsem to mohl jen nachcat barvou a měl bych komplet auto...
prase ano, ale ne ja, ale v motorarne, takhle mi ho vratili, se zalozenym spodkem, novejma salama (nejakejma extradobrejma odolnejma prej, ale v tomhle se nevyznam, tek nevim co to je vubec zac, to musim jeste zjistit) vybrousenou klikou atd., krouzky mi rekli ze nema cenu menit ze jsou jak novy (to bych jim i veril, na tom motoru evidentne nekdo neco nedavno delal, jak uz jsem psal par stran zpet, tak vlozky se mi zdali podezrele pekny, jako nedavno novy a vzhledem k tomu ze vlozky renault prodava jen v sade s krouzkama, pistem a pistnim cepem, tak by to mohlo bejt vsechno zanovni), ale s tim ze na pistech nechali karbon me celkem nasrali, chvilku jsem i uvazoval to zase rozdelat a ty pisty vycistit venku, pak jsem se na to vyprd a udelal to OPATRNE na motoru... je to poprvy co neco takovyho delam, takzte ani nevim jak by mel vypadat motor kterej mi vratej zgeneralkovanej...jinak mam zgeneralkovany i hlavy a ty nebyli schopny ani zbavit zbytku rozemlety saly (blok nastesti proplachli dukladne, to jsem si zkontroloval), takze takova generalaka "dodelej si doma" a neni to jedina vec s cim me nasrali, napriklad jeste to, ze to stalo 2x vic nez melo atd., chybama se holt clovek uci, priste si dam urcite vetsiho majzla komu motor sveruju a jak se k nemu bude chovat, ono to bylo na doporuceni znameho, kteremu delali uz desitky motoru a vzdy v poho

Jinak s moznosti, ze se to nepovede a motor pujde po chvili zase ven pocitam, jak jsem uz psal, v motoru se takovymhle zpusobem vrtam poprve a jsem pripraven na vse

Jeste myslis ze jsem prase?